Hlavní obsah

3 způsoby, jak být v posteli lepší než on

Foto: Thinkstock

I muži potřebují být chváleni a laskániFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toužíte být pro něj osudovou milenkou? Chcete mu vyhnat z hlavy všechny dosavadní milostné avantýry tak, že už si nikdy nevzpomene na žádnou bývalku? Pak praktikujte techniku třech způsobů, které zaručí, že budete v posteli lepší než jeho ex. Ale dokonce i lepší než on sám! Na to totiž muži slyší!

Článek

Moderní a všestranná žena si se vším poradí. I přesto, že se jí do sexu mnohokrát nechce (kariéra, rodina a starosti dělají svoje) a ani milování nevyhledává každý den, je pro muže tím největším sexy idolem. Jak to dělá? Nemá vynikající dovednosti, je jen trochu šikovná! Buďte taky a ukažte mu, že i když neznáte všechny sexuální praktiky a pomůcky, jste v posteli o třídu lepší než on. Podle australského magazínu Cleo musíte udělat následující věci.

1. (Ne)myslete

Pravidlo č. 1: Zahoďte obavy za hlavu! Při sexu není vhodná doba myslet na složenky, ale žít přítomností daného okamžiku. Jediné, čemu je potřeba naslouchat, je váš milenec, potažmo řeč jeho těla. Je to problém? K vyprázdnění hlavy od negací pomůže nabádání sebe sama k výkonům. Jacqueline Hellyer, sexuální terapeutka, učitelka tantrického milování a autorka knihy Tajemství sexu pro zaneprázdněné lidi, doporučuje vést něco jako „sexrozhovor“ o hříšných postupech, úmyslech a přáních – ovšem pouze v tichosti ve svých myšlenkách!

„Nekonečné tlachání v hlavě o tom, zda to a ono děláte správně, jestli vás to baví, a že teď bude následovat cosi, často vede ke skvělému sexu," říká dotyčná s tím, že je to dobrý způsob vylepšení citového pouta s partnerem.

Foto: Thinkstock

Odhalte jeho tajná přání a buďte jeho bohyníFoto: Thinkstock

Vizualizace prý také může být účinným způsobem, jak zabodovat. Jednu z technik doporučuje doktorka Janet Hall, klinická psycholožka a sexuální terapeutka. Myslete na špičku svého klitorisu, a jak se vzrušením nalévá krví s každým nádechem. Zkuste tři hluboké nádechy a hned potom tři rychlé. Vaši hlavu to jednak zaměstná, ale také uvolní. Bude přístupná neřestem.

2. Šeptejte mu sladká tajemství

Většinou je to obráceně. Žena očekává, že jí muž pochválí vlasy, spodní prádlo, hebkou pleť, krásné oči, dechberoucí vůni parfému… Muži, nezvyklí poslouchat lichotky, jsou příjemně překvapeni, pokud se žena nebojí pronést něco příjemného, když se svléknou. Vždyť i muži mají sluch a chtějí slyšet, že jsou úžasní. „Řekněte mu, jak nádherný je jeho penis a jak úžasně se cítíte," radí doktorka Janet Hall. „Bude hrdý, bude mít takovou radost, že nebude chtít myslet na nic jiného než milování s vámi."

Psychoterapeuti souhlasí s tím, že je velmi důležité dát partnerovi najevo, že vás těší to, co on dělá. Podle nich jsou pánové stejně citliví na vlastní pochybnosti a výkon jako ženy – možná ještě víc. Proto radí: vyjadřujte se slovy, zvuky nebo řečí těla. Čím jasnější signály mužům dáte, tím lépe! Nebudou tápat, ocení vstřícnost, vynesou vás na piedestal. Jestli chcete být uctívané jako bohyně, přečtete si i o dalších věcech, které můžete v sexu vylepšit, zde.

Taky se ale nebojte říct si o to, co máte rády vy. Chcete přece, aby věděl, co vám dělá nejlíp, ne? Objevování těch správných „tlačítek“ slasti patří k jedné z mužských vášní. Nechte ho hledat, ale ukažte mu cestu!

3. Napínejte ho jako prostěradlo

Mezi velké mýty patří názor, že muži „to“ chtějí hned a touží jít přímo na věc neboli přeskočit předehru. Podle sexuální terapeutky Hellyer pánové zbožňují, když žena převezme kontrolu nad věcí, ví, co chce, a je iniciátorkou orálního sexu (ovšem toho bez chyb viz článek 7 nejčastějších chyb při orálním sexu. „Nechte ho jen tak ležet a přijímat. Natáhněte ruce – pokud máte odvahu, svažte mu je nad hlavou nebo zaklapněte do pout. Ale dávejte si načas. I když se v porno průmyslu může zdát, že co je tvrdší a rychlejší, je i lepší, není to tento případ. Jděte na to pomalu,“ radí terapeutka.

A dál uvádí, že tímhle způsobem může být milování stejně dobré, ne-li lepší. „Zkuste hýbat pánví v malých kruzích, ale i dopředu a dozadu, nahoru a dolů. Pokud bude mít partner potřebu pohybovat se rychleji, když se blíží k orgasmu, nenechte ho – mějte svoje tempo, dokud se nebude svíjet slastí a nedosáhne neuvěřitelného vyvrcholení.“

Jestli zmáknete tyhle 3 srandičky, nemusíte mít míry jako modelka ani pevná prsa osmnáctky, a i přesto vám podle sexuálních terapeutů budou muži zobat z ruky. Nestojí to za zkoušku?

Reklama

Načítám