Hlavní obsah

Podprsenka proti vráskám. Otestovali jsme ji!

Foto: Mia Mirrelli

Čtenářka testovala protivráskovou podprsenku La Decollette přesně týdenFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Dospěly jste do věku, kdy vás začínají trápit vrásky v dekoltu? Už nemusí, protivrásková podprsenka totiž slibuje zázraky skoro na počkání. Prý vyhladí váš dekolt za pár dní a rozdíl je vidět už za jedinou noc. Rozhodli jsme se tedy v redakci tento hit otestovat.

Článek

Ódy na protivráskovou podprsenku La Decollette si můžete přečíst na každém webu se spodním prádlem, který ji uvádí ve své nabídce. Všude se píše, že tato inovativní podprsenka bez košíčků dokáže během týdne vyhladit svislé vrásky ve vašem dekoltu a udržet následně kůži krásně hladkou. Je speciálně ergonomicky tvarovaná, antialergická, a dokonce prý pomáhá ženám, které trpí bolestmi prsou. Důležité totiž je, že se nosí jen na noc, a tak by měla být poměrně pohodlná. Zda je tohle všechno pravda, zjišťovala naše čtenářka Jaromíra.

Foto: luxusnipradlo.cz

Příklad použití protivráskové podprsenkyFoto: luxusnipradlo.cz

Foto: dianka.cz

Podprsenku můžete zakoupit i v módních vzorech za 1199 KčFoto: dianka.cz

Odvážná čtenářka do toho šla suverénně

Paní Jaromíru do našeho testu přihlásila její sympatická dcera Bára a Jarka to vzala sportovně. S vráskami ve výstřihu je totiž nespokojená delší dobu a už ji omezují při nošení oblíbeného trička s hlubším dekoltem.

„Bohužel jsem typ, který nesnáší oblečení ke krku, a výstřihy přímo miluji. Nosím vše do véčka, takže pěkný dekolt je pro mě dost žádoucí. Kdybych neměla přítele, snad bych šla i do nějaké plastické úpravy, ale nevím, nevím,“ říká o sobě padesátiletá Jaromíra, která tak test protivráskové podprsenky přivítala s nadšením, přestože byla zprvu celkem skeptická. Odjakživa totiž měla prý velká prsa, která po třech dětech ztratila původní tvar, a tak to od té doby řešila zpevňujícími podprsenkami. Jenže ty vráskám ve výstřihu nezabránily.

Foto: Mia Mirrelli

Jaromíru naštvalo, když jí vlastní maminka řekla, aby už tohle tričko nenosilaFoto: Mia Mirrelli

Jak testování probíhalo?

Čtenářku jsme v redakci nafotili před testem a svěřili jí protivráskovou podprsenku (model za 1099 Kč) do „domácí péče“. Úkol zněl jasně: Spát v ní týden! Speciální tvar, který připomíná spíše malý projmutý polštářek, má tak během noci udržet prsa na svém místě, takže se zvláště při poloze na boku nemačkají. A v tom spočívá právě ten fígl, který zabraňuje tvorbě svislých vrásek mezi nimi. Zajímavostí je, že za patentem tohoto výrobku stojí Nizozemka, která si původně na noc vykládala prostor mezi prsy ponožkami všitými mezi košíčky.

Foto: Mia Mirrelli

Takhle vypadal dekolt před testováním...Foto: Mia Mirrelli

A co na nové noční prádlo říkala naše čtenářka? „Až na to, že se mi přítel smál, v čem to jdu do postele a jestli jsem se prý nezbláznila, musím uznat, že se mi spalo vcelku pohodlně. Jediné, co bych uvítala, aby byla podprsenka u krku více proříznutá. Není podle mne potřeba, aby byla až tolik protažená nahoru. Ale to je ten můj problém s věcmi ke krku. Navíc se mi tam pak trochu pletl řetízek, který si nechci na noc pokaždé sundávat.“ Přesto prý bude Jaromíra v podprsence usínat i nadále po našem testu (testovací model jsme čtenářce přenechali). S výsledkem byla po týdnu totiž velmi spokojená.

Foto: Petr Makovička

...a takhle po šesti nocích s protivráskovou podprsenkouFoto: Petr Makovička

Výsledek podle Jaromíry: „Má to smysl!“

Když přijela čtenářka v doprovodu své dcery po týdnu opět do redakce, byla jsem sama dost zvědavá, zda bude spokojená, či řekne, že je to podvod. Ale podprsenka prý podle jejích slov skutečně funguje. „Chce to samozřejmě nosit určitě delší dobu, ale už po týdnu si troufám říci, že to má efekt. Navíc se domnívám, že mi podprsenka kromě těch vrásek přímo uprostřed hrudi trochu vyhladila i další svislé vrásky na prsou. Rozhodně to není pro někoho, jako jsem já, vůbec špatné řešení,“ uzavírá Jaromíra a její dcera jen přitakává. Vypadá to tedy, že plastika se prozatím odkládá.

Foto: Petr Makovička

Výstřihů se Jarka nehodlá vzdát, a tak to zkusí nyní řešit protivráskovou podprsenkou, se kterou je velmi spokojenáFoto: Petr Makovička

Tip redakce: Jak vypadá protivrásková podprsenka, již víte, ale znáte i ostatní typy? Nahlédněte sem. A propos, takhle vám špatná podprsenka zkazí prsa!

A my přejeme Jarce, ať hrdě nosí dál své výstřihy, hlavně, když se bude cítit dobře ona sama.

Za poskytnutí protivráskové podprsenky La Decollette k testování děkujeme e-shopu Luxusnipradlo.cz.

Reklama

Načítám