Hlavní obsah

Při sexu si nevšímá mých prsou!

Foto: Thinkstock

Někoho prsa prostě neberouFoto: Thinkstock

Reklama

Prý všichni muži milují ženská ňadra. Malé procento z nich ale nezajímají. Patří váš milenec mezi ně? Jsou mu vaše dva poklady natolik lhostejné, že je při milování přehlíží stejně jako dřez plný neumytého nádobí? Povíme vám, co s tím!

Článek

„Je mi pětadvacet let a v sexuálním životě nejsem žádným nováčkem. Před tím, než jsem si našla svého současného přítele, jsem měla několik milenců. Nic mě ale nepřekvapilo víc, než když jsem zjistila, že poslední partner nemá rád moje prsa,“ neskrývá svůj údiv kosmetička Hanka. Jak na to vlastně přišla?

Na prsa ho neutáhnu

„Při milování si jich vůbec nevšímá. Když jsme se poznali, přiznal se mi, že patří mezi dolňáky, to ano, ale já jsem doufala, že tak trochu blafuje. Jenže on opravdu miluje jenom můj zadek, stehna a rozkrok. O tohle všechno se stará dobře, v tomhle si nemám na co stěžovat, ale když už jednou ta prsa mám, tak chci, aby se věnoval i jim,“ přeje si Hanka a dodává, že to není příjemný pocit, když se s ní přítel miluje jen v polohách, při kterých má dobrý rozhled na její rozkrok a na zadek. (Mimochodem, je to obdivovatel facesittingu, více zde).

Ani mi nesundává podprsenku!

„Někdy sice během sexu prso trochu pomačká, to je ale všechno. Nejvíc mě uráží, když mi za celou dobu, co se milujeme, ani nesundá podprsenku. Než se rozkoukám, má už ruce nebo jazyk u mě v klíně. Začínám si myslet, že je to tím, že mám ňadra malá. Určitě by se mu líbily nafouklé balony. Vždyť přece všichni muži milují velká prsa,“ domnívá se Hanka. Nemá však tak docela pravdu. „Velikost ženských ňader není z hlediska atraktivity rozhodující a jejich preference je vždy individuální,“ uvádí sexuolog Petr Weiss. Tak co je tedy „špatně“?

Foto: Thinkstock

Ne všichni muži milují velká ňadraFoto: Thinkstock

Ne každý obdivuje hrudníky

U Hanky problém není. Ženská touha po dotycích na hrudníku je přirozená. „Pro mnoho žen je dráždění prsou velmi vzrušující a důležité. Jsou ženy, které takto dosahují i orgasmu. Samozřejmě jsou i ženy, které odmítají dotyk na prsou a zakrývají je. Ty mají většinou nějaký komplex a stydí se za tvar či velikost svých ňader,“ vysvětluje sexuolog Luděk Daneš a podotýká, že pro některé muže je ženské poprsí nejdůležitější částí ženského těla, podle které si vybírají potencionální partnerku. Ovšem ne všichni.

„Na druhé straně existují muži, pro které ženská prsa nejsou vůbec důležitá a preferují třeba ženské nohy. Obojí je projev zdravého fetišismu,“ uklidňuje Daneš. Podle něj, pokud muž vidí, že jeho partnerka touží po laskání prsou, měl by jí vyhovět, a to bez ohledu na to, jestli je „horňák“ nebo „dolňák“. Ale jak se s ním po dobrém domluvit, aby to nepůsobilo trapně?

Nechce vaše ňadra? Co teď?

Opřeme-li se o teorii, že „dolňák“ je jen bývalý „horňák“, který pořád potřebuje mít plné ruce něčeho měkčího, je vhodné vyjít mu vstříc.

  • Veďte mu ty tlapy do svých erotických druhohor, poprvé, podruhé, klidně i podesáté, dokud prostě nepochopí, že vás to tam vzrušuje.
  • Aby mu to došlo rychleji, pokaždé, když se dotkne bradavek, maximálně zasténejte. Pak už opravdu nebude mít pochyb o tom, že jeho ruce nebo jazyk na svých prsou k životu potřebujete.
  • Dotýkejte se prsou samy, čímž mu dáte návod, jak postupovat.
  • Nenuťte ho výčitkami k tomu, aby váš hrudník miloval. Jak by se vám líbilo absolvovat přednášku o tom, že jeho penis potřebuje pravidelnější údržbu pusou a že máte zvýšit zájem o něj? Nebo kdyby byl milenec totální nemluvaa nikdy vám neřekl, co se mu líbí? Radši básněte o tom, jak milujete, když předehra začíná polibky na krku a pokračuje o pár centimetrů níž.

Jestli vám milenec nebude chtít jít na ruku, ehm, na prsa, i když ho o to názorně nebo citlivě slovně požádáte, nejlepší radou je: vyměňte ho. Sex jsou mimo jiné i kompromisy, tak ať si hrdina klidně zkusí, jaké to je, mít půl hodiny v puse okurku velkou jako jeho penis či ochutnat vlastní sperma (o tom, jestli Česko polyká, se dozvíte ve článku Orální sex: Polykáte, nebo ne?). Jeho přání nemusí být zároveň i vaše přání. A naopak. Právě proto existuje komunikace. Tak mu pošeptejte, že vaše prsa si zaslouží mnohem, mnohem víc!

A co váš partner? Miluje mazlení s levým a pravým?

Reklama

Související témata:

Načítám