Hlavní obsah

Sexy polohy na houpacím křesle

Foto: Thinkstock

Křeslo nemusí být jen na sezeníFoto: Thinkstock

Reklama

Stará věc, nové zážitky aneb jak to dopadne, když se jako pomůcka k milování použije houpací křeslo? Výborně! Můžete se sklouznout, prožít divokou jízdu nebo ho totálně ovládnout!

Článek

Kdo by to řekl, že nad houpacím křeslem zajásají i jiní kromě stařečka s fajfkou v ústech? Ano, pohupující se pomůcka, původně určená pro odpočinek, je skvělým nástrojem pro vášeň! Máte doma taky takové skvostné křesílko? Pak ho neváhejte dát dohromady, natřít a postavit do rohu místnosti. Bude se vám totiž hodit na několik úžasných milostných variací!

Efektní nástup

Muž sedící na křesílku (nebo houpací židli) se pohodlně opře, roztáhne nohy a nechá svoji partnerku, aby zády k němu přistoupila, snížila svoje těžiště podlomením v kolenou a vyšpulila zadeček. Muž ji nohama obejme nad pasem, překříží své kotníky u jejího klína a přidrží se za nastavená ramena.

Jízda králů

Milenec se klasicky posadí na křeslo, dá nohy od sebe a nechá partnerku, aby za jeho podpory usedla čelem k němu na ztopořený penis. Chodidly se opře o zadní sedací část křesla, rukama se přidržuje za partnerova kolena. V této poloze je síla rukou nutná, avšak „líný“ rytmus sem a tam vás nenechá na pochybách, že trochu té posilovny za to rozhodně stojí!

Skluzavka pro dospělé

Neobvyklá pozice, při které rozsah pohybů dokazuje, že nevšednost existuje i po letech manželství. Milenec se na křesle opře a natáhne své nohy do daleka. Partnerka z výchozí „psí polohy“ (na všech čtyřech a zády ke svému milému) zvedne zadeček, osedlá si pyj, kotníky zaklesne za nohy židle a jednu ruku po druhé nasměruje k obličeji partnera tak, aby je mohl pevně uchopit. (Žena při tom vypadá, jako by se chtěla sklouznout po nohách partnera.) Až to muž rozbalí pohyby křesílka, pochopíte…

Výhled do zahrady

Jak může žena převzít moc nad svým partnerem? Jednoduše. Nechá milence, aby si lehl na zem na záda a nohy vyšvihl na opěrky houpacího křesla. Žena se nad ním rozkročí, ohne kolena a zakloní se, přičemž se rukama opře o sedátko. Muž ji uchopí za nohy, aby poskytl lepší oporu, a za odměnu má lístky do první řady na erotický film, který začíná pohledem na rozkrok milované bytosti.

Podmanění

Zaklíněná bohyně

Obratnější milence jistě ještě potěší i poloha, kdy žena lokty opřená o židli „půjčí“ své nohy a klín do moci partnera, jenž stojí za ní a za její stehno a zadeček ji přidržuje. Ještě že něco tak geniálního jako houpací křeslo existuje, že?

Již jste využily jeho variability, nebo se na to teprve chystáte?

Reklama

Související témata:

Načítám