Hlavní obsah

3D povlečení dodá šmrnc vaší ložnici

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Chcete oživit svou ložnici novým povlečením? Pak pro vás máme skvělý tip! 3D vzory jsou na vzestupu, a proto si o nich dnes povíme více!

Článek

S pojmem 3D se bezesporu již setkal každý z vás. Jde o zkratku slova trojrozměrný či trojdimenzionální. Chodíte do kina na 3D filmy, používáte 3D tisk a nyní máte možnost si pořídit 3D povlečení. O jeho kvalitách se dozvíte v následujících řádcích.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

3D povlečení Kočka 2Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Velké množství vzorů

Už vás nebaví běžné nebo nicneříkající vzory lůžkovin? Nejspíš je na čase dát šanci 3D povlečení. To se aktuálně těší narůstající popularitě, a není se čemu divit. Povlečení s motivem velkoměsta, přírody, zvířat či noční oblohy dají vaší ložnici zcela jiný rozměr. 3D vzory povlečení opticky vystupují z látky a vytvářejí tak velmi živý dojem. Díky kreativitě výrobců si to své najde opravdu každý.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

3D povlečení Kytice růžíFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Jaký zvolit materiál?

Při výběru lůžkovin se mnoho z vás zcela logicky jako první zajímá spíše o materiál. Jste-li fanouškem bavlny, máme pro vás dobrou zprávu, většina povlečení 3D je vyrobena právě z tohoto oblíbeného materiálu. Koupit si však můžete povlečení z umělých vláken, která rychle schnou a nemusí se žehlit. Nejčastěji se setkáte s mikrosaténem, ten je extrémně jemný a zároveň je díky dobrým termoregulačním vlastnostem vhodný do zimních měsíců.

Za zmínku stojí také odlišná výroba trojrozměrných motivů. Tisk zde probíhá zcela bez šablon a barvy se na látku aplikují podle předem vybrané virtuální předlohy. Tak se dosáhne nádherných prostorových motivů.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

3D povlečení ŠtěňátkaFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Kde nakupovat

Všechny užitečné informace jsme již zmínili, a tak zbývá jen doporučit vhodného prodejce. Nabídka ložního prádla na vás číhá v podstatě na každém kroku. Přesto doporučujeme, abyste byli při výběru obezřetní a vsadili na renomované prodejce. Jedním z nich je online obchod RodinneBaleni.cz, kde mají opravdu pestrou nabídku povlečení 3D v akci a mnoho dalších produktů pro domácnost.

Reklama

Načítám