Hlavní obsah

8 interiérových „designovek“, které musíte mít

Foto: Möbelix

Circuit, konferenční stůl, železo, 6499 KčFoto: Möbelix

Rádi byste pozvedli svůj domov nějakým opravdu výjimečným kouskem? Žádný problém! Tyhle kousky vypadají skvěle a rozhodně vás nezruinují.

Článek

Kouzlo tkví v detailu. Stačí jeden správně zvolený kousek a celý prostor hned získá mimořádnou atmosféru. S čím určitě nešlápnete vedle?

Svítidla s přírodním stínítkem

Ratanová a bambusová stínidla vnášejí do interiéru hřejivost a dotek přírody. Hodí se jak k bydlení ve stylu boho, tak k modernímu minimalismu nebo severskému designu. Seženete je v podobě závěsných svítidel i stolních a podlahových lamp.

Foto: Möbelix

Nerol, závěsné svítidlo z bambusu, 1299 KčFoto: Möbelix

Dřevěná komoda s výpletem

Sedmdesátky se vrací! Důkazem je velký trend komod z masivního dřeva nebo dýhy a nejlépe s vyřezávanými detaily nebo ratanovým výpletem. Najděte jí důstojné místo v chodbě, obýváku či jídelně a doplňte terakotovou vázou se sušenými květy nebo stylovým zrcadlem.

Foto: Möbelix

Luca, komoda z mangového dřeva, 13 999 KčFoto: Möbelix

Sametové křesílko

Ať už do jídelny, či do pracovny, sedět se vám na něm bude božsky. Je jako stvořené pro interiér ve stylu glamour, ale skvěle se hodí i do skandinávsky laděné domácnosti. Sametové čalounění je v poslední době velký hit. A navíc je tak příjemné na dotek!

Foto: Möbelix

Wohnling, otočné čalouněné křeslo, 5599 KčFoto: Möbelix

Extravagantní pohovka

Pokud máte odvahu a chcete si dopřát samet na větší ploše, pořiďte si sametovou pohovku. A rovnou v nepřehlédnutelném kulatém designu. Díky spoustě polštářků se na ní bude skvěle lenošit a uvidíte, že během večírku se o tohle luxusní místo hosté poperou!

Foto: Möbelix

Elena, kulatá látková pohovka s polštáři, 18 999 KčFoto: Möbelix

Jídelní stůl z masivu

Poctivý dubový stůl v jednoduchém designu je prostě nadčasová klasika. Hodí se k téměř každému stylu a bude vám sloužit dlouhá léta. Když se vám jídelní kout přece jen omrzí, stačí ho trochu osvěžit výměnou několika židlí nebo kobercem.

Foto: Möbelix

Rita, jídelní stůl, divoký dub, 7999 KčFoto: Möbelix

Velké demižony

Bude jim to slušet v koutě, vedle pohovky nebo na terase. Můžete do nich naaranžovat větve kroucené vrby nebo stébla trávy, případně je nechat vyniknout v prostoru jen tak. Pokud si potrpíte na retro patinu, vyberte si třeba kousky s pokoveným efektem.

Foto: Möbelix

Artemis, váza z recyklovaného skla, 2299 KčFoto: Möbelix

Závěsné křeslo ve stylu makramé

Zavěšené v obýváku, na balkoně nebo pod stromem v zahradě? Na tom nezáleží, za každé situace vypadá nádherně a je velmi pohodlné! Dopřejte si neotřelý relax v půvabném designu. A nezapomeňte se přitom obklopit romantickými lucernami!

Foto: Möbelix

Valencia, závěsné křeslo, textil, 899 KčFoto: Möbelix

Kovové odkládací stolky

Vzaly obýváky útokem. Řeč je o kovových stolcích v rozmanitém provedení: ať už jako úložné koše s víkem, nebo originální solitéry z jednoho kusu. Nejvíc šik jsou v černém hávu, ale pokud si potrpíte na luxusní vzhled, sáhněte po zlatém kovu a mramorové desce.

Reklama

Načítám