Hlavní obsah

7 věcí o sexu, které nové lásce neříkejte!

Foto: Profimedia

Jsou věci z vaší sexuální minulosti, které váš přítel vědět nemusí, a nejspíš ani nechceFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste zamilovaná! Chcete o své nové lásce vše vědět, a stejně tak toužíte, aby on vše věděl o vás. Ale pozor, tohle je sedm věcí o vašem sexuálním životě, které mu nikdy neříkejte.

Článek

Je to typicky ženská vlastnost. Zamilujete se a toužíte se svým novým partnerem sdílet úplně všechno. A tak řada žen zabrousí i na téma milostné historie. Jenže jsou věci, které váš přítel vědět nechce! Podle britské sexpertky Tracey Cox je tohle sedm věcí týkajících se sexu, o kterých raději nemluvte.

1. Jaký byl váš ex

Nejspíš žádná žena neřekne: „Ty jo, můj bývalý byl postelový přeborník, ten teda uměl věci.“ Jenže jsou chvíle, kdy vám nějaká narážka jednoduše ulítne. Vy jí možná nepřikládáte žádnou váhu, pro vašeho partnera je ale zásadní. „Páni, s ex jsem se rozešla před tak dlouhou dobou, že jsem úplně zapomněla, jak jsou polibky na krk úžasné,“ řeknete. A i když rychle dodáte něco ve smyslu „ty líbáš ale mnohem líp“, už to nezachráníte.

Při nejlepším už vás partner na krk nikdy nepolíbí, protože má od této chvíle zakódováno, že na tomto místě kralovala ústa někoho jiného.

2. Vaše výkonnost

„Když jsem byla mladá, dělala jsem to kdykoli a kdekoli. Jednou jsem chodila s klukem, se kterým jsme to zvládli i desetkrát za den.“ Pro vás to je úsměvná vzpomínku na nezkrotné mládí plné hloupostí, ale on si to přeloží jinak. Naznačuje mi, že potřebuje víc sexu? Nestačím jí? Tohle mu bude vrtat hlavou.

Foto: Profimedia

Máte potřebu sdílet s ním úplně všechno? Chyba!Foto: Profimedia

3. Věci, které už neplatí

Lidé se mění a to, jaká jste byla v osmnácti, neříká nic o tom, jaká jste teď v pětatřiceti. Proto zvažte, co ze své minulosti svému protějšku prozradíte. Proč mu vyprávět, že jste měla jeden divoký rok, když dnes je pro vás věrnost zásadní? „A pokud už něco takového prozradit přece jen chcete, počkejte, až vás bude partner znát natolik, aby pochopil, že tohle staré ,já´ s vámi nemá nic společného,“ radí Tracey Cox.

4. Žádná čísla

Za žádných okolností mu neříkejte přesný počet svých sexuálních partnerů! „Nedávná studie zjistila, že podle mužů je přípustné, aby muž měl za život 32 milenek. Ale žena by si podle nich měla vystačit pouze s pěti sexuálními partnery,“ říká Tracey Cox.

Už jen z toho důvodu (pokud tedy nejste panna a on není vaším prvním) mu jednoduše nemůžete říct, s kolika muži jste v minulosti spala. Ať řeknete, co řeknete, vždycky to bude moc.

5. Hravá žárlivost

Tohle se prý stává zhruba po šesti týdnech známosti. Milujete ho, ale nejste si jistá, zda on k vám chová podobně hluboké city. A tak ve vtipu začnete zmiňovat, kolik mužů o vás kdy mělo zájem, čímž se v něm snažíte vyvolat trošku žárlivosti, která pro vás bude důkazem lásky. Pokud je ale váš partner dospělý vyzrálý chlap, zažil tohle mockrát. Akorát ho otrávíte a dokážete mu, že vedle sebe nemá výjimečnou ženu, ale holku, jako je každá druhá.

Foto: Profimedia

Některé informace mohou toho druhého ranit, případně si je vysvětlí jinak. A problém je na světěFoto: Profimedia

6. Žádné řeči o velikosti

Tohle je tabu! Na svůj penis jsou pánové hákliví a jakoukoli vaši poznámku si vyloží ve svůj neprospěch. I když budete třeba narážet na to, že váš ex toho v kalhotách moc neměl. Bude chtít vědět, jak malý byl, přesněji řečeno, o kolik on je větší. A každá další odpověď bude zase špatně, mlčení taktéž. Vždy to skončí u jeho strachu, že vám nestačí.

7. S vyvrcholením jsem problém nemívala

Došlo na sex a vám se orgasmus vyhnul obloukem. A je vám trapně, máte pocit, že jste selhala. „A proto pronesete větu typu ,nikdy jsem s dosahováním orgasmu nemívala problém, nechápu to´. Chcete tím smazat vlastní pocity nedostatečnosti, ale on si to vyloží tak, že mu říkáte, že je sexuální babral a nedokáže vás uspokojit,“ vysvětluje Tracey Cox.

Tak co, řekla jste někdy něco takového svému protějšku?

Reklama

Načítám