Hlavní obsah

Sex: Vezměte zrcadlo do trojky!

Foto: Thinkstock

Zrcadlo, zrcadlo, řekni mi...Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro super sexy erotickou pomůcku nemusíte chodit do sexshopu. Stačí si z obchodu s nábytkem odnést (ne)obyčejné zrcadlo, které vám postelové radovánky rozvíří tak, že ho za těch pár korun budete považovat za zatraceně dobrý nákup! Proč?

Článek

Zrcadla byla vždy spojena s legendami, věšteckými výklady, které se v nich údajně odrážely, mýty a tajemnem. Už v dobách starověku byly pokoje obloženy zrcadly, což zvyšovalo milostnou touhu amantů tehdejších kurtizán (tento trik používají vykřičené domy dodnes). Zvlášť pro muže, kteří jsou vzrušováni vizuálními podněty, je tento blyštivý poklad opravdovým přínosem.

Podle německého sexuologa Ernesta Bornemana je každý člověk před zrcadlem současně exhibicionista i voyer, aniž by jeho počínání bylo nějak škodlivé. Aby ne. Zdravý a v rozumné míře uplatňovaný narcismus může být milostnému životu prospěšný.

Pro koho zrcadlo je?

Aktéři se hned vidí jako žádoucí objekt v popředí partnerova zájmu, je jim odhaleno to, co jindy nemohou spatřit – zatínání svalů, pevné hýždě protějšku a podobně. Někdo by mohl namítnout, že zrcadla kladou důraz pouze na vzhled lidského těla, ze kterého tak dělají obyčejný „kus masa“, ale když je to ku prospěchu věci…

Přítel mě umluvil. A udělal dobře!

„Můj přítel mi pořád říkal, že se chce na mě při sexu dívat, až mě uprosil, že koupíme zrcadlo speciálně pro účely sexu. V bazaru jsme našli jedno střední velikosti za 280 korun. Byla to ta nejlepší investice, jakou jsme kdy pro sebe jako pár udělali,“ nadšeně vypráví Jarka. Její sexuální život se prý zlepšil asi o 200 % a ji samotnou by údajně nikdy nenapadlo, jak ji bude bavit navzájem se při milování pozorovat přes přenosné zrcadlo, které ze skříně vyndává jen tehdy, když na něj má náladu.

Foto: Thinkstock

Zrcadlo může váš sex překvapivě obohatitFoto: Thinkstock

NEJ polohy před zrcadlem umístěným na stěně

  • zezadu a vestoje či na všech čtyřech (čelem i bokem k zrcadlu)
  • poloha „lžičky", díky níž žena vidí, jak ji partner mimo jiné dráždí rukama na prsou a pohlaví
  • pozice 69 v jakékoli obdobě (na boku, klasicky, jak je libo)

NEJ polohy před zrcadlem opřeným o pelest postele

  • pozice zvaná „křeslo“, ve které jsou oba partneři čelem k zrcadlu tak, že on sedí s nataženýma nohama (opírá se o ruce) a partnerka si na něj sedne jako do pohodlného „ušáku“
  • když je milenka na všech čtyřech a on do ní proniká shora, je se taky na co dívat
  • pozice zvaná „zadním vchodem“ rovněž nabízí skvělý výhled. Žena leží na břiše, nohy má od sebe, partner pronikne do jejího klína zezadu, přičemž se oba dívají čelem přímo do zrcadla (poloha vhodná i pro anální sex –jak ho ještě vylepšit, najdete ve článku zde!)

NEJ polohy před zrcadlem umístěným na stropě

  • na koníčka v protisměru, kdy má partnerka obličej zády ke svému milenci, který leží na zádech. Jakmile se žena nakloní víc dozadu, opře o své ruce a zakloní hlavu, oba vidí to, co potřebují
  • v poloze X, ve které jsou partneři ležící na zádech propleteni přesně jako tohle písmenko, to taky není špatné...
  • se zrcadlem na stropě konečně uvidíte zadní partie partnera, pokud se uvelebíte do pozice misionáře

Pro koho zrcadlo není?

Ovšem pozor. Takové nešikovné nahlédnutí na své tělo může být i frustrující. Je třeba počítat s tím, že dolíčky na stehnech a kila navíc vidět budou, pokud je prostě máte. Je sice možné vybrat si mezi sexuálními polohami tu, která je k postavě nejlichotivější, než ji ale naleznete, můžete propadnout depresi z vlastních proporcí. Spokojenost s vlastním tělem je tedy základ.

Pravdu ale lze trochu obelstít. Stačí vytvořit takové přítmí, aby byly v zrcadle vidět siluety, nikoli každý nedostatek. Proto zhasněte a zapalte svíčky, nebo proporce, na které nejste zrovna pyšná, zahalte do šátku či kostýmu. Budete si připadat výjimečně! Pocit luxusu ještě podtrhněte šňůrou bílých perel nebo korálků pohupujících se mezi ňadry. To vám dodá neskutečný sexy glanc! (Jako bonus nebudete muset řešit vhodné polohy, protože v každé budete vypadat božsky.)

Pak jediné, co vám v takové chvíli bude hrozit je, že ve víru vášně rozdovádíte své libido natolik, že nesprávně zabezpečené zrcadlo rozbijete. Tak hlavně pozor, kam a jak ho pokládáte!

A co vy? Používáte tenhle blyštivý poklad při milování?

Reklama

Související témata:

Načítám