Hlavní obsah

Tohle je 10 okamžiků vašeho vztahu, na které nikdy nezapomenete!

Foto: Profimedia

Je jedno, jak dlouho jste spolu, jsou chvíle, které si budete pamatovat navždyFoto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Můžete být spolu třeba třicet let, ale jsou okamžiky, na které nikdy nezapomenete. Zásadní události vašeho manželství, které máte hluboko v mysli. Tohle je deset z nich!

Článek

Možná nemáte nijak dobrou paměť, vlastně v hlavě těžko lovíte data narozenin a svátků svého protějšku, přesto si pamatujete silné momenty z vašeho společného soužití. Minimálně těchto deset!

1. Seznámení

Někdo to má jak z romantického filmu, prostě láska na první pohled, jiný se může „pochlubit“ vtipnou seznamovací historkou a někoho třeba spojila agentura pro nezadané. I po desítkách let ale všichni moc dobře vědí, jak jejich seznámení proběhlo. To se totiž nezapomíná!

2. První rande

Možná si už nepamatujete přesné datum a detaily, ale moc dobře víte, co jste na své první opravdové schůzce dělali. Možná jste byli na večeři nebo v kině či třeba na procházce. Ale víte to a dokážete ten den popsat i ve tři v noci se třemi promile v krvi.

3. První pusa

Možná nevíte, kdy se to stalo, ale pořád máte v mysli ten pocit. To, že to bylo ono. Protože když nevyjde první pusa, když si „nechutnáte“, není to dobré znamení. A nejspíš byste spolu už dnes nebyli.

Foto: Profimedia

První pusa je nezapomenutelná. Koneckonců napovídá hodně o tom, jak si vzájemně sedíteFoto: Profimedia

4. První sex

První milování! Rozhodně přesně víte, kde to bylo a jaké to bylo. Koneckonců jde o sex a ten k fungujícímu vztahu patří.

5. První společná dovolená

Ať už jste vyrazili pod stan na Šumavu nebo k moři do pětihvězdičkového hotelu, nikdy na to nezapomenete. Byla to svým způsobem první větší zátěžová zkouška vašeho vztahu. Vydrželi jste spolu sedm dní v kuse! A když jste jeli domů, byli jste na sebe neskutečně pyšní!

6. První společné bydlení

Možná jste od té doby vyměnili několik bytů nebo jste postavili dům, ale na své první společné milostné doupě nikdy nezapomenete. Tam totiž skončilo randění a začal skutečný vztah. Jak byste tohle mohli ze své mysli vytěsnit?

7. Žádost o ruku

Je jedno, jestli jste to měly se vším všudy, jestli před vámi váš muž poklekl, navlékl vám na ruku prsten s briliantem velikosti hrachu či jestli vám koupil kočičí zlato na pouti. Řekl, že si vás chce vzít! A věřte, že i on si ten den pamatuje moc dobře!

Foto: Profimedia

Den, kdy vás požádal o ruku, budete mít oba vždycky zarytý hluboko v mysliFoto: Profimedia

8. Svatba

Byl to váš den a dodnes na něj vzpomínáte. Jste dojatí, když prohlížíte fotky, a nejraději byste si to zopakovali. A strýčkovi, který v opilosti rozsedl svatební dort, či tetě, která se tam pohádala se sestřenicí z devátého kolene? Tak těmhle historkám se už dnes jen smějete.

9. Narození dítěte

To je velký emoční nářez. Pro ženu i pro muže. Z vaší lásky vzešlo něco tak dokonalého. Držíte ten uzlík v ruce a nechce se vám věřit, že tolik štěstí potkalo zrovna vás.

10. První společný problém

Všichni víme, že život nepřináší jen šťastné chvilky, občas do cesty přijde pořádný malér. A máme na mysli něco velkého – nemoc či úmrtí v rodině, zdravotní potíže jednoho z vás, velkou finanční krizi a podobně. Prostě chvíle, kdy potřebujete vzájemnou podporu a pomoc.

A na ten okamžik, kdy jste poprvé vyzkoušeli, že váš partner je zdí, o niž se můžete kdykoli opřít, na ten nikdy nezapomenete!

Také si tyhle chvíle pamatujete? A jaké další?

Načítám