Hlavní obsah

4 tipy na letní kabelky: Všechny v bílém

Foto: D&G

Bílá letos letí, a to i na kabelkáchFoto: D&G

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto je tu, a vy jste zjistila, že se vám k „odlehčeným" outfitům nehodí žádná kabelka z vaší skříně? Pak je čas vyrazit na nákupy a tentokrát vsadit na čistě bílou! Tahle barva totiž neodmyslitelně k létu patří a hodí se jak do práce, tak na večerní party. Uvidíte, že osvěží váš outfit a nechá vyniknout i vaší opálené pleti.

Článek

Bílé tašky, vaky, kabelky i psaníčka nejsou žádnou převratnou novinkou, ale právě v létě jich na ulicích uvidíte nejvíc. Bílá totiž podtrhne vaši ženskost i styl a báječně se hodí pro romantické typy. O tom se můžete přesvědčit i v našem předchozím článku: Trend jara: Od hlavy k patě bílá!.

Vedle černé je bílá navíc nejvyhledávanější barvou, kterou lze krásně kombinovat s téměř jakýmikoli kousky z vašeho šatníku. Kabelku nebo tašku ale mějte vždy sladěnou s páskovými sandálky, bílými teniskami nebo žabkami. Záleží, jaký styl preferujete.

Tip pro sportovkyně: vak

Pokud se vám nelíbí klasické dámské kabelky, protože nosíte raději ležérní sportovní oblečení, je pro vás tou nejlepší volbou vak. Ty jsou v letošní sezoně v kurzu a objevují se v mnoha variantách. Jsou menší a velmi praktické. Hledáte-li však tašku třeba do školy nebo na sport, sáhněte po klasických osvědčených sportovních značkách, jako je Adidas, Puma, Nike či Reebok. K vodě se vám bude hodit zase velká plátěná kabela, do které se vejde vše potřebné (co vše to je, najdete ve článku Plážová taška? Co v ní nesmí chybět?).

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Lindex 499 Kč, Baťa 899 Kč, Adidas 799 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Reebok 899 Kč, Adidas 989 Kč, Baťa 899 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Baťa 899 Kč, Adidas 1799 Kč, Diesel, info o ceně v obchoděFoto: archiv firem

Tip pro romantičky: krajka

Bílá barva je pro vás ta pravá, pokud chcete vypadat decentně a étericky. Kabelkám v tomto případě sluší různé květinové a krajkové aplikace, mašličky nebo jemně propracované detaily typu proplétaných kožených pramínků. A jestli už doma nějakou bílou tašku máte, není nic jednoduššího než si na ni připnout květinovou brož či brož s kamínky, kterých jsou nyní plné obchody s bižuterií a doplňky. Možná vás překvapí, kolik taková maličkost dokáže nadělat parády.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Baťa 799 Kč, Deichmann 399 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firmy

Na foto (zleva): Baťa 499 Kč, Baťa 1599 KčFoto: archiv firmy

Tip pro dámy na vysoké noze: Luxus z Pařížské!

Láká vás luxus a preferujete stylové kabelky světoznámých značek z kvalitních materiálů? Pak zřejmě neuděláte chybu, když zajdete například pro jednu takovou do pražské Pařížské ulice. Nemáte-li však přebytečných 50 až 100 tisíc, raději zamiřte do běžných obchodů. I tam se dají „ulovit“ pěkné elegantní kousky. Inspiraci najdete třeba zde: Módní kabelky. A jen do tisícovky!.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Mango 4399 Kč, Dior, info o ceně v obchoděFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Dior, Versace, Salvatore Ferragamo, info o cenách v obchodechFoto: archiv firem

Tip pro radost: malá večerní

Není pravidlem, že na večer se hodí pouze malá černá psaníčka. Nyní je čas vyměnit je za světlou variantu. Pro větší pohodlí se nabízí také mini kabelky s řetízkem nebo dlouhým páskem přes rameno, které samozřejmě využijete i k dennímu nošení. Zdobené mohou být módními cvočky, nýtky, třásněmi i mašlemi.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Halens 849 Kč, Baťa 599 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Ann Christine 379 Kč, New Yorker 249 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Lindex 249 Kč, Baťa 599 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Deichmann 299 Kč, Lindex 499 KčFoto: archiv firem

Tak už jste si vybraly? Jsme rádi, pokud jsme vám dnes přinesli inspiraci :-).

Reklama

Související témata:

Načítám