Hlavní obsah

ACTIVE leggings – kompresní legíny pro zmírnění celulitidy

Foto: LIPOELASTIC ®

ACTIVE leggings díky svým kompresním vlastnostem zmírňují příznaky celulitidy a ulevují od pocitu těžkých a nateklých nohouFoto: LIPOELASTIC ®

Víte, že existují legíny, které jsou nejen stylové, ale také opticky zeštíhlí postavu a díky kompresi pomohou zmírnit celulitidu? ACTIVE leggings si zamilujete a rychle zařadíte jako univerzální kousek do svého šatníku.

Článek

„Kompresní legíny jsem se rozhodla navrhnout na základě své vlastní potřeby. Díky dlouholetým zkušenostem, které mám s výrobou kompresních produktů, vím, jaké benefity může ženám kompresní (tlaková) terapie poskytnout. Chtěla jsem proto vytvořit stylové kompresní legíny, které budou nejen skvěle vypadat, ale budou i účinné,“ vysvětluje Alena Hradilová, co-founder společnosti LIPOELASTIC, proč se rozhodla uvést na trh ACTIVE leggings.

Legíny pro každodenní aktivity

Požadavky při tvorbě ACTIVE leggings nebyly skromné. „Cílem bylo vyvinout legíny, které si ženy obléknou, když půjdou na kávu s kamarádkou, do práce, ale využijí je i na sport. Legíny, které díky svým kompresním vlastnostem budou po celou dobu nošení ulevovat od nateklých a těžkých nohou, zmírňovat celulitidu a po fyzické námaze regenerovat svaly,“ popisuje Alena Hradilová faktory, které při vývoji hrály zásadní roli.

Foto: LIPOELASTIC ®

Univerzální černé, stylové modré nebo trendy růžové? Které ACTIVE leggings budou ty vaše? Foto: LIPOELASTIC ®

Řešíte celulitidu a otoky nohou? Nejste v tom sama!

Víte, proč vzniká celulitida? Mezi nejčastější příčiny se řadí:

  • hormonální změny -
  • hromadění vody v těle -
  • ukládání toxinů v podkoží -
  • zatížení dolních končetin dlouhým stáním -

Celulitida je u žen běžný jev a není to nic, čím se přehnaně trápit nebo za co se stydět. Přirozeně ale hledáme způsoby, jak se dolíčků na stehnech zbavit. Jestliže lymfa neproudí tak, jak má, nebo je její činnost zpomalena, dochází k hromadění tekutiny v podkoží, jeho nedostatečnému prokrvování a zanášení toxiny. Tukové buňky tak snáze zvětšují svůj objem a vytvářejí se otoky a pomerančová kůže.

Foto: LIPOELASTIC ®

Hromadění vody v těle a hormonální změny jsou častou příčinou celulitidy. Zmírněte její příznaky s ACTIVE leggingsFoto: LIPOELASTIC ®

Jak kompresní terapie pomáhá?

Základní princip kompresní terapie spočívá v působení tlaku na žilní, cévní a lymfatický systém a okolní tkáně. Díky tlaku, který ACTIVE leggings vyvíjejí, dochází k rozproudění těchto tělních oběhů, což má za následek:

  • zmírňování celulitidy -
  • úlevu od pocitu těžkých nohou -
  • usnadnění odvodu toxinů z těla -
  • podporu činnosti lymfatického a krevního oběhu -
Foto: LIPOELASTIC ®

Kompresní ACTIVE leggings využijete při každodenních aktivitách, sportu i cestováníFoto: LIPOELASTIC ®

Legíny na běh, procházku kolem řeky i na výšlap na hory

Kompresní ACTIVE leggins se stanou vaším parťákem i při sportovních aktivitách. Díky svým kompresním vlastnostem podporují krevní oběh a napomáhají zlepšit okysličení těla. Správné okysličení podporuje rychlejší odbourávání toxinů a kyseliny mléčné, což může mít za následek menší svalovou únavu a snadnější regeneraci svalů. Díky svému materiálu ACTIVE leggins snadno odvádějí při fyzické námaze tělesnou vlhkost a jsou rychleschnoucí.

Do práce, do města i na sportovní aktivity – a jaké budou vaše dny s ACTIVE leggings?Video: LIPOELASTIC ®

Zaujaly Vás ACTIVE leggings? Zjistěte o nich více zde.

ACTIVE leggings jsou zdravotnický prostředek třídy I.

Reklama

Načítám