Hlavní obsah

Editorial: Chcete vědět, co si náš chlap myslí právě o vás?

Foto: Greta Blumajerová

Rubrika Jak to vidí chlap získá v roce 2014 zbrusu nový kabátFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náš chlap Josef Hausmann vás baví. Dokonce až tak, že se pod jeho posledními články rozjela soutěž o zlomení rekordu v počtu příspěvků!

Článek

Ten rekord samozřejmě padl – více než 9000 komentářů ještě žádný náš článek nezískal. Vaše činorodost pod sloupky trefně glosujícími mužsko-ženský svět z pohledu chlapa nás ale přivedla na zajímavou myšlenku.

Josef Hausmann už ve svých textech probral kdejaké téma – ženskou zištností počínaje, mužským hrdinstvím konče :-). Proto nás napadlo, že rubriku trochu proměníme. Tak, abyste nemuseli diskutovat jen pod článkem, ale měli možnost vstoupit do kontaktu přímo s autorem. Odteď bude náš chlap reagovat přímo na podněty vás, našich čtenářek (případně i čtenářů). Místo obecného komentování nějakého jevu bude odpovídat na vaše přímé dotazy, podněty či výzvy!

Zajímá vás názor Josefa Hausmanna na některé z životních i soukromých témat? Rádi byste věděli, co by vám konkrétně poradil? Chcete vědět, jak to vidí chlap? Tak mu napište! Svoje otázky posílejte na e-mail jaktovidichlap@prozeny.cz. Na vybrané dotazy pak Josef Hausmann odpoví přímo ve svých sloupcích :-).

Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Načítám