Hlavní obsah

Zuno garantuje nejvýhodnější půjčku od 6,9 %

Reklama

Online banka Zuno nabízí úrokové sazby na půjčku začínající na 6,9 % a garantuje nejvýhodnější nabídku. Pokud totiž klientovi jiná banka poskytne lepší podmínky, Zuno připraví ještě výhodnější nabídku.

Článek

Když tak neučiní, nabídne klientovi 2000 Kč jako bolestné. Týká se to půjček nad 50 000 Kč. Pokud má klient schválenou půjčku od Zuno, ale myslí si, že jiná banka mu schválí úvěr s nižší úrokovou sazbou, stačí poslat smlouvu o tomto úvěru spolu se svým klientským číslem a Zuno mu spočítá lepší nabídku.

Jak vypadá půjčka v Zuno

  • Bez ručitele až do výše 500 000 Kč na cokoli
  • Délka splácení 6 až 72 měsíců
  • Žádný poplatek za poskytnutí úvěru
  • Žádný poplatek za běžný účet

Možnost získat výhodnější podmínky platí i v případě, že klient už má úvěr v jiné bance. Refinancovat tak může účelový i bezúčelový úvěr, kreditní kartu nebo povolené přečerpání. V Zuno můžou lidé refinancovat až 10 úvěrů najednou.

Online banky mají nejvýhodnější produkty

Mnozí Češi setrvávají v nevýhodných úvěrech. Nové půjčky jsou většinou výhodnější díky aktuálně nízké úrokové sazbě.

U půjček je potřeba sledovat RPSN, tedy roční průměrnou sazbu nákladů, která představuje celkovou sumu, kterou zákazník zaplatí, a dát si pozor na skryté poplatky a podmínky. Například právě online banky poskytují výhodné půjčky bez nepříjemných překvapení. Podmínky by se přitom neměly měnit po celou dobu splácení.

Banky se samozřejmě předhánějí v nejlepších nabídkách, což je dobře zejména pro zákazníky. Všechno se dá přitom zařídit rychle a online přímo z gauče.

Reklama

Načítám