Hlavní obsah

5 způsobů, jak zvýšit ženskou sexuální rozkoš

Foto: thinkstock

Sexuální život můžou zkvalitnit zdánlivé detailyFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někteří muži si stále lámou hlavu nad tím, po čem ženy touží. Konec bezradnosti! Ženská sexuální rozkoš se může zvýšit několika triky, které sestavila vztahová poradkyně. Užitek budete mít oba!

Článek

Pochopení ženské sexuální odezvy je obtížné nejen pro muže, ale i pro dámy samotné. A proto má psycholožka a vztahová poradkyně Amy Richardson z jižní Floridy návody pro oba. A není v tom žádná věda!

1. Stimulace mozku

„Mozek je nejpřehlíženější ženský sexuální orgán,“ říká Amy Richardson s tím, že pokud má zrovna radost nebo přemýšlí hravě, je snazší v něm probudit emoce a touhu po sexu. „Ženy jsou oproti mužům řízeny mnohem citověji, takže když se muž pozitivně dotkne dámského srdce a probudí v něm emoce, je snazší ženu sexuálně vzrušit a získat ji,“ popisuje psycholožka na svém blogu. A pak že jsou sladká nebo chlípná slovíčka coby předehra k ničemu! Nechte se před akcí „ukecávat“!

2. Komplexnější pohled

Muži si kolikrát neuvědomují, že ženské tělo je poseté spoustou nervových zakončení, která vytvářejí sexuální odezvu!

Foto: thinkstock

Ženské tělo je poseto spoustou erotogenních bodůFoto: thinkstock

„Zářila jsem nadšením, když si jeden z mých milenců dal tu práci a prozkoumával moje tělo centimetr po centimetru. Každé místečko líbal, hladil nebo okusoval. Patří to k mým nejvzrušivějším vzpomínkám vůbec,“ zasněně vypráví Eva a dodává, že se jí dokonce podařilo dosáhnout nevšedního orgasmu! „Byla jsem už dost vzrušená, chtěla jsem jen jedno. Najednou mně políbil bradavku a já vybuchla! Neuvěřitelné! Neměla jsem tušení, že to dokážu,“ rozplývá se nad hrou stupňovaného vzrušení Eva. Chcete zažít totéž? Fungujte jako brzda!

„Když chci, aby se mi manžel víc a důkladněji věnoval, nastavuji mu různé části těla a vyžaduji, aby se s nimi mazlil. Ruka, stehno, rameno, koleno… Bereme to jako hru a já mám dostatek času se vzrušit,“ říká Magda.

3. Zájem o citlivou oblast

Každý má erotogenní zóny někde jinde, nicméně podle Amy Richardson je velká většina žen velmi choulostivá na polibky a dotyky v oblasti mezi hlavou a ňadry. Pokud i váš partner tuto část vašeho těla zanedbává, poukažte na ni hlazením konečky prstů!

4. Rozproudění krve masáží

„Položím si milenku na břicho a masíruji jí záda. Pak si ji otočím a dělám to i z přední strany. Myslím, že si to užívá,“ svěřuje se Kamil. Nic proti, určitě je to fajn, ale téměř každá žena vrní blahem, když jsou jí masírovány nohy od konečků prstů až po stehna. Můžete jít příkladem a partnerovi ukázat, jak vám to má příště „oplatit“.

Foto: thinkstock

Rozproudění krve masáží zvýší vzrušeníFoto: thinkstock

5. Hrátky s vrátky

Expert na výchovu americké mládeže Paul Joannides o tajemství správného prstokladu říká: „Uvědomujte si, že uspokojování pomocí prstů není něco, co muž dělá ženě, ale něco, co dělá se ženou – celou svou bytostí: svým úsměvem i smíchem, polibkem, silou a něžností soustředěnou do konečků prstů.“

Podobná myšlenka je i filosofií Amy Richardson. „Hlazení či zatlačení jedním nebo dvěma prsty na bod G, tedy na horní stěnu pochvy při stimulaci klitorisu, je jediný způsob, jak skutečně posílit ženský orgasmus,“ říká s tím, že obecně těchto pět „milostných pozorností“ patří mezi způsoby komunikace, která začleňuje milence do sexuálního života. Užitečné je to tedy pro oba partnery. Tak zvyšujte svoji rozkoš i vy!

Jaký na to máte názor? Zkoušíte tipy odborníků, nebo si myslíte, že sex je prostě jen sex, se kterým se nedá udělat vůbec nic?

Reklama

Načítám