Hlavní obsah

3 tipy, jak ozvláštnit černý outfit

Foto: Petr Makovička

V roli modelky v černém je naše čtenářka LuckaFoto: Petr Makovička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli letos módní návrháři vynášeli do nebe odstín velbloudí srsti, nejoblíbenější barvou většiny žen zůstává bez debat černá. Některé dámy ji dokonce zbožňují natolik, že v ní chodí oblečené od hlavy až k patě. Ani my nedáme na tuhle temnou barvu dopustit, ale co ji trochu ozvláštnit? V hlavní roli – čtenářka Lucka.

Článek

Černá barva má několik nesporných výhod – sluší téměř každému, působí elegantně, dá se lehce kombinovat a především opticky zeštíhluje. Patříte i vy k zástupu obdivovatelek téhle barvy? Nebojte, lásku k černé vám rozmlouvat nebudeme. Chceme vám jen ukázat, jak se dají tmavé modely povýšit. A postačí vám k tomu pár doplňků. Není to příjemná změna?

Černá + hnědá = trefa do… černého!

Také jste slyšela, že jedinou barvou, ke které se černá nehodí, je hnědá? Tenhle mýtus vám vyvrátíme hned zkraje. Když jim pořídíte prostředníka, tak se i tyhle, zdánlivě neslučitelné, barvy hravě skamarádí. Jeho úlohu hraje v našem případě šátek z pietro filipi, na kterém se objevují jak černé, tak i hnědé prvky.

Foto: Petr Makovička

Stylistka Jana se postarala i o vizážFoto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Kdo říkal, že k sobě hnědá s černou nejdou?Foto: Petr Makovička

Na foto: kalhoty (Zara, 699 Kč), košile (Tommy Hilfiger, 1700 Kč), šátek (pietro filipi, 1090 Kč), boty (Zara, 1999 Kč), kabelka (Zara, 799 Kč)

Černá + tělová = nová černobílá?

Černobílá kombinace je skvělá, ale přeci jen už trochu ohraná. Zkuste to jinak a vyměňte bílou za tělovou nebo starorůžovou. Vzít to můžete i s botami. Nebo pořád věříte tomu, že k tmavým punčochám patří jen tmavé lodičky? Doplňte váš černočerný model světlými akcenty a uvidíte, jak zazáříte. A připravte se, že budete bombardována otázkou „Ty máš nové šaty?“

Foto: Petr Makovička

Všechno muselo být ´tip ťop´Foto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

V šatech byla Lucka za dámuFoto: Petr Makovička

Na foto: šaty (Mango, 1499 Kč), punčochy (Calzedonia, 190 Kč), pásek (H, 249 Kč), boty (Zara, 1999 Kč), psaníčko (I'am, 449 Kč), korále (I'am, 229 Kč)

Černá + červená = všechno jen ne nuda!

Pokud chcete černé modely opravdu rozzářit, vsaďte na výrazné barvy. My jsme zvolili červenou, klidně ale sáhněte po jiné. Stylistka Jana Letková Lucku oblékla do klasického černého trenčkotu a přidala doplňky po vzoru stylové Jackie Kennedy. S šátkem, koženými rukavicemi a obřími brýlemi budete vypadat opravdu hvězdně. V každém věku.

Foto: Petr Makovička

Look à la Jackie KennedyFoto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Rudé rty model skvěle doplníFoto: Petr Makovička

Na foto: trenčkot (Zara, 1999 Kč), rukavice (pietro filipi, 1490 Kč), brýle (Promod, 390 Kč), šála (pietro filipi, 990 Kč), punčochy (Calzedonia, 190 Kč), boty (Deichmann, 699 Kč), deštník (Edmins, info o ceně v obchodě)

Jaký máte vztah k černé? A který model je nejbližší vašemu srdci a stylu? Těšíme se na vaše názory!

Související témata:

Načítám