Hlavní obsah

Potíže partnera s erekcí? Pomozte mu!

Reklama

V průběhu svého života se s různou formou nedostatečné erekce setká každý muž. Tyto potíže můžeme obecně rozdělit do dvou skupin. U první k erekci dochází, není však zcela pevná, nebo v průběhu styku slábne. U druhé již erekce není dostatečná pro pohlavní styk, nebo k ní nedochází vůbec. V takovém případě hovoříme o takzvanou erektilní dysfunkci (ED).

Článek

Pro první skupinu mužů dnes existuje řada způsobů, jak erekci zkvalitnit. Jedním z velmi populárních je například užívání speciálních doplňků, které mohou organismu dodat potřebné látky.

Vývojem těchto přípravků se zabývá také jedna z divizí společnosti Herbo Medica, která se specializuje na oblast podpory erekce. Zatímco na českém trhu je již delší dobu dostupný přípravek Erectan 400 mg, rozhodla se společnost jít o další krok dál a v květnu uvedla na trh pod stejnou značkou speciálně navržený lubrikační gel s erektivním účinkem.

„Koncem roku 2008 jsme se začali zabývat myšlenkou, jak snadno pomoci mužům, kteří mají občasné potíže s erekcí, a přitom si tyto potíže nechtějí sami přiznat. A jak by dokonce sama žena mohla svému muži pomoci, aniž ten by vůbec tušil, že právě užívá takový přípravek? A protože většina párů dnes bere jako samozřejmost užívání lubrikačního gelu, naše volba padla právě na něj.“ Tak vznikla myšlenka na Erectan intim gel.

Erectan 400 mg a Erectan intim gel pro podporu erekce

Erectan intim gel obsahuje látky, které mají příznivé účinky na prokrvení pohlavních orgánů. U mužů díky nim dochází k podpoře dostatečně pevné erekce, u žen pak k mnohem intenzivnějšímu prožitku při stimulaci.

„Prokrvující účinky zajišťuje především látka Arginin v tekuté formě, která je známá pro svou schopnost zvyšovat produkci NO (oxid dusíku). Ten má primární vliv na prokrvení pohlavních orgánů. Účinné látky jsou zároveň navázány na kyselinu hyaluronovou, která je dnes jednou z nejpoužívanějších v kosmetickém průmyslu pro své schopnosti zvlhčovat, vázat vodu a velmi snadno pronikat do hlubších tkání. Díky této látce má navíc gel i zklidňující účinky u drobných oděrek, které při styku často vznikají.“

Erectan intim gel může být užíván jako klasický lubrikační gel bez jakýchkoliv nežádoucích vedlejších účinků a bez narušení intimity okamžiku, které přináší například použití vakuové pumpy. Pro své účinky jej můžeme doporučit nejen mužům, kteří mají občasné potíže s erekcí, ale také ženám, které chtějí zažít nové pocity při milování.

Kompletní informace naleznete na stránkách www.Erectan.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám