Hlavní obsah

5 věcí, které brání vnitřnímu vyvrcholení

Foto: Profimedia

Bojíte se, že nikdy nedosáhnete vaginálního orgasmu? Nemáte pročFoto: Profimedia

Reklama

Mimořádně zvláštní pocit při milování, který je doprovázen uvolněním a slastným raušem? Ano, vyvrcholení. Dámy, toužíte poznat, jaké zabarvení má to hluboké vnitřní? Pak překročte pět překážek i vy.

Článek

Sexuolog Zlatko Pastor říká, že vyvrcholení buď je, nebo není, anebo někdy není, či není nikdy. Mimochodem, už Sigmund Freud říkal, že jediné plnohodnotné je to, které je vyprovokováno vaginální stimulací.

I když tohle dělení orgasmů je trochu slepé a zavádějící, kdekdo se jeho myšlenky chytil. Hluboký orgasmus? Honba za ním nikdy neskončí! Pokud i vy patříte k těm, které ho chtějí polapit a prožít, budou se vám hodit následující rady. Totiž, je toho hodně, co vám momentálně křižuje cestu. Ale nenechte se otrávit, máte na to!

Zábava o pár centimetrů hlouběji

„Snažit se o vaginální orgasmus by měla každá žena, protože všechny do jedné jsou schopny ho prožít,“ uvedla na svém blogu Kim Anami, americká sexpertka a světoběžnice propagující posilování vaginy přídavným závažím. Tahle dáma si myslí, že správná technika dělá jen asi 10 procent úspěchu. Co ta zbylá procenta? Kterých pět věcí brání ženám ve vyprovokování orgasmu v pochvě?

1. Máte předsudky

„Jeden z největších problémů? Myslíte si, že patříte k těm ženám, které vaginální vyvrcholení mít nemohou. Nesmysl. Ženy, které jsem přesvědčila o opaku, měly tento typ orgasmu jen několik hodin poté, co mi řekly, že ony nejsou ty pravé,“ uvádí sexpertka s tím, že hodně dělá faktor zklamání. Pokusíte se jednou, dvakrát, desetkrát, jenže ono to nejde. Vzdáte to. „A pokud si myslíte, že nemůžete, tak skutečně nemůžete,“ dodává Kim Anami.

Tip: Za minulostí udělejte tlustou čáru a začněte znovu. Klidně si vsugerujte, že jste ještě nevinná lolitka, která teprve poznává svět sexu.

Foto: Profimedia

Když si začnete věřit, efekt se velmi brzy dostaví. Nejhorší je, když si o sobě myslíte, že nejste ta praváFoto: Profimedia

2. Nesoustředíte se

Podle odbornice si hlubší orgasmy žádají vaši zainteresovanost a soustředěnost. Jak říká, „vaše autentické já musí být přítomno“. Zbavte se čehokoli, co vás rozptyluje!

Tip: Držet zpátky vás mohou i nedořešené problémy s partnerem. Pomocí rozmluvy nebo návrhů na jejich odstranění pročistěte vzduch nejen ve svojí ložnici.

3. Váš klín je otupělý

„Většina žen má ztuhlou vaginu. Na vině je citové trauma, potlačování sexuality i předchozí pohlavní neobratnost. Jak ji probudit k životu? Musíte se o ni zase začít starat,“ dál vysvětluje odbornice s tím, že masturbace, vnímání zpětných reakcí svého těla a obnovení pozitivního „vztahu“ mezi psychikou a klínem dělá hodně.

Tip: Napusťte si vanu a relaxujte. Mnohým ženám k sexuální meditaci pomáhá i výrazné, lascivní líčení. Za zkoušku stojí i nová erotická pomůcka, která „vyrábí“ orgasmy na počkání!

Foto: Profimedia

I posilování pánevního dna vám pomůže vychutnat si slast ze sexu naplnoFoto: Profimedia

4. Máte malou výdrž

Vaginální orgasmus si musíte zasloužit. Cesta vede přes píli. Vždyť prvotřídní jogín se z vás taky nestane hned po první lekci jógy. Musíte vytrvat a motivovat se. „Je to o výdrži a zasloužené odměně,“ podotýká Kim Anami.

Tip: Pokud máte slabou vůli, napište si svůj cíl na papír, dejte ho na viditelné místo a každé ráno a večer si ho přečtěte. A hezky 21 dní, ať to mozek vezme na vědomí!

5. Váš klín je ochablý

Pokud je váš klín otupělý (viz bod číslo tři), je i slabý. Jak to poznáte? „Můžete střílet ping-pongové míčky z pochvy? Dokážete se uvnitř stáhnout tak, že to muž s penisem uvnitř cítí? Pokud ne, chybí vám rutinní cvičení,“ ještě upozorňuje sexpertka s tím, že pokud je pochva silná a pružná, vyznačuje se zvýšenou citlivostí. S ní je dosažení vaginálního orgasmu snazší.

Tip: Stačí, když si zamilujete jumping, skákání na trampolíně. Nejen, že posiluje pánevní dno, ale i hluboké břišní a zádové svaly. To se bude hodit, přes léto budete fit po všech směrech!

A přes co se nemůžete dostat vy? Brání vám něco v cestě za hlubokými vnitřními orgasmy?

Reklama

Načítám