Hlavní obsah

5 040 000 Kč: Tesco opět podporuje projekty ve vašem okolí

Foto: Tesco Stores ČR a.s.

5 040 000 Kč: Tesco opět podporuje projekty ve vašem okolíFoto: Tesco Stores ČR a.s.

Pátý ročník nadačního programu společnosti Tesco „Vy rozhodujete, my pomáháme“ je v plném proudu, a jak napovídá samotný název, roli v něm hraje každý z nás. Částka 5 040 000 Kč se totiž rozdělí mezi 270 přihlášených projektů z celé České republiky. A právě o tom, kdo si kolik odnese, rozhodují přímo zákazníci v prodejnách Tesco. Pokud chcete jen trošku zlepšit život tam u vás, určitě hlasujte také.

Článek

Možná si pokládáte otázku, proč hlasovat, a je na ni jednoduchá odpověď. Protože hlasem podpoříte zlepšení svého okolí. Také podpoříte lidi, kteří se o to s vervou a prostřednictvím zajímavých projektů snaží. A samozřejmě vás hlasování nic nestojí, od toho už je tu Tesco. Prostě „Vy rozhodujete, my pomáháme“.

Obchody Tesco jsou po celé republice, a proto se v každé pobočce hlasuje pouze pro ty projekty, které působí v jejím okolí. Zlepšení okolí tak v tomto případě není otřepané klišé, ale prostý fakt. Lidé z Karviné hlasují pro místní projekty na Karvinsku, lidé z Chebu zase pro projekty na Chebsku. Od vzdělávacích programů pro školáky po lepší žití seniorů, každý z 270 projektů si zaslouží podporu při náročné práci a snaze něco zlepšit. Všechny je najdete na https://itesco.cz/pomahame/list-of-projects/, kde si rovnou můžete podle adresy bydliště najít, na čem se pracuje právě u vás.

Hlasování už běží a teď je důležité, aby vám neuteklo. Čas máte do půlky července, přesněji do 14. 7., a hlasování samotné je jednoduché. Funguje to tak, že za každý nákup dostanete na pokladně žeton. S ním zajdete k vystaveným hlasovacím místům, kde se dozvíte více o projektech, a hlavně můžete dát hlas tomu, který se vám líbí nejvíc. A že se vám líbí všechny? Jak už bylo řečeno, za každý nákup dostanete jeden žeton, proto můžete při dalším nákupu podpořit pro změnu úplně jiný projekt. Počet vhozených žetonů se každoročně pohybuje v milionových číslech, takže lze bezpečně říct, že lidem není život kolem lhostejný. Co vám?

A teď, jak je to s rozdělením částky 5 040 000 Kč. Vyhrává každý, to je třeba připomenout. Do pátého ročníku programu se během května přihlásilo přes 500 projektů, z nichž bylo vybráno 270, které Tesco společně se zákazníky podpoří. Vítězové hlasování v každé z lokalit obdrží od Tesco finanční podporu 30 000 Kč na realizaci, projekty na druhém místě 16 000 Kč a na třetím 10 000 Kč. Co všechno se s takovou částkou dá realizovat? Nejlepší bude, když se podíváte na videa o úspěšných projektech z minulých ročníků na https://itesco.cz/pomahame/uspesne_projekty/. Zároveň je asi jasné, že svým hlasem můžete dostat projekt na první místo, kde dostane téměř dvojnásobnou podporu oproti místu druhému, což už je při realizaci projektu hodně znát.

Už není na co čekat. Přidejte se k ostatním zákazníkům a dejte svůj hlas lepším zítřkům. Veškeré informace o programu „Vy rozhodujete, my pomáháme“ najdete na https://itesco.cz/pomahame/.

Reklama

Načítám