Hlavní obsah

Aquaforéza zničí vrásky i celulitidu

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Využijte novou zkrášlující metoduFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Jestli vás trápí celulitida nebo hluboké vrásky a nic nezabírá, máme pro vás řešení. Díky zákroku jménem Aquaforéza se tělo zregeneruje naprosto přirozeně a bezbolestně.

Článek

Aquaforéza funguje na principu laseru a elektrických pulzů. A to v jednom jediném přístroji. Díky těmto dvěma terapiím můžete hodně rychle zapomenout na přebytečné tuky, celulitidu, vrásky nebo pigmentové skvrny. Přístroj má dokonce naprogramován i lifting obličeje a poprsí. A o co vlastně konkrétně jde? Jedná se o metodu neinvazivní mezoterapie. Slůvko neinvazivní znamená, že vás nečekají žádné injekce či jiná bolestivá procedura. Aktivní látky se hluboko do tkáně dostávají díky laseru. V tkáni pak, zjednodušeně řečeno, „osvěžují" svaly a stimulují lymfatický systém. Díky této proceduře se vám celkově zlepší metabolismus.

Důležitá je pravidelnost

A jak často je třeba na ošetření chodit? „Vlastní péče se skládá ze šesti až deseti sezení, přičemž každé trvá přibližně třicet až šedesát minut. První dvě ošetření doporučujeme provádět v krátkém sledu za sebou, ostatní v týdenních intervalech. Naše zkušenosti ukazují, že trvalé výsledky jsou patrné už mezi čtvrtou a šestou návštěvou," vysvětluje MUDr. Veronika Flašarová, vedoucí lékařka dermatologické ordinace v Brně.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Důležitou roli hraje pravidelnost při léčeníFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Výsledkem kúry prostřednictvím Aquaforézy dojde ke značnému snížení celulitidy až o jeden stupeň, ale i zmenšení objemu ošetřovaných partií - ubude tukových polštářů, zpevní se svaly a dojde k výraznému vypnutí a zlepšení kvality pokožky. „U obličejových indikací dochází k vyhlazení obličejových vrásek, zvýšení hydratace a sjednocení barevného tónu pokožky. Tuto metodu provádíme téměř rok a máme s ní skvělé výsledky," dodává nadšeně lékařka Flašarová.

Tak jestli, milé dámy, chcete být krásné a během několika málo sezení omládnout hned o spoustu let, pak Aquaforézu vyzkoušejte. Strávíte zde příjemné chvíle podobné masáži a výsledek prospěje vašemu zdraví!

Reklama

Související témata:

Načítám