Hlavní obsah

3D povlečení - hit roku 2018

Dnes si povíme o povlečení s trojrozměrnými motivy, které se těší čím dál větší popularitě.

Článek

Pojem 3D není v dnešní době žádnou novinkou, navštěvují se 3D kina, používá se 3D tisk a další trojrozměrné motivy se čím dál více objevují také v domácnostech, kde najdete zejména 3D povlečení. Tento druh lůžkovin zaujme především díky pestré paletě živoucích vzorů, které opticky vystupují z povrchu látky.

3D povlečení ČAJOVÁ RŮŽE

Okouzlující motivy pro každého

Pokud neholdujete typickým tradičním vzorům, se kterými se na lůžkovinách běžně setkáte, pak vás povlečení 3D zaujme. Tento druh ložního prádla nabízí nespočet různorodých designů v podobě světových metropolí, přírody, zvířat či vesmíru. Na výběr máte také hned ze dvou materiálů. Ten první je klasická bavlna, jež zaujme svými vlastnostmi, jako je prodyšnost, dobrá absorpce vody a jemný povrch. Další variantou je 3D povlečení ze syntetických materiálů, které oceníte zejména v zimě, protože krásně hřeje.

3D bavlněné povlečení SLUNEČNICE

Jak se vyrábí 3D vzory

3D povlečení se od běžného neliší pouze svými jedinečnými vzory, rozdíly najdete také v technologiích, které se používají při výrobě. V tomto případě se barvy stříkají přímo na látku podle předem určené virtuální předlohy, a tím se velice rychle dosáhne požadovaných vzorů.

3D bavlněné povlečení ORCHIDEJ

Kde dobře nakoupíte

Aby byl váš nákup úspěšný, doporučujeme nakupovat u specializovaných prodejců. Nabídkám supermarketů se raději vyhněte, zde se kvality zboží nejspíš nedočkáte. Dobře nakoupíte i z pohodlí domova, proto doporučujeme on-line obchod RodinneBaleni.cz, kde kromě jiného pořídíte povlečení 3D v akci za velmi výhodné ceny. Obchod má také dobře fungující zákaznické centrum, na které se můžete s důvěrou obrátit, pokud byste potřebovali poradit s nákupem či objednávkou.

Reklama

Načítám