Hlavní obsah

7 nejhorších vět, které můžete bezprostředně po sexu uslyšet!

Foto: Thinkstock

Přožila jste s ním něco krásného, ale pak přišla příšerná sprcha? Tak to je asi to nejhorší, co vás může potkat!Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stačí pouhopouhá věta, jeden nevhodně pronesený „špek“, a všechna radost z milování se vypaří jako pára nad hrncem! Nebo snad ve vás po vyřknutí těchto sedmi vět zůstane špetka vášně? Těžko!

Článek

Ve vteřině se z lásky může vyklubat nenávist, což dokazují hlášky, které jsou muži schopni ze sebe vysoukat téměř ihned po sexu. Určitě jich existuje mnohem víc, ale těchto sedm patří do zlatého fondu sexuálních skandálů!

1. „Pospěš si, přijde manželka!“

„Nikdy si nezačínat se ženatým. To je moje zásada číslo jedna,“ vypráví devětadvacetiletá Johana, která triky jednoho muže opravdu podcenila. „Prstýnek neměl a říkal, že není ničím spoutaný. Choval se prostě svobodně,“ krčí rameny čtenářka s tím, že po třetí schůzce skončili v posteli u něj v ateliéru. „Hned po sexu se podíval na hodinky a řekl mi, ať sebou hodím a začnu se oblékat, protože za pár minut přijde jeho žena! Na můj překvapený výraz odpověděl, že se přece nemůžu divit a že jsem to měla čekat,“ rozčiluje se Johana, která na sebe rychle nasoukala oblečení a zmizela. I z jeho života.

2. „Máma se bude zlobit!“

„Scházeli jsme se hezkých pár týdnů a sex s ním byl jeden z nejlepších,“ svěřuje se pětatřicetiletá Klára. „Jednou jsme se trochu opili v baru a on se zmínil, že o ulici vedle bydlí. Chtěla jsem, aby mne tam vzal,“ popisuje svoji zkušenost čtenářka. „Milovali jsme se divoce a já měla potřetí v životě mokrý orgasmus! Vytřeštil oči a okřikl mě, že až máma ráno vstane a uvidí to, bude se zlobit! Jasně, bydlel s rodiči a maminka mu prala,“ dodává Klára.

Foto: Thinkstock

Pozor na to, aby na nic nepřišla maminka...Foto: Thinkstock

3. „Ještě se uč, holka!“

„Že je sobecký, bezohledný, a hlavně netaktní, docela dobře skrýval. Jeho pravá tvář se ukázala při prvním sexu,“ popisuje šestadvacetiletá Adéla. „Nejen že chtěl, aby bylo ve všem po jeho, ale deset vteřin po svém orgasmu se zadíval ke stropu a řekl, že se ještě mám co učit, abych to s ním uměla. Myslela jsem, že vyletím z kůže,“ rozhořčeně vzpomíná Adéla, která mu prý dala druhou šanci, když ji uchlácholil tím, že si dělal srandu. Hloupý fórek!

4. „Jsi parádní detox!“

„Někde jsem četla, že muži jsou po sexu upřímní. Dobře, tak ať, ale měli by si dávat pozor na jazyk,“ upozorňuje jednatřicetiletá Iveta. Co rozčílilo ji? „Jak vypadá věta, za kterou by chlap měl být pověšený za varlata do průvanu? To vám řeknu hned,“ ostře gestikuluje a poukazuje na svého bývalého milence. Ten hned po orgasmu pronesl: „Teda Ivet, bylo to moc dobrý. Tohle bývalka neuměla, a proto na ni rád zapomenu.“ Bum! Horší než rána mezi oči…

5. „Už můžeš jít.“

„Co řekne muž, když se vás dostatečně sexuálně nabažil a nechce být déle otravován? Že máte odejít,“ myslí si třicetiletá Blanka, která historku o „postkoitálním špeku“ získala od kamarádky. „Teď už se tomu společně smějeme, ale tenkrát to Jitku dost zabolelo. Z druhé strany, on byl vždycky idiot,“ dodává Blanka na adresu autora výroku.

Foto: Thinkstock

Tak jste si užili, a teď... alou domů!Foto: Thinkstock

6. „Kéž bys uměla blufovat!“

„Než si na někoho v posteli zvyknu, chvíli to trvá a orgasmus nemám, nemůžu za to,“ vypráví čtyřiatřicetiletá Zina s tím, že určitě není jediná. „Orgasmus na povel nejde a jedná se o mileneckou souhru. Přece svoje vyvrcholení nebudu předstírat jen proto, aby se muž cítil dobře,“ myslí si Zina, která si od milence vyslechla: „Kéž bys mohla blufovat!“ Proč jako? Nejde snad muži o pravé ženské uspokojení? Asi ne každému!

7. „Chutnáš jak septik.“

„Nevoněl a nechutnal mu můj rozkrok, neberu mu to, ale mluvit o něm jako o septiku? Kde je slušné chování?“ ptá se třicetiletá Ingrid, která sebrala odvahu, oblékla se a bouchla dveřmi. A dobře udělala! Tenhle hulvát ať si brouzdá ulicemi v botách s hřebíky!

A co jízlivého, neslušného nebo naprosto a totálně ponižujícího jste v posteli zaslechly vy?

Související témata:

Načítám