Hlavní obsah

Orální sex jinak? Zkuste vzrušující facesitting!

Foto: Thinkstock

Facesitting je sexuální praktika pro páry, které rády zkouší něco novéhoFoto: Thinkstock

Reklama

Milujete orální sex a máte chuť ho nějak zpestřit? Tak dopřejte svému partnerovi trochu jiskřivé inovace, oblékněte si hezké kalhotky a přidřepněte na jeho obličej! Váš klín ho dokonale okouzlí, ovládne i... uzemní.

Článek

Facesitting (také facesit, queening či dušení klínem) je sexuální praktika, při které žena nasedává na tvář muže tak, že mu svými stydkými pysky překrývá ústa i nos, aby mohl vnímat vůni její pokožky i klína. Milenec orálně dráždí nastavenou vaginu nebo řitní otvor, přičemž může být klínem své dominantní partnerky přidušován, což je oblíbené zejména u příznivců BDSM praktik. (S přísunem vzduchu však opatrně, ať si z čiperného hřebce neuděláte leklou rybu.)

Proč to zkusit?

Nevidíte na tom nic lákavého a říkáte si, proč tenhle způsob orálního sexu někteří vyznávají? Většina mužů se shoduje, že je vzrušující, jak je jejich partnerka ovládá, vyjadřuje nadřazenost, sílu a eroticky je ponižuje, využívá váhy těla (převahy) a vůně poševních šťáv ke dráždění jejich touhy. „Aktéři takové praktiky, takzvaní lízači, vnímají svého partnera jazykem velmi intimně. Vůně, chuť a jemnost sliznic jsou základní vjemy orální erotiky,“ popisuje sexuolog Zlatko Pastor. Konkrétně z facesittingu ale nemají potěšení jen ti „dole“.

Když se pánové na oplátku chtějí cítit jako nadsamci, role v páru se vymění, takže partnerka, tentokrát v podmanivé roli, má na svých ústech přilepená milencova varlata, popřípadě řitní otvor. To ale samozřejmě zkoušet nemusíte, pokud nechcete. Střídmější verze minimálně pro začátek stačí! Jak na to?

Foto: Thinkstock

Pro facesitting je výhodou jednodušší spodní prádlo, repektive kalhotkyFoto: Thinkstock

Vyrobte si vlastní pomůcku

Vhodné pozice jsou víc než jasné. Jde to ve dřepu nebo v pokleku. Muž leží na zádech a partnerka si rozkrokem přisedne na jeho obličej buď čelem k břichu milence či na druhou stranu. Ať tak, nebo tak, dlouhodobě je to celkem nepohodlné, takže v případě, že vyznáváte spíš pohodlí, je nutné opatřit si speciálně upravený erotický nábytek, který se však většinou vyrábí na zakázku.

Jestli nelpíte na detailech a jde vám spíš o funkci, stačí mít k ruce šikovné ruce a nářadí. Vždyť se nejedná o nic víc než o stolice nebo nízká sedadla s kulatým otvorem pro volný přístup k rozkroku a zadečku vsedě (konečně máte využití pro tu starou židli po tetě Anežce. Vyhoďte z ní sedátko, zkraťte nohy a proveďte erotický křest). Použití nábytku má kromě již zmíněného pohodlí ještě další opodstatnění. Při nasedání je partner vespodu více „přitlačen“, což je pro některé vzrušující. To ale není zdaleka všechno! Za dlouhých zimních večerů se nudit rozhodně nemusíte.

Použijte pouta

Facesitting je totiž obvykle spojován se znehybňováním neboli bondáží. „Mám ráda orální sex, když je muž svázaný a nemůže se bránit mému rozkroku,“ popisuje Sydney, uživatelka erotického portálu. Kromě šátků a šál, které se v domácích podmínkách používají, není od věci investovat do pout na spojení rukou a nohou. Silné nylonové řemeny jsou bezpečné, nastavitelná pouta umožňují dokonalé přizpůsobení postavě (k dostání v sexshopu, cena 590 korun). „Do úzkých“ se kromě „podřízeného“ milence může dostat i sama žena nahoře, a to za pomoci stehenních pout (orientační cena 450 korun). Zápěstí připevněná právě u stehen ženin klín lépe otevírají, takže má k němu lízač dobrý přístup. (Stehenní pouta se dají použít i v poloze na koníčku při jezdeckých pozicích.)

Dejte mu ochutnat – kalhotky

Další obměnou praktiky sezení na obličeji jsou hrátky se spodním prádlem. Sydney uvádí, že pro jejího milence je fascinujícím zážitkem to, když si ona obleče tanga kalhotky a při pohybech od čela k bradě a zpět mu je tře po obličeji. Proč by ne? Taková hra může být zábavná nejen pro zapálené fetišisty: více ve článku K milování potřebuje sexy prádlo. Jinak mu to nejde!.

Ovšem pozor! Pokud i vy dáte partnerovi příležitost poznat vaše spodní prádlo opravdu z blízka, zvolte radši nějaké jednoduchého střihu bez krajky, která by mohla tvář vašeho milého poškrábat. Jak by asi druhý den v práci vysvětloval, kde k vyrážce přišel? To stopy po hrátkách s horkým voskem se aspoň dají schovat pod rukáv, ale tohle by tak snadno neobhájil.

A co vy? Už jste tohle někdy při orálním sexu zkusily?

Reklama

Související témata:

Načítám