Hlavní obsah

7 pravidel, díky kterým dosáhnete několikanásobného vyvrcholení

Foto: Isifa

Můžete se naučit mít i více než jeden orgasmus během milování!Foto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyvrcholení. Nestačí vám jedno? Tak jeho sílu znásobte! Že to nejde? Nemůžete se pohnout z místa a vždycky skončíte jen u toho prvního? To proto, že zatím neznáte tak trochu jiný recept. Tady je!

Článek

Kim Anami je britská sexuální a vztahová koučka, spisovatelka a řečnice. Hodně se zabývá takzvaným vaginálním Kung Fu a na svém blogu ho propaguje slovy:

„Můžete střílet pingpongové míčky z pochvy? Pokud ne, nejste jediná. 99,9 procent žen tuto základní životní dovednost nezvládá.“ Neotřelý názor trochu bohémské odbornice, která léta žila na Bali. A právě tuto zajímavou dámu nedávno oslovil časopis Shape s požadavkem na recept multiorgasmu. Co to přesně je?

Sexuální rauš

„Při opakovaném vyvrcholení multiorgastických žen zaznamenáváme vícečetný orgasmus, při němž vzrušení neklesá pod úroveň plató – těsně pod vrcholem, pozn. red. –, a žena prožívá opakovaná vyvrcholení, aniž by u ní došlo k zásadnímu poklesu vzrušení,“ zní definice sexuologa Zlatka Pastora. Chcete to taky zažít? Pak se řiďte pokyny Kim Anami, která společně s Chris Rose z portálu PleasureMechanics, sestavila návodný seznam.

1. Nastavení emocí a myšlenek

„Hlubší orgasmy jsou o velmi intenzivním stavu uvolnění, takže musíte být ochotni ponořit se do neznáma,“ prvotně radí sexuální experti s tím, že prožívání multiorgasmu je určitě ovlivněno fyzickou technikou, stejně jako nastavením myšlenek. Je nutné relaxovat, ponořit se do představy, že je něco takového možné. Jakmile se váš postoj začne měnit, budete mít k několika orgasmům mnohem blíž!

Foto: Isifa

Důležité je uvolnit se a opravdu si sex užívatFoto: Isifa

2. Zpomalení muže

Podle britské sexuoložky Tracey Cox je průměrná doba, kterou páry tráví předehrou, šest až dvacet minut. Ona spodní hranice je dost bídná, což by měl vnímavý milenec pochopit. „Aby žena mohla dosáhnout vyšších stavů radosti a několika orgasmů, musí její partner mít výdrž,“ dál uvádí Kim Anami s tím, že předehra zaměřená na ženu je v tomto případě jednou z nejlepších technik. Trpíte výčitkami, že vy jen berete, zatímco on se několik dlouhých minut tolik snaží? Nelitujte ho!

3. Něco jako sexy meditace

„Udělte si povolení a přijímejte pozornost. Prostě vychutnávejte a nepřemýšlejte nad tím, jestli se partner nudí. Potom žádné množství stimulace nepomůže,“ zní další rada povolaných. A ti vědí, co říkají…

4. Spolupracujte

Kombinace orálního sexu s několika prsty uvnitř? Nebo jen sólo jazyk? Fungovat bude to, co milujete. Zná to? Ví o tom, co na vás zabírá? Dotkněte se sama sebe, ukažte mu to a vyšlete zpět zvukovou zpětnou vazbu. To pomůže oběma.

5. Nepospíchejte

Po prvním orgasmu si chvilku odpočiňte a zaměřte se na svůj dech. „Čím je hlubší a stabilnější, tím víc relaxace přinese,“ dodává vaginální Kung Fu guru, která tak dává návod na vyšší stupně emocionálního uvolnění a otevřenosti pro ženu snažící se o tak velkou věc.

Foto: Isifa

Spěch není na místě. Vnímejte něžné doteky svého partneraFoto: Isifa

6. Vrhněte se na druhé kolo

Většina žen nemá orgasmus přímo při pohlavním styku, ale je schopná dosáhnout ho stimulací klitorisu. Proto tento výčnělek slasti udržujte v popředí milencova zájmu. Po pauzičce si odpočiňte a nastavte ho další hýčkací náloži. A to i v případě, že partner je uvnitř…

7. Zkuste oční kontakt

Vaginální a klitoridální multiorgasmy mají něco společného. „Udržování intenzivního očního kontaktu s partnerem vás nutí k větší zranitelnosti a otevřenosti, což je klíčem k těmto orgasmickým zkušenostem,“ ještě vysvětluje Anami. A další dobrá zpráva?

Experti se shodují, že jakmile jednou otevřete dveře druhému orgasmu, můžete mít třetí, čtvrtý i pátý. Limit neexistuje, ale nejdřív odstraňte blokace ve svojí hlavě! Čekali jste snad něco jiného?

Foto: Archiv firem

Sveďte ho pomocí svůdného prádla. Přinášíme vám lehkou erotickou inspiraci!Foto: Archiv firem

A jaký recept na multiorgasmus preferujete vy? Poraďte ostatním!

Reklama

Načítám