Hlavní obsah

8 věcí, které ho v posteli musíte naučit

Foto: thinkstock

Když se váš partner naučí těchto pár drobností, váš život dostane nový nábojFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úchop pěti prsty, hýžďové milování, buddhistická hra s čísly, kouzelné zatnutí pánve zvětšující průměr jeho svíčky… Tyto a 4 další sexuální věci ho musíte naučit. Nejlépe ještě dnes v noci. Dřív se tak budete mít v posteli líp!

Článek

Perfektní technické provedení sexuálních poloh a nejbouřlivější orgasmy nejsou všechno. Aby sex bavil, je toho potřeba mnohem víc!

1. Rychle, rychle, pomalu

Ne, to není foxtrot, ale technika střídání hloubky průniku. Jestli se ještě nedozvěděl, že existuje mělká stimulace bodu G a hluboká bodná, je třeba mu tyto dva pojmy vysvětlit. Prostě mu navrhněte, aby místo klasického tempa a způsobu přirážení zkusil změnu – jen tak ze zvědavosti. Po vzoru buddhismu devět mělkých proniknutí střídá jedno hluboké, přičemž se z pochvy úplně nevystupuje, aby se neporušila těsnost a podtlak. Jeho penis bude stimulován na různých místech, což mu může pomoci v delším udržení erekce.

„Při mělkém proniknutí dochází současně k tomu, že nejužší část pochvy objímá nejcitlivější oblast mužského údu, která se nachází těsně pod žaludem,“ nechává se slyšet doktor Paul Joannides, autor sexuálního průvodce Sex je umět, chtít a vědět. Co z toho budete mít vy? Stimulaci nejcitlivější části pochvy, která je ve stavu vzrušení zároveň nejužší a která se nachází kolem jejího ústí jeden až dva palce hluboko. Jak by mělo správné přirážení vypadat, se dozvíte zde.

2. Stimulace prsou: úchop pěti prsty

Bradavky jsou zdrojem potěšení, tedy aspoň většinou. Existuje víc než jeden způsob, jak na nich naladit tu nejerotičtější hudbu, ovšem jejich točením dokola nebo silným bolestivým stiskem to nebude. Naučte toho svého úchop pěti prsty, který používají znalí milenci. Půjčte si jeho ruku, kápněte mu do dlaně poctivou vrstvu masážního oleje nebo lubrikantu a takto připravenou si ji přiložte na ňadro tak, aby prsty byly rovnoměrně rozprostřeny po jeho obvodu a bradavka vyčnívala v místě, kde se rozdvojují ukazovák a prostředník. Pomozte mu gestem, aby rukou prso mírně nadzvedl, jako když by měl zastoupit podprsenku, a ony dva prsty bradavku sevřel a jemně povytáhnul. Pak ať si s ní dělá, co chce.

3. Styk bez zasunutí – technika sehraných milenců

„Hra na zatínání genitálií je založena na anatomicky ověřeném faktu, že když muž zasune penis do pochvy a poté zatne svalové partie pánevní oblasti, zvětší se v tom okamžiku průměr jeho penisu,“ říká Paul Joannides. Hned v zápětí reaguje žena tím, že i ona sevře ústím pochvy partnerův penis. Pakliže nemáte svalstvo pánevní oblasti ochablé, střídavé zatínání a povolování genitálií se vám zalíbí.

Foto: thinkstock

I klasiku lze zpestřit důležitými detailyFoto: thinkstock

4. Natahování stydkých pysků

Když se dostane do rozkroku, prsty maximálně tak rozevře štěrbinu, aby k ní měl lepší přístup? Ukažte mu, že s velkými (vnějšími) stydkými pysky se dá pohrát i jinak! Mnoho žen miluje, když jim milenec uchopí pysk mezi palec a ukazováček a natahuje jej nahoru nebo dolů. Vyzkoušejte to nejdřív o samotě, a když budete sdílet podobné nadšení, naveďte jeho prstohraní na novou cestu! Názorná výuka platí nejvíc!

5. Hýžďový sex

Máte strach z análního sexu, ale partner pořád naléhá, že ho chce zkusit? Dejte vlkovi nažrat, ale kozu nechte celou. Prostě jen protějšek naveďte na „hýžďový sex“. „Úzký prostor mezi stisknutými půlkami hýždí v takovém případě slouží jako vhodná varianta. Žena přitiskne půlky k sobě a pánví bude opisovat krouživé pohyby, partner tak v uvozovkách pronikne mezi půlky. Je to jiné, vzrušující a hlavně pekelně snadné milování,“ doporučuje britská sexpertka Tracey Cox.

6. Orální dobytí ráje

Jestli milujete přijímání orálního sexu, ale drahá polovička za několik minut škemrá, že ji bolí za krkem nebo že nemá jazyk na baterky, zkuste prodloužit vlastní slast hrou, která nemá složitá pravidla. Zasuňte si do pochvy sladkou odměnu typu kousek banánu, plátek manga či papáje. Dobývání jazykem bude příjemné nejen vám, ale i jemu. Naučíte ho tak, že i malé změny znamenají velký přínos. Radši se ale vyhněte experimentům, které se nevyplácí, aneb Erotické sázky: o co jste se kdy vsadili?.

7. Silnější orgasmus

Obvykle těsně před vyvrcholením zatnete nebo stáhnete pánevní svaly. Přitom pravý opak: povolení pánevních svěračů může být příčinou nebývale silného orgasmu, což je platné u žen i mužů! Někteří prý při této technice dokážou pocity slasti o několik vteřin prodloužit! Zmiňte se mu o tom…

8. Uvolnění napětí smíchem

Po maximálním vyvrcholení ze sebe sundejte všechny špatné emoce, které vás trápily ještě před sexem. „Máte nutkání se po milování smát? Neděste se, je to naprosto normální. Před orgasmem a po něm totiž dochází k náhlému uvolnění emocí a napětí, takže smích je naprosto přirozený. Prostě k sexu patří,“ říká Tracey Cox. Tak je pravda, že i v posteli jde se smíchem všechno snadněji.

A co by muži měli na oplátku naučit vás? Napadá vás, v čem jsou výjimeční?

Reklama

Načítám