Hlavní obsah

Čím chlapa v posteli zaručeně naštvete?

Foto: Thinkstock

Stačí málo, a místo sexu se dočkáte prásknutí dveříFoto: Thinkstock

Reklama

Plyšoví medvědi v posteli, úsměv vaší matky ve fotorámečku na nočním stolku nebo třeba škrábance a cucfleky? To všechno a mnohem víc je pro muže stejně atraktivní jako placení daní! Zjistěte, co všechno se jim nezdá a zda se taky vůči nim nedopouštíte chyb!

Článek

Muži se kolikrát snaží, co mohou, aby dostali ženu do postele. Dávají jí dárky, kupují květiny, zvou na večeře. V momentě, kdy jim do cíle chybí jeden krok a jejich vyvolená otevírá dveře svého bytu a rozepíná podprsenku, by jeden nevěřil, že ještě mohou od svých záměrů ustoupit. Věřte nebo ne, ale i oni mají (většinou) city a zásady, přes které prostě „nejede vlak“.

Podle australského magazínu pro ženy s názvem Cleo je 10 následujících situací naštve natolik, že jsou schopni vrátit kalhotky své majitelce a odejít. Co jim tedy při sexu na vás nejvíc vadí?

1. Máte averzi k nahotě

No dobře. Když je v bytě taková zima, že vydechujete rampouchy, dá se pochopit flanelový outfit o několika vrstvách, který by vám mohl závidět i lední medvěd. A to i s těmi vlněnými ponožkami, co štrikovala babička ještě v době, kdy si Masaryk utíral nudli u nosu. Když je ale doma tak akorát, je nanejvýš žádané a nutné, aby byla holá kůže vystavena nejen na obdiv, ale i na omak. Jít spát jen v kalhotkách, mít na sobě rajcovní košilku nebo si neoblékat nic aspoň občas neškodí. Jestli se pořád jen kuklíte, pořádně tím partnera zvedáte ze židle. Někteří mají opravdu rádi, když se mohou přitulit k měkkému a obnaženému pozadí…

Foto: Thinkstock

Nahota k sexu patří, a nedokonalosti se nekomentujíFoto: Thinkstock

2. Infantilně šišláte na plyšáky

Tak aby bylo jasno. Kuchyň, auto, a dokonce i výtah nebo sklep jsou místa, kde se milovat dá. Většina žen ale upřednostňuje klasiku – postel. Jenže pak chce, aby se muž o místo na ní dělil s nezvanými domorodci – plyšáky. Dámy, měly byste slíbit svým současným i budoucím milencům, že chlupatou swingers party nebudete vyžadovat. A hlavně: Nebudete na ty příšerky mluvit! Nikdy! Není to roztomilé, ale strašidelné.

3. Vystavujete fotky svojí matky

Víte, co v mžiku dokáže z erekce udělat? Když hořící touhou položí svoje tělo na to vaše, otočí se a spatří fotku vaší matky na nočním stolku. A co hůř. Pokud vedle ní stojí ještě bývalý, můžete milenci rovnou zavřít poklopec a pověsit mu na něj stopku.

4. Vloupáváte se do nepovolených míst

Že se na mužský bod G neboli prostatu jde přes zadní vchod, není žádným tajemstvím. Možná už jste o tom slyšela, možná máte chuť udělat mu takhle dobře, ale než k tomu dojde, požádejte o propustku do míst, kam se sluneční svit nedostane. Zadnice muže je posvátné území, a proto si nechte údiv na jindy, až milenec ze šoku zařve, pokud se vydáte do jeho jednosměrky bez povolení!

Foto: Thinkstock

Chcete-li kvalitní sex, spolkněte jízlivé poznámkyFoto: Thinkstock

5. Komentujete špeky a pivní mozol

Nahota sex doprovází stejně jako šlehačka horkou čokoládu – taky bez ní chutná, ale není to ono. Málokteré tělo je však dokonalé. Prohlížíte si ho… Vlasy šik, hrudník obstojný, počkat, a co to panděro? Bože, a ty špeky na bocích tam budou už napořád? Jestli máte výhrady k jeho postavě, buďte taktní a spolkněte je. Nebo snad chcete přijít o jeho parádní orální sex? Ne? Tak ticho!

6. Značkujete si ho jako dobytek

Podle magazínu Cleo je hravé kousání nebo razantnější poplácání fajn legrace, o čemž my pochopitelně taky víme svoje (to už jsme rozebírali v článku Oživení sexu: Nechte si naplácat!), ale všechno má své meze. Následky zábavy musí zůstat v ložnici. Líbání na krku? Fajn. Ale bez cucfleků. Menší postelová mučírna s bičíkem? Proč ne? Ale opovažte si milence značkovat jako dobytek. Co má pak vysvětlovat druhý den v práci?

7. Pouštíte mu špatnou muziku

Hudbou lze příjemně a eroticky navodit atmosféru. Jenže když mu prý pustíte sladký popík, relaxační muziku se zvuky oceánu, velrybí volání či romantické balady, pravděpodobně ho odradíte. Bude se cítit nesvůj, už jen proto, že jeho oblíbený žánr je metal nebo rock.

8. Tlacháte o budoucnosti

Při milování se nemluví, a když, tak jedině sprostě (tipy hledejte v článku Při sexu mi musí nadávat. No a?). Nebo se vzdychá. Co se ale nedělá, je mezi sténáním tahat z milence rozumy ohledně společné budoucnosti. „A chceš jedno nebo dvě děti, drahý?“ Kdyby chtěl znát váš názor, zeptá se sám. To, co touží slyšet teď, je slastný výkřik bouřlivého orgasmu, na kterém se podílel.

9. Skrýváte vaši orgastickou masku

Každý má při orgasmu nějaký výraz, tak zvanou masku. Věřte, že když tomu vašemu dá tolik práce, aby orgasmus nebyl jenom slovo, ale skutečný zážitek, chce si užít pohled na situaci, kterou způsobil. Naštvete ho, když mu neukážete, jak vypadá vášeň v praxi. Proto už žádné zakrývání obličeje a otáčení se k partnerovi zády.

10. Věříte mu každé slovo

Během orgastické rauše mají muži sklon být trochu impulzivní, a tak jim někdy „ujedou“ zdánlivě závazné nápady typu: „Jsi úžasná, chci s tebou být pořád. Nastěhuj se ke mně.“ Nesmíte to brát příliš vážně. Milenec za pár minut na něco takového zapomene a vy budete za trapnou, když to začnete řešit. Potom bude naštvaný nejen on, ale i vy.

Reklama

Související témata:

Načítám