Hlavní obsah

Sex: Naučte ho správně přirážet!

Foto: Thinkstock

Sex, to nejsou jen stále se opakující pohybyFoto: Thinkstock

Reklama

Milování si žádá správné techniky! Bez nich je mdlé, nudné a někdy i bolestivé! Hodně záleží i na stylu přirážení. Taky v něm není váš partner přeborník? Dejte s ním řeč o jeho chybách, nejčastějším 5 se budeme dnes věnovat. A společně se naučte správnému rytmu milostného tance!

Článek

„Někdy se můj přítel chová tak, jako by si uvnitř mě něco zapomněl a snažil se to penisem vybouchat ven,“ popisuje Simona. „To není milování, to jsou údery! A fakt to někdy docela bolí, i když přítel není zrovna z těch, kdo se může pochlubit obrovským náčiním, patří k průměru,“ krčí rameny maminka na mateřské dovolené. Miluje snad Simonin partner rychlovky? Hraje si na dobyvatele ztracené archy, nebo jenom „neumí“ souložit?

Proč muži s přirážením tak chvátají?

Klasické mužské selhání je skočit na ženu, co nejrychleji si odbít předehru, vrazit jí svoje mužství mezi nohy a utíkat vstříc orgasmu takovou rychlostí, za kterou by se nemusel stydět ani prezidentský airbus. „Někteří muži ztrácejí emocionální kontakt s partnerkou v okamžiku, kdy do ní vstoupí. Žena se pak začíná cítit jako věc, jako kdyby se z ní stal pouhý masturbační stroj,“ popisuje Paul Joannides v knize Sex je umět, chtít a vědět. Podle něj se pak milování redukuje na pohyb pístu ve válci, kdy muž používá soulož jako nástroj k prokazování toho, že tam dole opravdu za něco stojí.

Přitom dobrý milenec ví, že jednou z klíčových součástí dobrého sexu je přirážení „tak akorát“. Určitě víte, co tím máme na mysli – zvlášť pokud se vám jeho styl nelíbí. Když ale partnera upozorníte na chyby, které dělá, můžete škody napravit a požitek z milování si mnohem víc užít. Nenechte si zpackat váš společný sexuální život!

Foto: Thinkstock

Nejde o závod, na tempu se musejí partneři shodnoutFoto: Thinkstock

1. problém: Má dojem, že je pilot Lewis Hamilton

Sex není závod s Formulí 1 (když se tedy oba partneři nedomluví na rychlovce). Jestli máte pocit, že se jeho vysoké sexuální tempo neslučuje s vaší křehkou duší, změřte si počet jeho přírazů sexometrem (jak najdete zde) a ukažte mu výsledek s tím, že ženy jsou stvořené pro lehký nástup a postupný začátek. Rekordy ať si nechá na jindy. Koneckonců, ani králíci nedupou tak jako on.

2. problém: Přerušuje hru

Nejdřív má bleskový nástup, ale pak vás chce napínat zdržováním? Základ je nepřerušovat přirážení těsně před vyvrcholením, neboť mnoho žen dospívá k orgasmu jen tehdy, když partner udržuje stálý a pravidelný rytmus. Patříte-li mezi ně, proneste něco jako: „Takhle je to dobré, ale já vím, jak to ještě vylepšit. Nepřestávej!“ Důkaz je jasný: orgastický vzdech hodný olympijského výkonu. Maximální diplomatka taky může převzít vedení a zvolit názornou ukázku. Vyhoupne se na koníčka (viz 5 poloh, které všichni muži milují) a ukážete milenci, jaké tempo, intenzita a hloubka průniku dělá dobře vaší tajemné komnatě.

3. problém: Nudně jezdí po stejné dráze

Neexperimentuje? Zná jen pohyb dovnitř a ven? Myslí si, že jen s razantními pohyby bude výsledek famózní? Vybídněte ho, ať střídá krátké a rychlé přírazy s dlouhými a táhlými. Jeho penis může uvnitř vás i kroužit, brázdit cestu ze strany na stranu nebo být jednou nahoře, pak zase dole. Je šance, že tak najdete nějaký tajný bod slasti, o kterém jste dosud neměly tušení.

Foto: Thinkstock

Žena by neměla mít zábrany muži ukázat, co jí vyhovujeFoto: Thinkstock

4. problém: Buší jako hluchý do vrat – až to bolí

Pro vyřešení tohoto problému je třeba určit, kdy a kde je bolest nejvýraznější. Vyvstávají-li potíže opravdu během hlubokého proniknutí, kdy se váš kaskadér neohlíží ani napravo ani nalevo, je pravděpodobné, že svojí razancí tlačí na děložní čípek. Poučte ho, ať změní polohu a dopřeje vám náležitou předehru. Uvolnění dělá svoje! Pak se vám jeho styl přirážení dokonce může i líbit. „Hrdlo děložní, čípek, je erotogenní zóna. Mnohým ženám přináší jeho stimulace, hlavně penisem příjemné prožitky,“ popisuje sexuolog Zlatko Pastor.

Pokud se rádi milujete v misionářské poloze, tak ho při ní uchopte za zadek a posuňte ho tak, aby zvítězilo pohodlí. Vypodložení vašich půlek polštářem taky leckdy zabírá. A důkladné mazání lubrikantem (neskutečné množství druhů najdete zde) jakbysmet. I když podle sexuologa Zlatka Pastora dochází u mladých žen ke zvlhčení pochvy asi po třiceti sekundách od počátku účinné sexuální stimulace, někdy je na to příroda krátká – nezafunguje a je třeba jí pomoct jiným mazadlem.

5. problém: Je neohrabaný jako Golem

Mnoho lidí má přirozenou tendenci pohybovat pánví strnulým a váhavým způsobem, což se do milování hodně odráží. Třeba ten váš mezi ně patří. Chcete-li mu pomoct, společně se přiučte uvolněnějším pohybům, které vám budou v sexu prospěšné!

Začněte tím, že se na nějakou pozitivní a rychlou hudbu budete vrtět do rytmu. Berte pohyb vážně a snažte ho všechen soustředit jen do pánevní oblasti – hýbat se musí jen boky, horní část těla zůstává stabilní. Druhá fáze milostného cvičení vypadá tak, že se položíte na záda, pokrčíte kolena a zvedáte boky nahoru a dolů. Když jste s boky v nejvyšším bodě, několik sekund se nehýbejte a povolte (opakujte několikrát), což posílí ty svaly, které se používají při sexu. Pomůže vaší chloubě, jak jsme se zmiňovali nedávno ve článku Jak udržet klín v kondici?. Pár týdnů tohoto cvičení, a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat!

Tak to vidíte. Ve dvou se to lépe nejen miluje, ale i cvičí. A obráceně. Zkusíte to?

Reklama

Načítám