Hlavní obsah

3D povlečení pro radost i jako praktický dárek

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

3D povlečení pro radost Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Lůžkoviny s unikátním 3D potiskem jsou vyrobené tak, že motiv vypadá jako živý. Speciální technologie výroby zajistí stále syté barvy i po mnoha vypráních. Materiál povlečení je jemný, savý a dobře schne. Díky zapínání na zip bude převlékání lůžkovin snadné a rychlé.

Článek

Preferujete romantické vzory a elegantní design? Pak vybírejte z kolekce 3D povlečení květinových motivů. V široké nabídce decentních i výrazných barev najdete potisk růží, kopretin, pampelišek, macešek, ale i leknínu nebo sakury. Převažující barvu povlečení doporučujeme sjednotit i s odstínem prostěradla.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

3D povlečení SAKURAFoto: VIOLET MOON s.r.o.

3D motiv domácích mazlíčků a jiných roztomilých zvířat

Vášnivé chovatele potěší nabídka 3D povlečení s kočkou nebo vzorem štěňátek, motýlů, vlků či jiných šelem, jako je tygr, lev, leopard nebo panter. Pokud hledáte jedinečné povlečení do dětských pokojů, vyzkoušejte motiv oblíbené pandy nebo králíčka.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

3D povlečení KOČKAFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Spánek jako v zasněžené krajině s vánočním povlečením

Nalaďte se na vánoční atmosféru krásným povlečením s 3D efektem. Zasněžené stromy jako na horách, sobí spřežení nebo obrázek Santy. Z těchto a dalších motivů můžete vybírat originální vánoční povlečení do ložnice nebo dětských pokojů.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

3D povlečení VÁNOCEFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Deky s 3D vzorem 

Hledáte praktický dárek, který potěší? Mezi nejoblíbenější vánoční dárky patří deky. Jsou hebké a příjemně zahřejí. Díky bohatému výběru si můžete vytvořit celou sadu lůžkovin se stejným motivem. Kromě povlečení a deky si tak lze sjednotit i povlak na polštář.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Deka mikroplyš PAMPELIŠKAFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Tip na dobrý nákup

Nejlépe nakoupíte u specializovaných prodejců bytového textilu. Internetový obchod RodinneBaleni.cz nabízí obrovský výběr lůžkovin pro celou rodinu. Součástí nabídky jsou i pravidelné akce a výprodeje lůžkovin.

Načítám