Hlavní obsah

5 důvodů, proč mít automatickou kulmu

Foto: Philips.cz

Že jsem tě neobjevila dřív! Foto: Philips.cz

Skvostné vlny vytvoří za vás, navíc pokaždé jiné, a o vlasy starostlivě pečuje. A to není vše!

Článek

Ze kterého z pěti důvodů si zamilujete automatickou kulmu Philips StyleCare právě vy?

1. důvod: Vlnobití na jeden stisk

Použití automatické kulmy je úžasně jednoduché: stačí vybrat pramen vlasů a vložit jej do natáčecí komory. Pak už jen stisknete tlačítko a za několik vteřin vám kulma dlouhým pípnutím oznámí, že je vlna na světě a můžete ji vyndat. Zvládnete to i bez jakéhokoliv cviku!

Foto: Philips.cz

Philips StyleCare Prestige má delší válec, takže zvládnete každým stisknutím natočit dvakrát více vlasůFoto: Philips.cz

2. důvod: Rychlejší než kadeřník

Automatická kulma Philips StyleCare Prestige má delší válec než předchozí modely, takže zvládne natočit dvakrát více vlasů každým stisknutím. Celá úprava účesu vám nezabere ani deset minut! Práce vám půjde od ruky i díky vertikální rukojeti, která je pro ruku přirozenější a umožní vám vytvářet stejnoměrné vlny po celé hlavě.

3. důvod: Zvládne zvlněnou hřívu i hollywoodské lokny

Tři nastavení teploty, tři nastavení času a tři nastavení směru natáčení = sedmadvacet možných kombinací. S kulmou Philips StyleCare Prestige můžete vypadat každý den jinak, případně postupně otestovat, jaké vlny vám sluší nejvíce. Tedy jestli ty přirozeně rozvolněné a rozeběhnuté do všech stran, nebo precizní lokny vznešeně spadající dozadu.

Foto: Philips.cz

Keramický válec s keratinem a kulmování při nižší teplotě vlasy maximálně hýčkajíFoto: Philips.cz

4. důvod: Hýčká vlasy

Díky chytré technologii vám automatická kulma Philips StyleCare Prestige vytvoří dlouhotrvající vlny, ovšem při nižší teplotě, která je šetrná k vlasům. Keramický válec je navíc napuštěn keratinem, aby vlasy ještě více rozmazloval, a precizní systém proti zacuchání vlasů už je jen pomyslnou třešinkou na dortu.

U automatické kulmy Philips StyleCare Prestige vám nehrozí ani popálené prsty, ani přehřátí vlasů

5. důvod: Už žádné popálené prsty

S kvalitní automatickou kulmou vám nehrozí ani popálení prstů a díky pípnutí, které vás upozorní, že je vlna hotová, zase vlasy zbytečně nepřehříváte. Nadšená budete i z toho, že automatickou kulmu Philips StyleCare Prestige můžete nyní 45 dní testovat (při nákupu od 1. 2. do 31. 3. 2018), a pokud byste čistě náhodou nebyla spokojená, dostanete své peníze zpět.

Více na www.philips.cz/vlasy nebo zde. Případně si přečtěte naše další tipy, jak na správnou péči o vlasy.

Načítám