Hlavní obsah

Čtenářky jako sicilské krásky!

Foto: Mia Mirrelli

Na Sicílii se můžete stát z krásky v bílém vdovou v černém velmi rychleFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Z jarní kolekce Dolce&Gabbana se tají dech. Něžné krajky, sněhově bílé modely, vyšívaná madeira – zkrátka ztělesnění nevinnosti. O to více překvapila samotná kampaň. Modelky se proměnily v rozvášněné Sicilanky a některé i v uplakané vdovy s křížkem na krku. A protože jsme téhle módě propadli, vyzkoušeli jsme ji. S oblečením z českých obchodů a našimi čtenářkami.

Článek

Ukázku z úžasné jarní kolekce Dolce jste mohli vidět už v článku Trend jara: Od hlavy k patě bílá!, kde jsme tuhle barvu patřičně vychvalovali. Krásné krajkové oblečky nám nešly z hlavy, a tak jsme přemýšleli, jestli se dají sehnat podobné, dostupnější kousky. Dají.

Foto: Dolce&Gabbana

Provokativní kampaň Dolce&GabbanaFoto: Dolce&Gabbana

Provokativní kampaň

Návrháři Dolce se Sicílií inspirovali už několikrát. Look nadneseně pojmenovaný „Sicilská vdova“, kdy se sází na svůdné, černé krajkované modely, není v módě ničím novým. V letošní kampani byly „vdovy“ namixované s temperamentními Sicilankami, které se srazí před domem a nezapomenou se u toho pořádně pohádat. Černobílou kampaň nafotil Steven Klein a v roli modelky můžete vidět i „andílka“ Alessandru Ambrosio nebo Isabeli Fontanu.

Foto: Dolce&Gabbana

Proměna dívek ve vdovy podle Dolce&GabbanaFoto: Dolce&Gabbana

Foto: Dolce&Gabbana

Sicilské ženy podle fotografa Stevena KleinaFoto: Dolce&Gabbana

Foto: Dolce&Gabbana

Oblečení v reálné podoběFoto: Dolce&Gabbana

Čtenářky měly při focení publikum

Vraťme se ale k našemu focení. To probíhalo hodně vesele, protože jsme fotili venku a věřte, že kolemjdoucí nestačili zírat. Čtenářka Andrea dokonce nachytala při činu postaršího pána, který nás (no, spíš naše modelky) sledoval z okna protějšího domu a snažil se být nenápadný tím, že vykukoval zpoza záclony (pokud to čtete, klidně jste se mohl přijít mrknout:-)).

Foto: Mia Mirrelli

Náš tým se připravuje na foceníFoto: Mia Mirrelli

A které odvážné čtenářky do toho s námi šly? Andrea z Pardubic, které bychom s klidem věřili, že je Italka, a sympatická Slovenka Dominika. Pojďte se podívat, jak jim to slušelo!

Ať žije krajka!

Jako první model si holky vyzkoušely tělové krajkované šaty, tmavovlasá Andrea vyfasovala šaty projmuté pod prsy, které zdobily drobné volánky, Dominika si vyzkoušela rafinované mini šaty s průhlednými tříčtvrtečními rukávy a nádherným zdobením kolem výstřihu. A abychom nebyli za tyrany, kteří nechají sedět čtenářku na studené zemi, Dominika měla pod sebou papírovou tašku vystlanou oblečením.

Jste fanynkou krajkových modelů? Nezapomeňte se podívat na článek Krajka: Sexy i romantická!

Na foto: Vlevo (Andrea)šaty (United Colors of Benetton, 1999 Kč, náhrdelník (stylistky vlastní), prsteny (I´am, 169 a 199 Kč), náušnice (I´am, 169 Kč), boty (Dolce, Pařížská 18, info o ceně v obchodě)

Vpravo (Dominika)šaty (Guess by Marciano, 3390 Kč), šál (Promod, 699 Kč), prsten (I´am, 199 Kč), křížek na krku (stylistky vlastní), boty (Dolce, Pařížská 18, info o ceně v obchodě)

Foto: Mia Mirrelli

Čtenářka Andrea jako by v sobě tajila sicilské předkyFoto: Mia Mirrelli

Svůdné Sicilanky

Jako druhý outfit slečny oblékly sukně. Stylistka Janka jim vybrala jednu dlouhou, rozevlátou a druhou kratší, vrstvenou. Dominika si také oblékla odvážný vršek, pod kterým měla krajkovou podprsenku bez ramínek.

Na foto: Vlevo (Dominika)sukně (Zara, 1799 Kč), tílko (H, 175 Kč), náhrdelník (Promod, 399 Kč), šál (Promod, 399 Kč), boty (Baťa, info o ceně v obchodě)

Vpravo (Andrea)top (stylistky vlastní, Ebay), podprsenka (New Yorker, 245 Kč), sukně (Guess by Marciano, info o ceně v obchodě), boty (Mixer, 369 Kč), náhrdelník (delší – I´am, 249 Kč, křížek stylistky vlastní)

Foto: Mia Mirrelli

Andrea se cítila v modelech jako ryba ve voděFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli...nebo spíš jak Sicilanka v rodné vsi

Foto: Mia Mirrelli

Zatímco Dominika zvolila romantičtější přístupFoto: Mia Mirrelli

Ve znamení sněhově bílé

Na závěr si čtenářky vyzkoušely něžné, sněhově bílé šaty. Andrea měla šaty projmuté v pase zdobené volánkem u dekoltu, Dominika pózovala v krásných šatech s transparentním dekoltem a zdobeným lemem.

Foto: Mia Mirrelli

Rozdílný přístup čtenářek k fotografování byl patrný i u něžných modelůFoto: Mia Mirrelli

Na foto: Vlevo (Andrea)šaty (Zara, 999 Kč), náhrdelník (I´am, 209 a 369 Kč), boty (Baťa, 999 Kč)

Vpravo (Dominika)šaty (Mango, 1899 Kč), náhrdelník (I´am, 369 Kč), boty (Baťa, 1599 Kč)

Foto: Mia Mirrelli

Andrea se na konci focení převtělila v rodilou SicilankuFoto: Mia Mirrelli

Tak jak se vám dnešní, trochu snová, móda líbila? Troufly byste si na roli modelky, stejně jako naše dnešní čtenářky? Budeme se těšit na vaše názory.

Reklama

Související témata:

Načítám