Hlavní obsah

4 přírodní zbraně pro boj s nadváhou

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zapomeňte na zaručené přípravky na hubnutí, které dokážou probudit tak maximálně jo-jo efekt a poškodit váš trávicí systém. Povolejte přírodní arzenál pro tělo zdravější a postavu krásnější!

Článek

Toužíte po zdravějším organismu? Tady jsou tipy!

Zelená káva se stala přes noc jedničkou v hubnutí bez jo-jo efektu

Recenze mluví samy za sebe. Ženy, které zelenou kávu užívají, o ní napsaly například: „ Zelená káva Extra je první produkt na hubnutí, který mi zabral. Za šest týdnů jsem bez námahy a hladovění shodila pět kilo, a proto jsem si ji objednala zase" nebo „Zatím jsem nezhubla, ale aspoň se mně díky Zelené kávě Extra zastavilo to neustále přibírání na váze". Pomáhá spalovat tuky, zrychluje metabolismus a potlačuje chuť k jídlu. I tohle dokážou přírodní doplňky stravy.

Zelená káva Extra je obohacená o chrom a vitamin

Základem zdravého hubnutí je detoxikace organismu a… štěstí?

Pro zvýšení efektu správného a zdravého hubnutí je důležité pročistit organismus od všech nastřádaných škodlivin. Ideálním pomocníkem je 100% přírodní mladý ječmen. Spolehlivě a šetrně detoxikuje organismus, stabilizuje hladinu cholesterolu a pomáhá při snižování váhy. Obsahuje serotonin, který je také známý jako hormon štěstí, pozitivně podpoří vaše myšlení, a to je vždy prvním krokem k uzdravení. Pořiďte si mladý ječmen v prášku. Můžete si ho přidat do jídla, ranního müsli, salátu nebo do pití. Pokud jste neustále v pohybu a dáváte přednost doplňkům, které sebou jednoduše vezmete do kabelky, pak vám bude vyhovovat mladý ječmen v tabletách.

Bio Mladý ječmen obohacuje stravu o vitaminy, minerály a enzymy

Čínská houba nesmrtelnosti posílí vaši imunitu

Moderní léky produkované farmaceutickými giganty dokážou jistě mnohé, ale ve spoustě případů velmi účinně zabírají i produkty přírodní tradiční čínské medicíny. Doplňky stravy vycházející z tohoto starobylého vědění navíc nemají nežádoucí vedlejší účinky. Jedno z tajemství čínských mudrců se skrývá v reishi, známé jako houba nesmrtelnosti. Reishi je rostlina přispívající k normální funkci imunitního systému.

Obsahuje navíc vitamin C, který podporuje funkci imunitního systému

Mějte krásné, husté a zdravé vlasy

S každou změnou životního stylu se mění vaše tělo. Náhlými změnami nejvíce trpí vaše vlasy a nehty. Začnete hubnout a vaše tělo ve většině případů zareaguje vypadáváním vlasů a třepením nehtů. Přírodní přípravek Perfect Hair new obsahuje aminokyseliny, které vyživují vlasové folikuly a revitalizují vlasy a nehty.

Podporuje růst a revitalizaci vlasů a nehtů nejen při hubnutí

Teď už vám nezbude nic jiného než se hubenější, zdravější a s hustými kadeřemi těšit na příchod jara, protože ty krásné šaty, co vám roky visí ve skříni, vám budou slušet jako nikdy před tím.

Reklama

Související témata:

Načítám