Hlavní obsah

Oblékněte své křivky jako Kim Kardashian. Zn.: Levněji!

Foto: Marie Bartošová

Modely inspirované Kim Kardashian jsou svěží a trendy. Zamilujete si je i vy!Foto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Můžete si o ní myslet, co chcete, jedno se ale Kim Kardashian upřít nedá. Styl. Jejími modely se přitom můžete inspirovat, i když nemáte statisíce na účtu. Hollywoodskou módu připravil stylista Dušan.

Článek

Na úvod krátké představení, Kim Kardashian je tak trochu celebritou z povolání. Lidé se po ní začali otáčet ve chvíli, kdy odstartovala reality show o své rodince, od té doby, jak už to tak bývá, fušuje do všeho.

Spíš než vystupování v show obdivujeme její styl, Kim totiž na rozdíl od většiny hollywoodských hvězd nenosí velikost XS. Nejen, že má širší boky a velký zadek, ale ještě je často a ráda vystavuje na odiv. Kim se svoje křivky nebojí prodat, a přestože i ona někdy přestřelí (takové postavě přece jen nelichotí všechno), najde se u ní spousta skvělých modelů, které stojí za pozornost. Šest z nich si vyzkoušela i naše čtenářka Markéta.

Kůže & kožešina

Právě tyhle materiály můžete u Kim vidět nejčastěji. Kožíšek (my jsme vybrali umělý) je sám o sobě mohutnější, vždy je ho proto dobré vykompenzovat užšími kalhotami a obout podpatky. Markéta si vyzkoušela koženkové kalhoty a top ze stejného materiálu.

Foto: isifa

Kombinace úzkých kalhot a kožíšku bude vypadat skvěle nejen na KimFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: top (Topshop, 725 Kč), koženkové kalhoty (Guess, info o ceně v obchodě), boty (Zara, 999 Kč), kožíšek (Topshop, 3380 Kč), kabelka (Topshop, 895 Kč)Foto: Marie Bartošová

Barevné kalhoty

Zkuste stejně jako Kim pro jednou vyměnit klasické džíny za barevné kalhoty. Slušet jim budou i jednoduché vršky, jako je klasické bílé tričko a koženková bundička. Omotejte se šálou, nazujte kotníčkové boty (pokud vás čeká běhání po městě, klidně vklouzněte do těch bez podpatků), a budete vypadat skvěle.

Foto: isifa

V šatníku naší hvězdy nechybí ani barevné kalhotyFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kalhoty (Topshop, 1310 Kč), triko (Zara, 199 Kč), bunda (H&M, 1499 Kč), boty (Zara, 2299 Kč), kabelka (Zara, 499 Kč), šála (Bershka, 699 Kč)Foto: Marie Bartošová

Sněhově bílé šaty

Že jsou bílé šaty jen pro „hubeňoury“? Říkal kdo? Kim je přebornicí v nošení upnutých šatů, i když tentokrát si přes ně oblékla ještě sáčko v pánském stylu. Šaty slušely i naší sympatické slečně Markétě.

Foto: isifa

Šaty patří mezi její nejoblíbenější kousky, krátké délky ani upnuté střihy ji neděsíFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Mango, 1310 Kč), boty (Zara, 1990 Kč), sako (F&F, 1299 Kč), náhrdelník (H&M, info o ceně v obchodě)Foto: Marie Bartošová

V kabátku

Další model, ve kterém se nám Kim líbila a který je zároveň i skvěle nositelný, je kombinace kožených skinny kalhot, klasického trička a volnějšího světlého kabátku. K doplňkům přistupuje hvězda jednoduše, zlatý náhrdelník a velká kabelka stačí.

Foto: isifa

Hvězdu můžete často vidět i v kožených kalhotáchFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: košile (Mango, 799 Kč), koženkové kalhoty (Guess, info o ceně v obchodě), kabátek (Topshop, 2725 Kč), boty (Jannis Shoes, 999 Kč), náhrdelník (H&M, info o ceně v obchodě)Foto: Marie Bartošová

Džínová klasika

Na tuhle kombinaci nedáme dopustit. Džíny, bílé triko, sáčko a podpatky. Sice už to tu bylo stokrát, ale vždycky to funguje. Pozor, vše pouze za předpokladu, že vám džíny a sáčko padnou jako ulité.

Foto: isifa

Sáčko, džíny a podpatky. Tahle kombinace nikdy nezklameFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: džíny (Attr@ttivo, info o ceně v obchodě), sako (Mango, 999 Kč), triko (Zara, 199 Kč), boty (Zara, 2999 Kč), kabelka (Topshop, 1310 Kč)Foto: Marie Bartošová

Na večer

Chystáte se na party? Vsaďte na jednoduchost a skočte do černé sukně (Kim je nosí zásadně v pase), do které zastrčíte bílé tílko. Pak už jen stačí přehodit blýskavé sáčko nebo kabátek, podpatky, a můžete vyrazit!

Foto: isifa

Krátká sukně do pasu vypadá s blýskavým sáčkem skvěleFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: sukně (Mango, 999 Kč), triko (Zara, 199 Kč), sako (Zara, 2999 Kč), boty (Zara, 1990 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Ani Markétku jsme nemohli ochudit o šátek ProŽeny.cz by Jakub PolankaFoto: Marie Bartošová

Co říkáte na modely hvězdné Kim? Líbí se vám jejich alternativy? Napište nám!

Styling: Dušan Bebčák

Vizáž: Naďa Paulů (MA-DA Makeup Network)

Reklama

Související témata:

Načítám