Hlavní obsah

7 vět, které si ženy říkají při sexu s novým mužem

Foto: thinkstock

Snad všem ženám se při prvním milováním s někým novým honí hlavou stejné věciFoto: thinkstock

Reklama

Muž, žena a očekávané první milování. Co se v tenhle úžasný moment děje v hlavách žen? Jak moc jejich myslí cloumá nejistota a nervozita? Těchto 7 myšlenek zná každá, která se kdy milovala!

Článek

Někdo na perfektní první polibek nebo sex čeká týdny, jiný dny, další jen pár hodin. Tento různě trvající časový úsek, kdy se „jen doufá“, ale k činu nedojde, nerozhoduje o tom, co ženám při úplně prvním milostném kontaktu proběhne hlavou. Nervózní jsou všechny stejně a taky mají všechny stejné obavy, a to ať na den D čekají chvíli nebo věčnost. Určitě se i vy poznáte!

1. Není na to brzy?

„Nikdy si ženská nemůže být jistá tím, jestli se tomu gentlemanovi naproti nedala moc brzy,“ směje se osmatřicetiletá Jolana s tím, že právě tohle je myšlenka, která napadne každou ženu „v každé první situaci“. „Žádná nechce působit lacině,“ dodává Jolana.

2. To není jako ve filmech!

„Problém většiny žen jsou jejich představy,“ krčí rameny třicátnice Beáta. „Zblblé ze seriálů a romantických filmů si vysníme toho prince, se kterým všechno bude naprosto dokonalé. A pak, když chvíle pravdy přijde, jsme zklamané. On nelíbá jako ve filmu? První sex je spíš o rozpacích než skvělých zážitcích? No jo, to je prostě realita, zklamání se opravdu málokdy vyhnete,“myslí si realitní agentka Beáta.

Foto: thinkstock

Chcete to jako v romantickém filmu a ne jinak? Tak to držte celibát!Foto: thinkstock

3. Čekala jsem tak dlouho!

„První polibek nebo sex? Tak to je jednoznačně o tom, že se napětí promění ve skutečnost,“ usmívá se pětatřicetiletá Mariana. „On může být nervózní, může hodně věcí pokazit, ale právě proto to má svoje kouzlo. Každá normální ženská se těší na premiéru, která je jen jednou! A první vteřiny jsou něco jako úleva. ,Konečně je to tady,' říkáte si,“ popisuje Mariana.

4. Tohle opravdu chci?

„Pochybnosti byly, jsou a budou. Mysl nezastaví to tikání v hlavě. Přemýšlíte o svých emocích, analyzujete techniku, soustředíte se na výkon, vaši snahu by nevyvážila ani tuna zlata, a pak to přijde. Položíte si otázku, jestli tohle je to pravé. Líbím se mu? Hodíme se k sobě? Takhle my ženy prostě uvažujeme,“ krčí rameny dvaatřicetiletá Karolína, podle které si je nejistá i velmi sebevědomá žena. Je to tak?

5. Zatím je to v pohodě

„Poprvé se to nikdy neobejde bez takové té nejistoty, takže, co vím ze své zkušenosti, vteřinu po vteřině se modlíte, aby se nestalo nic, za co by se později dalo stydět,“ popisuje devětadvacetiletá Adéla a dodává: „Trapas před novým nikdy, ale fakt nikdy nepotěší. A zvlášť když vám na něm záleží, ňoumu vem čert,“ zastává názor pokladní. Žena ale myslí i na jiné věci…

Foto: thinkstock

Nejhorším strašákem mužů i žen je trapasFoto: thinkstock

6. Jakého ho má?

„Podívejte se, mezi svými kamarádkami neznám žádnou, která by nebyla zvědavá na to, co má její nový v kalhotách. Ne že by na tom záleželo úplně na sto procent, ale přece jen je to takové malé překvapení. Rozbalujete si ten dárek kousek po kousku a těšíte se, až zjistíte pravdu. Je to jen poprvé, však vy mně rozumíte,“ směje se pětatřicetiletá Patricie, která prý rozhodně není posedlá velikostí, jen s ní cloumá zvědavost. Věříte jí?

7. Moc to nezdržuj!

„Upřímně? První sex s novým partnerem je takový nadržený. Vy to chcete, on taky, jenže stává se, že muž se trochu bojí, aby na to nešel příliš rychle, nechce to uspěchat,“ myslí si osmadvacetiletá Kateřina. „Neříkám, že na předehře je něco špatného, jen by ten vyvolený měl vycházet ze situace a nenapínat svoji milenku až příliš dlouho, protože pak ji to vyloženě otráví,“ varuje Kateřina.

Uf, pro muže musí být někdy opravdu těžké, aby se trefili do správné chvíle, tempa a ještě u toho měli ty správné, vyhovující rozměry!

A na co při prvním sexu myslíte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám