Hlavní obsah

4 důvody, proč se muži brání orálnímu sexu

Foto: thinkstock

Neví si rady? Klidně a nenásilně ho veďte k tomu, o co vám jdeFoto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete více ústního potěšení, ale máte z partnerova přístupu divný pocit? Pravda je taková, že ne všichni poskytování orálního sexu milují. Někteří pánové se drží zpátky ze čtyř důvodů! Jakých?

Článek

Říká se, že všechno je fér v lásce i ve válce, ale když přijde na orální sex, není to tak docela pravda. Plná polovina mužů uvádí, že se jim dostalo orálního sexu v uplynulém měsíci. Žen totéž přiznává jen třetina, uvádí americká studie provedená národním průzkumem sexuálního zdraví a chování (NSSHB). Zatímco dvě třetiny čtenářek portálu Woman’s Health říkají, že chtějí, aby se jejich muž „na jih" vydával častěji, 49 procent přiznává nesmělost a obavu z takové žádosti. Není ale čas vyrovnat skóre? Zjistěte, co mu vadí a jak to napravit!

4 příčiny jeho nechuti

1. Odmítnutí

To, čeho se pánové bojí, mohou být vlastní smíšené pocity. Stačí jedna vaše menstruace či pot po cvičení, a už můžete kvůli odmítnutí ústní slasti vypadat, že na orál moc nejste! Podle Lori Hollander, zakladatelky Centra pro skutečnou intimitu v Michiganu, není od věci čas od času poznamenat: „Hej, ty jsi tak dobrý v tom orálu, já ho chci od tebe víc a víc.“

2. Sobeckost

Muži jsou někdy příliš zaměřeni na osobní starosti, až zapomínají, jak potřebná je stimulace klitorisu jazykem. Jak říká Ian Kerner, sexuální poradce z New Yorku: „Pokud váš partner míří dolů jen sporadicky, a navíc tam nikdy nezůstane dlouho, zmiňte se o tom, že vaše orgasmy z orálního sexu jsou silnější než ty ostatní.“ Nakopne ho to.

Foto: isifa

Nedostatek hravosti a komunikace obecně vede k nespokojenosti v posteli i mimo niFoto: isifa

3. Nervozita z výkonu

Mistrem orálního sexu se člověk nerodí, tím se stává. Proto není výjimečné, když si váš partner není jistý tím, co dělá, nebo se zkrátka „nemůže dostat do správného tempa“. Často mění techniky? Jde na to moc tvrdě? Povzbuzující slova v kombinaci se vzděláváním pomohou. „Víš, tuhle se mi zdálo, že jsi při lízání používal jenom špičku jazyka a vykresloval mi do klína abecedu. Byl jsi v tom úžasně dobrý!“

4. Špatné vzpomínky

„Většině lidí se prostě nelíbí provozovat orální sex, a to často z důvodu špatné zkušenosti,“ říká klinická sexuoložka Amy Cooper ze Santa Cruz v Kalifornii s tím, že mohlo jít o vaginální infekci nebo naprostý nezájem ze strany přijímajícího. Řešením je jít se spolu osprchovat, aby se partner mohl přesvědčit o faktoru čerstvosti. „Pokud ani to nepomůže, na řadě je zvážení terapie,“ říká Cooper. Ještě ale můžete zkusit následující triky.

3 fígle, jak mít víc orálního sexu

  • Synchronizujte se s jeho jazykem. Když „jde dolů“, následujte ho prsty a beze slov mu ukažte, o jakou péči stojíte. Roztáhnout stydké pysky? Přibrzdit? Diktujte si.
  • Projevte radost, když něco dělá dobře. Spokojené vzdychání muži pomůže s úpravou rytmu i techniky. Po pár cvičných pokusech už se mimo kurz nikdy nedostane.
  • Hrajte hry. Jak? Prsty. Poklepejte si na vnitřní stranu stehen, pak se přesuňte na bříško . Misi ukončete třeba u poševního vchodu. Pokaždé počkejte, až místo probrázdí jazykem. Vaše rozvernost bude oceněna.

A co váš orální sex? Stojí za to?

Související témata:

Načítám