Hlavní obsah

Aerobic s evropskými hvězdami

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Přijďte si zacvičit s nejznámějšími trenéryFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cvičíte pravidelně aerobic a chtěla byste se zdokonalit? Víte, jaké jsou moderní trendy v tomto populárním sportu? Na začátku dubna v Přerově propukne velká Star Dance & Aerobic Show. Přijďte si zacvičit s lektory, kteří jsou známí po celém světě! Předprodej vstupenek začíná už teď.

Článek

Tenisová hala v Přerově zažije událost evropských rozměrů. 4. dubna tam totiž proběhne velká Fa European Star Dance & Aerobic Show 2009. Akce je určena široké veřejnosti, nejen lektorům aerobiku. Každý se může přijít pobavit, zasoutěžit o hodnotné dárky a především si zacvičit se světovými hvězdami.

Z Maďarska přijede Balázs Füzessy, který se zajímá hodně o tanec, což se také promítá do jeho lekcí - sám vnáší do aerobiku své originální prvky. Slovensko bude zastupovat Lucie Medeková a z České republiky budou předcvičovat Zuzana Švíková, Roman Ondrášek a také Lukáš Kolek.

V 10.00 nastoupí na pódium jeden z této pětice lektorů aerobiku. Vše bude přenášeno na velké plátno za pódiem, takže se opravdu nemusíte bát, že byste na lektora neviděla a nemohla cvičit. Navíc se nejedná o maraton - z programu si vyberete jen ty lekce, které vám budou vyhovovat. Cvičení trvá cca 50 minut. Přestávky budou vyplněny nejen soutěžemi, ale také spoustou tanečních vystoupení. Pro zájemce bude k dispozici i stánek zdravé výživy.

Ve spolupráci s organizátory akce jsme pro vás připravili soutěž o kosmetické balíčky a lístky na akci. Soutěžit můžete zde.

Celou sobotu 4. dubna můžete strávit sportem. Vyberete si lekce, které vám vyhovují, zacvičíte si a dozvíte se, co je nového ve světě aerobiku!

Foto: www.lukaskolek.cz

Cvičit můžete s Lukášem KolkemFoto: www.lukaskolek.cz

Fa European Star Dance & Aerobic Show 2009 Sobota 4. dubna 2009 od 10.00 Tenisová hala v Přerově www.staradanceshow.cz

Reklama

Načítám