Hlavní obsah

Andropauza může změnit muže k nepoznání

Foto: 123rf.com

Přibírání na váze patří mezi časté příznaky andropauzyFoto: 123rf.com

Andropauza neboli „mužský přechod“ je jiný výraz pro sníženou hladinu testosteronu u mužů starších 40 let. Muži v andropauze mohou být často unavení, bez energie, více se potí, snižuje se u nich libido, mohou mít problémy s erekcí a jejich tělo zaznamenává významné změny.

Článek

To všechno se pak odráží na jejich sebevědomí. Proces mužského přechodu je postupný a trvá i několik let, kdy se testosteron ztrácí o jednotky procent každý rok. Testosteron je tedy právem přezdíván kořením mužského těla a není se čemu divit. Ženy už na první pohled poznají silné muže, kteří s jeho množstvím v organismu nemají problém.

Udržet optimální hladinu testosteronu se dá několika způsoby i v pokročilém věku. Mezi základní pilíře patří správný životní styl, zdravá životospráva, dostatek spánku a pravidelný pohyb. Existují však i další způsoby, jak lze množství testosteronu udržet v optimální hladině.

Foto: 123rf.com

Nezájem o sex ze strany muže trápí mnoho českých párů. Důvodem může být nízká hladina testosteronuFoto: 123rf.com

Jak udržet optimální hladinu testosteronu?

Pokud muži hledají rychlejší řešení, jedním z vhodných způsobů je sáhnout po přírodních doplňcích stravy.

Je nám ale jasné, co vás napadlo jako první. „Opravdu dokážou doplňky stravy pomoct udržet normální hladinu testosteronu? Zvýšit energii a libido?“ Ano, dokážou, ale je důležité si umět vybrat. K tomu, aby byl přírodní doplněk stravy účinný a nejen placebo, musí obsahovat účinné látky ve správném množství. Patří mezi ně vitaminy (D3, C, B6) a minerály (zinek, hořčík, selen) a extrakty z bylin (kotvičník zemní, pískavice řecké seno).

Foto: 123rf.com

Doplněk stravy vyrobený v ČR s certifikací Státního zdravotního ústavu v PrazeFoto: 123rf.com

Doplněk stravy PRIMULUS: Opravdu funguje?

Tým lidí stojících za unikátním doplňkem stravy Primulus má na tuto otázku jasnou odpověď: „Primulus není placebo, ale kvalitní produkt. Jedinečné složení účinných látek je odpovědné za sílu tohoto českého produktu.“ Pokud hledáte opravdu kvalitní doplněk stravy zaručující dostatečné dávkování účinných látek, je Primulus nejlepší volba. Svým složením se jedná o jeden z nejsilnějších produktů na trhu. Obsahuje mimo jiné zinek, který přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi. Je certifikován Státním zdravotním ústavem v Praze a má již přes 40 000 spokojených zákazníků. Každý muž má možnost se přesvědčit o účincích produktu na vlastní kůži a najít opět ztracenou mužskou energii, vitalitu i libido.

Reklama

Načítám