Hlavní obsah

10 vychytávek do stovky, které opravdu fungují

Foto: Thinkstock

Za pár korun občas lze nakoupit i výrobky, které spolehlivě fungujíFoto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za kvalitu se musí platit, říká se. Občas lze ale najít i velmi levné, ale překvapivě účinné věci. Našli jsme jich pro vás hned deset, které zaručeně fungují!

Článek

Hodně muziky za málo peněz? Tady je hned deset výrobků, u kterých to platí. Cenovým stropem byla stovka a podmínkou fakt, že opravdu slouží. U těchto platí obojí.

1. Oddělovač bílků a žloutků

Foto: archiv

Oddělovač žloutků a bílků seženete již od 39 Kč, tento s názvem Delícia od Tescoma pořídíte za 69 KčFoto: archiv

„Bez oddělovače žloutků se při pečení už neobejdu, je šikovný a podaří se mi to stoprocentně a bez nehod,“ napsala čtenářka Hana.

2. Náplasti proti chrápání

Foto: archiv

Krabička s deseti náplastmi od firmy Zheijang Hongyu Medical Commodity Co, Ltd. China stojí již od 39 KčFoto: archiv

„Spíš z legrace jsem koupila partnerovi náplasti proti chrápání. Byl to další pokus – kdysi jsem mu koupila hodinky, které daly při chrápání ránu. Poté, co dostal ránu, i když jsem vedle něj chrápala já, jsme je vyhodili. Náplasti nás naprosto nadchly. Fungují skvěle a ráno nemáte na nose žádný šlic,“ připsala k tipu Jana.

3. Čisticí hmota

Foto: Super Clean

Čisticí hmotu seženete již kolem 50 Kč za osmdesátigramové baleníFoto: Super Clean

„Už mne nebavilo zápasit s drobky v klávesnici, u které občas posvačila naše dvojčata. Poté, co nám vysavač při jejím čištění spolkl písmeno J, koupila jsem tuhle hmotu. Osvědčila se nejen na klávesnici počítače, ale i u mobilu, a dokonce vyčistila i ovladač na televizi,“ napsala Klára.

4. Škrabátko hlavy

Foto: archiv

Relaxaci díky škrabátku od firmy VO můžete zažít už od 39 KčFoto: archiv

„Pár drátků a taková relaxace! Investice do škrabátka se rozhodně vyplatí, celá naše rodina je na něm závislá,“ přiznala Drahomíra.

5. Vložky do bot proti puchýřům

Foto: Comfort Cushions

Za 25 Kč vám pomohou tyto silikonové pásky překonat den, když si poprvé vyrazíte v nových lodičkáchFoto: Comfort Cushions

„Kdybych věděla dřív, že něco takového existuje, ušetřila bych si hodně bolesti. Na silikonové pásky do bot mne upozornila kolegyně v práci a nepřestanu jí za to být vděčná. Penězi nejde zaplatit ta úleva,“ píše Soňa.

6. Silikonová chňapka

Foto: archiv

Silikonovou rukavici Smart Cook pořídíte od 84 KčFoto: archiv

„Asi taky znáte spálené utěrky, ale i prsty, když vyndáváte plech z trouby nebo vyklápíte bábovku. Silikonová chňapka se nesesmekne, nepřipálí, když ji omočíte v mastném, jen ji otřete. Prostě pomocník, kterého jste vždycky potřebovali, jen jste to nevěděli,“ chválí Tamara.

7. Samolepicí LED světla

Foto: VOgadgets

LED světla nalepíte samolepkou na jakýkoli povrch, tři kusy vyjdou na 49 KčFoto: VOgadgets

„Tak dlouho jsem čekala na to, až mi manžel přidělá do kuchyně pod skříňky světlo, až jsem si koupila hned tři samolepicí. Manžel jim předpovídal rychlý konec nebo to, že spadnou, ale už asi rok slouží bez zaváhání,“ napsala nám Květa.

8. Silikonový loupač česneku

Foto: archiv

Loupač pořídíte již od 23 Kč, tento i s lisem pořídíte za 49 Kč. Podobné vyrábí například Zyliss, Tescoma či WestmarkFoto: archiv

„Jsme velká rodina, a když dojde na bramboráky, je zapotřebí velké množství česneku. I to byl důvod, proč jsme potřebovali urychlit jeho loupání. Se silikonovým válečkem to jde skoro samo,“ vzkazuje Zdenka.

9. Nevyklopitelná miska

Foto: archiv

Gyro bowl firmy Oem je miska, ze které ani malé děti nic nevysypou. Sehnat se dá za cenu od 69 KčFoto: archiv

„Tohle musela vymyslet ženská – nepřevrhnutelná miska je balzámem na nervy maminek malých průzkumníků, kteří již ovládají slovo ,sám', ale nikoli koordinaci pohybů. Mohu ji jen doporučit,“ vzkazuje Daniela.

10. Háček na kabelku

Foto: archiv

Vaše kabelka bude mít všude a vždy pohodlí díky háčku, který pořídíte od 49 KčFoto: archiv

„Mám svoje kabelky moc ráda na to, abych je položila v restauraci nebo v práci jen tak na zem. Háček je tedy pro mne nezbytností – ještě se mi nestalo, že by na nějaký stůl nešel zavěsit,“ přidává svůj tip Helena.

Tyhle také fungují...

Foto: Archiv firem

Mnoho praktických pomocníků najdete i v našich nákupech – tady jsou!Foto: Archiv firem

Máte i vy dobrou zkušenost s výrobkem, který stál pár korun? Rozhodně se s námi o ni podělte!

Načítám