Hlavní obsah

Bylo vám 50? Tohle vám bude slušet!

Foto: Mona Martinů

I po padesátce můžete vypadat skvěle jako JarkaFoto: Mona Martinů

Reklama

„Módy pro mladé je všude spousta, ale co je pro nás, ženy po padesátce?“ S těmito dotazy se na nás často obracíte. A protože fandíme všem ženám, které se věk-nevěk zajímají o to, co mají na sobě, připravili jsme pro vás šmrncovní módu, obohacenou o současné trendy! Roli modelky si vyzkoušela čtenářka Jarka, která si užívá šesté desetiletí! A s úsměvem!

Článek

Na tohle focení jsme se opravdu těšili. Stylistka Janka Letková dostala jediný úkol – vybrat kousky, které budou všechno, jen ne usedlé. Vždyť proč by se měly starší ženy halit do „babkovského“ oblečení? Jsme zkrátka přesvědčeni o tom, že skvěle můžete vypadat v každém věku, a nenecháme si to vymluvit.

Mnohdy nám píšete, že trendy, které u nás najdete, jsou vhodné jen pro mladé. Dnes vám dokážeme, že to tak není. Trendy nejsou o tom, že okopírujete celý model od hlavy až k patě, ale o tom, že ho budete nosit po svém. Koukejte a zkoušejte!

Foto: Mona Martinů

Jarka svůj optimismus přenesla i na ostatníFoto: Mona Martinů

Naší modelkou se stala sympatická Jarka, která nejenže vypadá na svůj věk skvěle, ale ještě nás i nakazila svým optimismem a dobrou náladou. Bylo zkrátka opravdu veselo. Jarka musí kvůli své práci chodit převážně v tmavých kostýmcích, takže se na modely stylistky Janky moc těšila.

Chcete nahlédnout přímo do našeho ateliéru a podívat se, jak focení s Jarkou probíhalo? Máte šanci!

Nebojte se pásků!

Máte pocit, že trend pásků, umístěných jinde než v kalhotách, patří na jiné ročníky, než jste vy? Vyvedeme vás z omylu. Právě on totiž dodal celému modelu šťávu. Pásek je v tomto případě součástí svetříku, ale nějaký určitě ze své skříně vylovíte i vy (jediný parametr, který by měl splňovat, je minimální šířka). K tomu ještě červené lodičky, náramek ve stejné barvě a skvělý outfit je na světě.

Na foto: kalhoty (Zara, 699 Kč), boty (Baťa, 699 Kč), svetr s páskem (Vero Moda, 949 Kč), triko (Vero Moda, 299 Kč), náramek (I´am, 199 Kč)

Trochu jiné sáčko

Nosíte jen klasické černé sako? Ano, je nadčasové a určitě vám sluší, ale co to někdy zkusit trochu jinak? Janka čtenářce vybrala elegantní pouzdrovou sukni, kterou trochu netradičně doplnila tímhle šedým sáčkem. Vybrala pod něj úžasný top se střapatou květinou (další trendy, které jsme využili, více si o nich přečtete ve článku Bez střapců a třásní ani krok!), který celek oživil.

Na foto: sukně (F, 550 Kč), top (Zara, 899 Kč), sako (H, 899 Kč), boty (Baťa, 999 Kč)

Zářivé doplňky

O tom, že frčí zářivé barvy, jsme se také už několikrát zmiňovali. Pokud nemáte odvahu na to, abyste se do nich oblékla, zvolte alespoň nepřehlédnutelné doplňky. Tmavě modré šaty ze splývavého materiálu krásně sedí, ale v kombinaci se žlutou se dostávají ještě o level výš!

Na foto: šaty (Orsay, 969 Kč), pásek (Mango, 499 Kč), šála (Mango, 399 Kč), boty (Baťa, 999 Kč)

Snad jsme vám dokázali, že se trendů nemusíte bát, a zároveň vás i inspirovali ke zkoušení nových a nových kombinací. Ať už vám je, kolik chce.

Reklama

Načítám