Hlavní obsah

7 outfitů jen ze 7 kousků oblečení? Ano!

Foto: Mia Mirrelli

Naše krásná asistentka AndreaFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Každý měsíc doplňujete šatník, a přesto stále bojujete s pocitem, že nemáte co na sebe? Na vině nejspíš nebudou nedostatečné zásoby, ale fakt, že z jednotlivých oblečků nevytěžíte maximum. Proto jsme si pohráli se sedmi zásadními kousky, které máte určitě doma i vy, a sestavili z nich sedm naprosto odlišných kombinací. Do města, do baru i do práce.

Článek

O tom, že bychom měli mít jakýsi základ šatníku a naučit se modely měnit pomocí doplňků, jsme vám psali už ve článku Oblečení, ve kterém budete in léta. Tentokrát jsme se vám ale tohle pravidlo rozhodli ukázat v praxi a nakombinovali jsme sedm kousků oblečení, které určitě využijete. Roli modelky si tentokrát „střihla" naše asistentka Andrea, čtenářka, která měla na focení přijet, bohužel onemocněla.

Na náš seznam nezbytností se probojovaly:

klasické bavlněné tílko(Topshop, 200 Kč), jednoduché kraťasy (F, 300 Kč), letní košile bez rukávů(Marks, 349 Kč), svetřík s krátkým rukávem(Marks, 729 Kč), pouzdrová sukně (Marks, 549 Kč), košile s dlouhým rukávem (Camaieu, 899 Kč) a tmavé džíny(Camaieu, 549 Kč)

Foto: Mia Mirrelli

7 základních kousků, které kombinovala stylistkaFoto: Mia Mirrelli

Kraťasy + tílko

Osvědčená kombinace, ve které se dá proběhat celé léto. Abyste se vyhnuly nudě a jednotvárnosti, přidejte zajímavé doplňky. Nás zaujaly krásné metalické sandálky, nepřehlédnutelný náhrdelník a vintage kabelka.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kraťasy, tílko + boty (Topshop, 830 Kč), náhrdelník (Camaieu, 299 Kč) a vintage kabelka (stylistky vlastní)Foto: Mia Mirrelli

Kraťasy + letní košile + svetřík

Elegantní, ale stylové! V této kombinaci můžete v letních dnech klidně vyrazit do práce. Kraťasy jsme tentokrát doplnili bílou košilí bez rukávů a klasickým svetříkem s krátkým rukávem. A čím jsme outfit doladili? Mokasínky, velkou taškou, do které napěchujete všechny nezbytnosti a slunečními brýlemi.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kraťasy, letní košile, svetřík + boty (Marks and Spencer, 1099 Kč), taška (Marks and Spencer, 799 Kč) a brýle (Camaieu, 249 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Letní košile + pouzdrová sukně

Kraťasy, byť v elegantní podobě, by vám v práci neprošly? Oblečte si klasickou pouzdrovou sukni (jestli bude slušet i vám se dozvíte zde) a košili bez rukávů, kterou nechte zastrčenou. Přidejte lodičky, kabelku, a pokud chcete být opravdu za dámu, uvažte si šátek.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: letní košile, pouzdrová sukně + pásek (stylistky vlastní), boty (Baťa, 1399 Kč), šátek (United Colors of Benetton, 299 Kč), vintage kabelka (stylistky vlastní)Foto: Mia Mirrelli

Pouzdrová sukně + tílko

Chystáte se večer do divadla, na koncert nebo podobnou akci, která vyžaduje eleganci? Zkombinujte pouzdrovou sukni s tílkem a náhrdelníkem, nezapomeňte na podpatky a než vyrazíte, přehoďte si přes ramena elegantní šál.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: pouzdrová sukně, tílko + náhrdelník (Topshop, 435 Kč), boty (Baťa, 1599 Kč), šál (Zara, 590 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Kraťasy + delší bílá košile

Bílá barva je trendem jara. Přidejte proto ke kraťasům, které už znáte z předchozích kombinací, delší bílou košili a usměrněte ji širokým páskem. Dolaďte doplňky, a je to!

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kraťasy, delší košile + pásek (Camaieu, 499 Kč), náramky – set (Camaieu, 249 Kč), brýle (Camaieu, 249 Kč), boty (Camaieu, 929 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Delší bílá košile + tílko + džíny

Na delší košili je skvělé, jak je variabilní. Můžete ji nosit volně, zastrčenou v džínách nebo třeba zauzlovanou. Cípy můžete spojit uprostřed nebo košili až na poslední dva knoflíčky zapnout a udělat uzel na boku.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: košile, tílko, džíny + čelenka (Lindex, 149 Kč), boty (Camaieu, 929 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Svetřík + džíny

Nesmrtelná kombinace, ve které můžete vyrazit do baru i na tah s kamarádkou. Tohle duo si vyloženě říká o trochu barvy, zkuste přidat barevné psaníčko a pestrý náhrdelník, stejně jako my.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: svetřík, džíny + náhrdelník (Marks and Spencer, 429 Kč), psaníčko (stylistky vlastní), boty (Topshop, 830 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Na závěr si zapózovala i stylistka JankaFoto: Mia Mirrelli

Kombinací, které se dají z našich kousků vytvořit, je samozřejmě mnohem více. Které se nejvíce líbí vám? Budeme se těšit na vaše názory.

Styling a vizáž: Janka Letková

Reklama

Související témata:

Načítám