Hlavní obsah

6 ženských fetišů, které muže vzruší!

Foto: thinkstock

Každá má něco, na čem doslova ujíždí. Nemyslíte?Foto: thinkstock

Reklama

Že je fetišista podivín, kterého nikdy nepotkáte? Sáhněte si do svědomí, vždyť i vy tajíte nějaké své závislosti, které se v posteli náramně hodí! Posedlost péčí o nehty, vlasy nebo propíchnutí intimních míst může muže totálně nažhavit. Proč?

Článek

Fetiš je definován jako erotické zaměření na neživé předměty nebo části těla, které zastupují normální sexuální objekt. V překladu to znamená to, že si prostě dotyčný na něčem doslova „ujíždí“. A to muži ani ženy nemohou popírat, neboť své fetiše, které mohou zlepšit sexuální apetit a erotické potěšení, mají obě pohlaví. Zvlášť ty ženské pozitivní „úchylky“ leckdy a většinou pracují v mužův prospěch, protože vedou ke zvýšenému zájmu o sexuální chování dam. Které to jsou?

6 pozitivních ženských fetišů, které muži vítají

1. Piercing a tetování

Propíchnuté lalůčky, nos, jazyk č i rty jsou poměrně častým jevem, ale mnoho žen se odvážnějších experimentů nebojí a vrhnou se i na zdobení klitorisu. Vertikální propíchnutí způsobuje to, že ozdoba naráží přímo na klitoris, což zvyšuje tření. Zavést lze korálky, tyčinky i delší závěsy… Pánové-hračičkové, kterým se líbí kontrast chladného kovu na lidském těle, si přichází na své. Za ozdobu tahají, někteří na ni zavěšují další…

Některým ženám se takové pokusy líbí a podstupují je dobrovolně. „Ženy jsou náchylnější k deviacím souvisejícím s doteky, znehybňováním, svazováním a podobnými masochistickými praktikami,“ přiznává sexuolog Zlatko Pastor. Proč tedy tenhle zájem neobrátit ve výhodu?

Foto: thinkstock

Tetování se líbí spoustě mužů, kteří si potrpí na „zlobivé holky"Foto: thinkstock

Další skupinou mužů, která propíchnutí klitorisu vítá, jsou „nepřátelé kondomů“. Některé typy piercingů totiž zvyšují riziko protržení prezervativu, takže se muži mají na co vymlouvat. A že to pánové dělají často!

A tetování? Často vytváří dojem, že žena je „zlá holka“, a je tak víc nakloněna sexuálnímu experimentování. Ovšem pozor na erotické sázky!

2. Nehty

Umělé nehty nejrůznějších barev a ozdobené korálky, řetízky či samolepkami jsou ženskou závislostí současnosti. Dobrou zprávou je, že mužům se to většinou líbí. Když žena využívá škrábání po partnerových zádech při sexu, může to zesilovat milencovy prožitky.

3. Vlasy

„Dlouhé vlasy signalizují sex-appeal, koketnost, marnivost a lehkovážnost. Určitá logika v tom je: dlouhé vlasy vyžadují jistou péči, takže rozumní lidé, kteří si nepotrpí na zbytečnou parádu, často dávají přednost kratším,“ říká britská sexpertka Tracey Cox. Přehnaná péče o vlasy se tak může stát ženským fetišem, který se mužům líbí. Když má milenec dovoleno vsunout ruku do vašich vlasů a přitáhnout si vás za ně blíž k sobě, je v sedmém nebi. Zvlášť když ví, že vás vzruší to podmanivé pravěké gesto lovců...

4. Kůže či latex

Hotová závislost na kůži nebo latexu je jednou z nejčastějších fetišů u mužů a žen. Kožené masky, kalhoty, korzety, boty či spodní prádlo zvyšují sexuální vnímavost toho, kdo toto oblečení nosí, i pouhého pozorovatele. „Už jen ramínko od podprsenky z latexu vydává jasný signál: koketnost a sex. Je to jako znamení připravenosti na páření,“ směje se Ruda.

Foto: thinkstock

Boty na podpatku dělají krásné nohy a jsou vzrušujícíFoto: thinkstock

5. Boty

Ty na vysokém podpatku opticky prodlužují nohy a podle Tracey Cox se v nich ženská zadnice vyklene v průměru o 25 procent, což je víc než dobře. Možná i proto si ženy svůdnými botami zvyšují sebevědomí a cítí se být víc sexy. S tímto přístupem se může sexuální život obrátit dramatickým způsobem. Stačí si nechat obutí na sobě a popřípadě dominantně partnera vyzvat, aby se věnoval péči o prsty, kotníky i nárty. „Je to typicky ženské, vzrušující a dráždivé. Někdy prosím partnerku, aby si boty při sexu nechala,“ přiznává Zdenda.

6. Dominance

Máte ve zvyku pořád protějšek „komandovat“? Nadřazenost milenky některé muže totálně vyděsí, ale jiné zase rozpálí, protože se nebojí vyzkoušet obrácené role a přijmout podřízený postoj. Byť hraná agresivita partnerky se postará o to, aby se muž vzdal své moci, a to může vést k pocitům oddanosti čili novým a vzrušujícím vjemům muže. Nemá-li samec se svojí sexualitou žádný problém, velmi rád tenhle experiment podstoupí.

A na čem ujíždíte vy?

Reklama

Načítám