Hlavní obsah

10 tipů pro odčinění vánočních hříchů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cukroví, chlebíčky, bramborový salát a další množství pochutin neodmyslitelně patří k Vánocům. V lednu přichází prozření, první krůčky na váhu a první výčitky. Jak zhubnout hříšná kila navíc?

Článek

Odborníci z KetoDiet exkluzivně pro vás připravili desatero, které vám pomůže najít cestu zpět k původní váze.

Určitě jste už slyšely o mnoha nejrůznějších způsobech hubnutí, ale jen několik z nich je skutečně efektivních a pro tělo přirozených. Mezi takové patří i proteinová dieta KetoDiet, která vám umožní odbourat uložené tuky a naučí vás pravidelně a racionálně jíst.

Unikátní dietní program se skládá ze speciálních proteinových jídel a neomezené konzumace zeleniny za podpory výživových odborníků. Díky sníženému obsahu cukrů a zvýšenému obsahu proteinů dochází k shazování tuků, nikoli svalů. Proteinová dieta KetoDiet se skládá z fází, díky kterým se nemusíte obávat jo-jo efektu – velmi pozvolna totiž přejdete na racionální jídelníček a naučíte se vybírat správné potraviny. Kila navíc se vám vyhnou obloukem. Výsledky můžete vidět již po dvou týdnech. Stačí se držet následujícího desatera.

1. Nejdůležitější je motivace

Stanovte si reálné cíle, kterých chcete dosáhnout. Například znovu si obléknout sukni, kterou jste nosila v létě. V průběhu diety tak snáze uvidíte vaše pokroky a více se budete těšit na den, kdy se váš sen změní na skutečnost.

2. Jíst, jíst, jíst

Zní to jako paradox, ale k úspěšnému hubnutí je potřeba často a pravidelně jíst. Když tělo hladoví, má tendenci si ukládat tuky pro horší časy.

3. Stop cukrům

Redukce KetoDiet je krátká a intenzivní, tělo by mělo snížit příjem cukrů, aby začalo čerpat energii z tukových zásob.

Desatero vám pomůže!

4. Zelenina má zelenou

Cukry jsou sice zakázané, ale zelenina je naopak povolena v jakémkoli množství! Podle chuti si tak můžete zpestřit dietu saláty a všelijakými kulinářskými zeleninovými experimenty.

5. Hýbnout kostrou

Není zbytí. Abyste zhubly, váhu si udržely, bez sportu to nepůjde. V druhé půli redukce je doporučeno zařadit 3x týdně pohybovou aktivitu.

6. Bez alkoholu to jde lépe...

Alkohol je pro jakoukoli smysluplnou dietu zabijákem. Během všech fází proteinové diety není doporučován. Pokud i přesto podlehnete a dáte si sklenku kvalitního vína či piva, tak nemusíte mít výčitky.

7. ...ale pít je potřeba

Zapomeňte na slazené nápoje a sáhněte raději po obyčejné vodě. Vaše tělo ocení během hubnutí příjem 1,5 až 3 litrů tekutin denně.

8. Nevíš-li, zeptej se

Co správně dělat, jak správně jíst, těch pouček je zkrátka mnoho. Pokud si nebudete v průběhu diety něčím jistá, zeptejte se odborníků. V rámci programu KetoDiet je zdarma k dispozici výživový specialista, který je vám neustále po ruce.

9. Zhřešíš-li, nevzdávej to

Podlehnout chutím je velmi snadné. Nezabalte to, pokud si jednou dopřejete klobásku či nějaký dortík. Jděte si pro vyvážení zacvičit a v dietě s čistým svědomím pokračujte!

10. Vždy a napořád

Jakmile se dostanete na vysněnou váhu, udržet ji bude již pod vaší taktovkou. Neměňte pravidelnost přísunu potravy, pohybu i příjmu zeleniny.

Nechte se inspirovat skutečnými příběhy úspěšného hubnutí na www.ketodiet.cz. Více také na Facebooku KetoDiet.

Reklama

Související témata:

Načítám