Hlavní obsah

Klín, který budou muži milovat? Pomůže vibrační vajíčko!

Foto: Thinkstock

Vibrační vajíčko zlepší váš sexuální životFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to malé, lehké, ale přesto výkonné, zlepší to kondici vašeho klína i sexuální život. Co je to? Revoluční posilovací a vibrační vajíčko. Tenhle sexuální kouč obrátí váš milostný život vzhůru nohama!

Článek

Udržet svoji vaginu v kondici není nic lehkého. Vinou námahy při porodu nebo dlouhodobým sezením může dojít k oslabení svalů pánevního dna, což má za následek špatné držení těla, nechtěný únik moči nebo poruchy orgasmu a snížení erotického vnímání. Řešením je tyto svaly posilovat a preventivně předcházet jejich výkyvům z formy, aby si i on nemusel stěžovat, že ho svatyně „neobejme" jako dřív.

Cvičit 2 hodiny denně? Děkuji, nechci

Jenže s legendárními cviky doktora Kegela nebo zatínáním poševních svalů za pomoci Venušiných kuliček se výsledek dostaví snad za sto let. Na každodenní posilování v řádu dvou až třech hodin (ano, teprve pak to má smysl a účinek) nemá nikdo čas. Proto se vyvíjí stále dokonalejší pomůcky v boji proti povolené vagině, jako například COME Compact GB – trenér pro posílení pánevních svalů – a Lust Trainer, o kterých jsme psali zde. Společnost Swan, nový výrobce erotických pomůcek, ale zachází ještě dál. S její pomocí můžete v posteli vytřít zrak komukoli.

Stisk spustí vrnění. Tohle v posilovně nezažijete!

Společnost Swan nejenže hodlá dobýt trh kolekcí nápaditých vibrátorů vyrobených ze špičkových materiálů s motivem labutě, ale překvapuje hlavně nápady. Mezi ty důvtipné a podařené patří Swan Clutch, což je vibrační a posilovací vajíčko, které efektivně posiluje právě ty svaly, které jsou pro ženu velmi důležité (orientační cena 2790 korun).

Rozdíl mezi Clutchem a ostatními pomůckami je převážně v tom, že poznáte, zda má vaše cvičení smysl. Jak? Inovativní vajíčko má snímač tlaku, který plynule rozvibruje tuhle věcičku tak, jak moc stáhnete svoje svaly tam dole! Je tak spojené příjemné s užitečným: za každý stisk následuje sladká odměna neboli vibrační pomazlení nejintimnějších míst!

Foto: Thinkstock

Váš partner zajisté výsledek velmi oceníFoto: Thinkstock

Znatelné výsledky snažení motivují

Swan Clutch se skládá ze dvou částí – vajíček spojených k sobě, přičemž to menší má průměr 3 cm (je v něm ukryta vibrační jednotka), větší 3,5 cm (tam zase sídlí akumulátor s elektronikou). Délka přístroje je 9 cm. Princip je jednoduše chytrý. Čidlo převádí poševní stah na vibrace, čímž má majitelka tohoto trenéra a potěšitele zároveň absolutní kontrolu nad stisky svého klínu – nemluvě o tom, jak moc jsou vibrace příjemné.

„Mám Swan Clutch doma asi 3 týdny a musím říct, že mě příjemně překvapil,“ říká dvaatřicetiletá Pavlína, která se dostává do formy rok po porodu. „Poprvé jsem teda byla trochu zděšená tím, jak silně musím svaly stisknout, aby vajíčko začalo vibrovat, protože mi to přišlo docela náročné, ale teď už je to mnohem lepší. Stisk udělám celkem hladce a taky ho déle udržím. Je prima vidět výsledky, protože to hned člověka motivuje v tom, aby pokračoval dál. A pár minut denně se vyšetřit dá, třeba před spaním,“ prozrazuje čas, kdy dělá něco pro sebe. Až prý stisk udrží jednu minutu, nechá svoje snažení zhodnotit manžela.

Jestli i vy patříte k těm, co chtějí zlepšit svůj sexuální život a touží partnerovi udělat radost svým silným a vytrénovaným klínem, který penis doslova sevře a nepustí ho, dokud mu nedá co proto, bude vás zajímat pár dalších informací.

Snadné ovládání potěší

Vajíčko má povrch z luxusního čistého silikonu, obsahuje akumulátor Lithium-ion s velkou výdrží, můžete ho použít ve vaně nebo v bazénu, protože je vodotěsné, vajíčko se nemůže zapnout omylem, jelikož má uzamykatelná tlačítka a je velmi jednoduché na manipulaci.

Foto: archiv

Swan ClutchFoto: archiv

Jedno tlačítko na jeho povrchu se ovládá stiskem delším než 3 vteřiny, čímž se trenér zapne. Po spuštění kontrolních vibrací se již přihlásí o slovo tlakový senzor. Pro ukončení cvičení stačí opětovně stisknout tlačítko: maximální vibrace zahlásí, že se přístroj vypíná.

Pevné objetí ocení každé mužské nářadí

Navíc s ním můžete cestovat kamkoli. Ukryté v saténovém sáčku a s přiloženou nabíječkou, která má redukce pro všechny světové normy zásuvek, se Swan Clutch stává žádaným společníkem do auta i letadla. Proč ho brát s sebou? Jeho vibrace a účinek plus vaše poševní stahy a silný klín rovná se skvělý sex!

A zmínili jsme už, že jeho nízký zvuk při provozu nikoho neruší? Horké chvilky s vajíčkem uvnitř tak můžete prožívat prakticky kdykoli. Ostatně, touto schopností vynikají i různá další mazlidla, například Lelo Tiani a Lyla. Od těch už ale erotické posilování nečekejte, jsou určené výhradě pro potěšení vaše i jeho.

Tak co říkáte této novince? Líbí se vám? Rozšíří vaši sbírku erotických pomůcek?

Reklama

Související témata:

Načítám