Hlavní obsah

Staňte se bohyní orálního sexu

Foto: Thinkstock

Milování po francouzsku je velmi intimníFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vášeň, slast, oddanost, dychtivost a důvěra. To je milování po francouzsku. Jak ho prožíváme? Proč je nutné mít u něj otevřené oči? A proč by se ženským klínům mělo zpívat? To vše dnes spolu odhalíme!

Článek

Orální neboli francouzské milování je praktikou, bez které by si nejen české ložnice nedokázaly představit své milostné radovánky. Bylo o něm napsáno už hodně. I my jsme na těchto stránkách kromě zlepšováků a tipů na zdokonalování techniky dokonce rozebíraly i obalování varlat do alobalu. Kunilingus a felace má prostě i ztřeštěné podoby! Všeobecně ale orální sex vychází z jedné myšlenky: Klitoris je jako malý penis, a penis je zase velký klitoris. Obojí chce být laskáno, milováno a hýčkáno.

Bez orálu? Nikdy!

„Hned po tom, co se dostane péče mým ňadrům, cítím, jak se celá rozevírám, a okolo klína mi proudí vzduch,“ anonymně popisuje naše čtenářka. A svěřuje se, jak ona vnímá tento typ stimulace. „Miluju, když se partner během laskání ústy vydá i na průzkum bodu G. Prsty krouží uvnitř, bříšky prstů vyvíjí tlak, povoluje, rejdí sem a tam. Rytmicky, pomalu a něžně. Sání klitorisu se pak podobá úžasnému koncertu. A jemné okusování? Božské! Nedokázala bych bez toho být!“

Přesně takhle hovoří žena, která si orální sex dokáže užít! A jak ho vnímají muži?

Muži jsou lační po zážitcích

„To klouzání penisu v ústech… Kouzelné! Ale přece jeden zážitek z minulosti převyšuje ten ostatní. Kdysi mi jedna má milenka polila klín čokoládou a všechnu ji dychtivě slízala. Vypadala u toho hladově a velmi smyslně,“ přiznává Radek. „Pak ho začala jemně sát a přitom rukama hladila mé břicho a stehna. Byl jsem jako v jiném světě. Když to pak završila dlouhým pohledem z očí do očí, věděl jsem, že tahle situace navždy zůstane v mé mysli. Je třeba vysvětlovat proč? Chlapa hlavně dostane ta chuť a radost nad tím, že si to jeho milenka užívá,“ domnívá se Radek.

Foto: Thinkstock

Muže povzbudí, když si to partnerka užíváFoto: Thinkstock

Dívejte se do očí

A má pravdu. Zapálenost a přímý pohled dodává mužům nadřazenost, což je dokonale rozpálí. Sami jsou pak ochotni dlouhé minuty ochutnávat nektar ženských klínů a přivádět své partnerky do zbožných sfér. S chutí. Aby ne. Vždyť vagina je jednou z nejčistších míst lidského těla, protože neustálá cirkulace tekutin ničících bakterie udržuje její optimální hodnotu pH. To není nic nového.

Klínům se má zpívat!?

Ovšem, milé dámy, už jste někdy potkaly muže, který by vám na ni mručel nebo zpíval? Vypadá to dost komicky, ale traduje se, že hluboký hlas stimuluje celou oblast vaginy, což povzbuzuje její smysly. (Dle tantrických postupů vagina také oceňuje horké dýchání a jemné chladivé foukání.) Někomu možná může promlouvání ke klínu připadat praštěné, ale když vezmeme v potaz, že jsou ženy, kterým vlastní přirození nepřipadá atraktivní, trochu jiný přístup „k věci“ by mohl jejich názor změnit – samozřejmě k lepšímu.

Když je pyj moc hluboko

V horší varianty se orální sex obrací snad jen vinou neopatrného počínání. Že se při něm dá prožít i úraz, ví mnoho z nás. Trochu bizarní situace na toto téma je popsaná např. v lékařském časopise Military Medicine, který popisuje, jak si dívka poranila měkké patro, když jí její milenec párkrát přirazil penis příliš hluboko do úst, až se jí vytvořila podlitina. To není příliš „francouzské“... Chudák mladá, nezkušená si rukou nekontrolovala rozsah pohybů a spoléhala na um svého milence, jemuž je spolupráce s partnerkou cizím výrazem.

Naštěstí to jsou pouze výjimky, orální sex již dávno – a konečně – není tabu. Jako žádanou praktiku ji máme v oblibě skoro všechny. I když se nabízí otázka, kdo vlastně ne…? Hlaste se! Které z nás připadá francouzské milování nechutné? A která by si bez něj naopak nedokázala představit svůj život?

Reklama

Související témata:

Načítám