Hlavní obsah

7 účesů, co ovládnou rok 2017. Trendy udávají slavné dámy!

Foto: Profimedia

Retro styl se opět hlásí o slovoFoto: Profimedia

Reklama

Uzel s uvolněnými prameny, vlnitá ofina, nedbale zapletený cop či uhlazený krátký střih. Celebrity udávají vlasové trendy pro novou sezonu. Vyberete si?

Článek

I v novém roce bude na prvním místě přirozený vzhled. Světoví kadeřníci se shodují: pokud máte vlnité vlasy, nenarovnávejte je žehličkou! Naopak, čím věrnější budete své původní struktuře vlasů, tím trendovější účes máte. Dopřát si můžete i aktuální módní výkřik: vlnitou ofinu.

Foto: Profimedia

Argentinská modelka Mica Arganaraz prorazila právě díky nepoddajné kučeravé ofiněFoto: Profimedia

90. léta jsou zpět

Pamatujete, jak se nosily ohony, culíky a drdoly s pěšinkou či začesané dozadu,ale dva prameny z každé strany se musely vždy uvolnit? Vzhledem k tomu, že styl 90. let slaví stále velký comeback, návrat hlásí i tento účes. Když ho přizpůsobíte příležitosti, může vyznít velmi elegantně.

Foto: Profimedia

Gwyneth Paltrow vypadá v drdolu s uvolněnými prameny velmi éterickyFoto: Profimedia

Jako prvorepublikový gentleman

Klučičí účesy na dámských hlavách nikdy nebudou out, ale v nadcházejícím roce budou stylizované do retra 20. let: s pěšinkou po straně a v takzvaném mokrém vzhledu, kdy je pro dosažení efektu potřeba použít více stylingových prostředků.

Foto: Profimedia

Seriálová herečka Ruby Rose svůj chlapecký účes upravuje na spoustu způsobůFoto: Profimedia

Francouzsky chic

Tento styl milují především Pařížanky. Spočívá v přirozeném odstínu, loknách minimálně po ramena a husté delší ofině, která je variabilní. Pokud se na ni někdy necítíte, snadno ji začešete do stran či sepnete pinetkami.

Foto: Profimedia

Dakota Johnson z Padesáti odstínů šedi si prý sebe už neumí bez ofiny ani představitFoto: Profimedia

Ve stylu 70. let

Další retro inspirace se tentokrát týká 70. let, kdy se nosily natupírované vlnité vlasy, sčesané dozadu. Jde jen o to použít přípravky na objem, vlasy lehce natočit kulmou, pak prameny podél obličeje natupírovat směrem k temeni a pomocí laku zafixovat.

Foto: Profimedia

Modelka Gigi Hadid v tomto vlasovém stylingu připomíná slavnou hollywoodskou divu Lauren HuttonFoto: Profimedia

Nedbalý cop

Zapletené vlasy byly velkým hitem právě odcházejícího roku, proto je jasné, že nějak se záliba módních návrhářů a celebrit v zapletených vlasech promítne i do nové sezóny. Na rozdíl od pevně upletených tenčích copů, začínajících už v polovině hlavy, teď budeme šílet po ledabyle upleteném francouzském copu. Pro nonšalantní efekt jej po dopletení trochu natupírujte hřebenem a vytáhněte z něj pár pramenů.

Foto: Profimedia

Jennifer Lawrence si oblíbila tento ležérní účes nosit i na červený koberecFoto: Profimedia

Moderní mikádo

Vlasy zkrácené pod uši či k ramenům patří k nejklasičtějším stylům už desítky let. Abyste svému mikádu ale dodala šmrnc současnosti, nechte si vlasy hodně prostříhat. Patku sčešte na stranu a šik jednoduchý účes je na světě.

Foto: Profimedia

Hailey Baldwin je vlasový chameleon, ale toto rozpustilé mikádo si oblíbilaFoto: Profimedia

Jak si v roce 2017 vlasy upravíte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám