Hlavní obsah

Hit mezi erotickými hračkami? Tango a Salsa!

Foto: Thinkstock

Hračky pro holky ocení občas i mužiFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou malinké jako rtěnka, ale nebezpečně výkonné. Útočí přímo na cíl a k extázi vás přivedou s více než stoprocentní jistotou! O čem je řeč? O nejnovějším trháku mezi erotickými hračkami pro velké holky, o miniaturních vibrátorech We-Vibe Salsa a Tango. V čem spočívá jejich kouzlo?

Článek

Řeklo by se, že vibrátorů už je tolik, že snad nic nového a převratného vymyslet nelze. Před nedávnem tenhle názor prolomil dvojitý vibrátor We-Vibe, který je určen nejen pro samotné ženy, ale dá se s ním úžasně zpestřit i milování v páru. O tom, jaké zázraky tahle hračička umí, se dočtete v článku Úchvatný sex! Díky We-Vibe!.

Jenže společnost We-Vibe přišla opět s něčím novým a podle reakcí žen jde o velmi vychytanou pomůcku pro dosažení slastných pocitů. Malinkaté vibrátory We-Vibe Salsa a Tango totiž doslova matou tělem. Vypadají neškodně, ale umí toho vážně hodně. Posuďte sami…

Nepřekonatelné vibrace

O vibracích obecně platí, že čím větší vibrátor, tím větší motorek a také silnější vibrace. Malé vibrátory tak poskytují svým uživatelkám spíše jen brnění či příjemné šimrání. Ovšem pro nejnovější hity We-Vibe Salsa či Tango tento zákon neplatí! Do hračičky velikosti rtěnky totiž výrobci dokázali vpravit takový vibrační výkon, že na trhu se jen těžko hledá konkurent.

Svou účinností se rozhodně mohou rovnat i s těmi největšími masážními hlavicemi, které ale na rozdíl od We-Vibe Salsa či Tango do kabelky nejspíš neschováte.

Co na to ženy

Ženy, které měly možnost We-Vibe Salsa či Tango již vyzkoušet, se shodují v tom, že nejde jen o silné vibrace. Tyto malinké vibrátory mají spoustu dalších výhod, díky nimž spolehlivě dosáhnete nepřekonatelného vyvrcholení. Pojďme si poznatky prvních uživatelek shrnout:

  • Velké vibrátory mají sice velký výkon, ale jejich vibrace se po chvíli přesunou do celé pánve a někdy i do nohou či rukou. Žena tak sice vibruje téměř celá, ale kontakt s klitorisem je obalem hlavice či měkkým krkem leckdy tlumen. Naopak We-Vibe Salsa či Tango jsou tvrdé a špičaté a jdou zcela přesně za svým cílem…
  • Použití je v případě Salsy či Tanga jednoduché, a hlavně naprosto nenápadné. U velkých vibrátorů se zvednuté peřině nevyhnete, kdežto tyto dvě novinky We-Vibe se vejdou mezi dva prsty a navíc mají také mnohem nižší hlučnost
  • Salsa i Tango jsou vodotěsné! Takže je bez jakéhokoli rizika můžete použít ve vaně, pod sprchou a strach nemusíte mít ani z mokrého orgasmu. Jak to s ním doopravdy je, se dočtete v článku Pravdy a mýty o mokrém orgasmu!.
  • We-Vibe Salsa či Tango je tak malinký, že ho lze mít kdykoli u sebe. A i když vám vypadne třeba z kabelky, opravdu připomíná rtěnku, takže se nemusíte bát žádného trapasu

Vše má své pro i proti

Nic není dokonalé a platí to i o vibrátorech, i když novinky We-Vibe Salsa a Tango se té dokonalosti nebezpečně blíží. Přesto jsou věci, na které je potřeba si dát pozor.

Salsa i Tango jsou skutečně malinké vibrátory a jediný rozdíl mezi nimi je v tom, že Salsa má tvar čistě zaobleného kuželu, kdežto Tango je na konci zkosené podobně jako rtěnka (vyhovuje ženám, které mají rády kontakt vibrátoru s klitorisem na větší ploše). Proto není zcela bezpečné používat vibrátor uvnitř vaginy, špatně se z ní totiž vyndává. A na oblast konečníku radši zcela zapomeňte, z toho by mohl být pěkný malér.

Tak co, vyzkoušíte tuhle novinku?

Reklama

Související témata:

Načítám