Hlavní obsah

5 rostlin, které nahradí modrou pilulku

Vynález modré tabletky zlepšil kvalitu sexuálního života statisíců mužů. Dříve se bez ní však pánové obešli a svou potenci vylaďovali výlučně pomocí přírodních prostředků.

Článek

Problémy s erekcí nebo snížením libida doprovází silnější polovinu lidstva po tisíciletí. Moderní doba však s sebou přinesla velké množství faktorů, které zmíněné potíže umocňují a ty pak postihují mužskou populaci v míře dříve nezvyklé. Dnes jsou k dostání farmaceutické přípravky pro posílení erekce, ale jsou často spojovány s nežádoucími interakcemi při současném užívání jiných léčiv nebo s riziky pro osoby trpící srdečními chorobami.

Naproti tomu existuje celá řada bezpečných přírodních preparátů, které pomohou při ztrátě silné erekce nebo nedostatku výdrže.

Tato rostlinná afrodiziaka vrací mužům i ženám sebedůvěru, zvyšují touhu a celkově zlepšují kvalitu sexuálního života.

Guarana – životabudič z Amazonie

Guarana (Paullinia cupana) je zdrojem až čtyřnásobného množství kofeinu, než je obvyklé v kávě. Zlepšuje kardiovaskulární činnost, čímž dochází k dokonalejšímu prokrvení v intimních partiích, dodává energii a posiluje libido.

Kotvičník – touha a energie

Kotvičník zemní (Tribulus terrestris) zvyšuje produkci testosteronu a posiluje potenci. Je vhodný při léčbě mužské neplodnosti a zvětšení prostaty. Působí také v psychické rovině, pomáhá potlačovat stres, úzkost a deprese.

Foto: Exotic herbs

Čistě přírodní produkty a doplňky jsou pro muže i ženyFoto: Exotic herbs

Ašvaganda – síla hřebce

Ašvaganda (Withania somnifera) známá jako indický ženšen a po staletí používaná pro zlepšení tělesné kondice, dokáže posílit všechny údy těla. Kámasútra považuje ašvagandu za rozbušku silné vášně a touhy.

Maca – královna And

Maca (Lepidium meyenii) obsahuje výživný komplex látek dodávajících tělu energii, má omlazují účinky a stimuluje správnou tvorbu hormonů. Poskytuje tělu dostatek zinku, který je jednou ze základních surovin pro tvorbu pohlavních hormonů.

Ženšen – kořen života

Ženšen pravý (Panax ginseng) je velmi účinný tonizující prostředek, který celkově podporuje vitalitu a imunitu. Tradičně je doporučen pro doplnění energie, zvýšení vytrvalosti a podnícení sexuálního apetitu v jakémkoliv věku.

Přírodní bylinné přípravky jsou vítanou ochranou před okamžiky selhání, které jsou černou můrou každého muže. Určitě si z uvedených vyberete alespoň jedno rostlinné afrodiziakum, které se vám osvědčí.

Všechny tyto bylinky můžete zakoupit v krásných dárkových baleních na e-shopu EXOTIC HERBS.

Reklama

Načítám