Hlavní obsah

Aréna mužů: Čím vás žena okamžitě přestane přitahovat?

Foto: thinkstock

Umět pít je pro ženu nutnost. Jinak o ni slušný muž nezavadí ani pohledemFoto: thinkstock

Reklama

Žena může být sebekrásnější, ale když se dopustí některého z nepřekonatelných zlozvyků, je u opačného pohlaví rázem odepsaná. Na co jsou pánové přímo alergičtí? Zeptali jsme se jich v naší Aréně mužů!

Článek

Všechno klape. Flirtujete, bavíte se, usmíváte se... jenže ouha, najednou uděláte něco, co zcela zkazí dojem a muž o vás okamžitě přestane mít zájem. Jaké jsou ženské zlozvyky nebo vlastnosti, které mužům přijdou naprosto asexuální a pro společný život nepřípustné? Zeptali jsme se jich v dalším pokračování naší Arény mužů!

Filip Matušinský (35 let), fotograf: „Spolehlivě odradit mě dokážou jakékoli dětské zlozvyky, které u ženy přetrvají až do dospělosti. Třeba šťourání v nose a následné baštění získaného úlovku a podobě. Vedle toho ale jako odpuzovač dobře fungují klasické praktiky zlatokopek – třeba chlubení se na facebooku stylem ,Byla jsem hodná, dostala jsem kabelčičku...´ Od toho raději rychle pryč."

Radek Mirovský (34 let), osobní trenér:„Jelikož pracuji jako osobní trenér ve fitness centru, tak samozřejmě nejvíce mě dokážou znechutit závažné prohřešky v oblasti životosprávy, napříkald když vidím ženu, jak do plic mocně tahá cigaretový dým. Sám jsem odnaučený kuřák a dvakrát až třikrát do roka si tuto svou neřest neodpustím. Pokud vidím, že to žena má pod kontrolou, tak se dá říct, že mi to nevadí. Pokud ovšem pokud žena kouří denně a nedokáže svou touhu po cigaretě ovládat, tak už to ve mně vyvolá velmi negativní pocity. Dále mě u žen spolehlivě dokážou odradit špatné stravovací návyky nebo fyzická pasivita, jinými slovy lenost."

Aleš Kalina (47 let), kouč partnerských vztahů: „Pokud žena kouří, je pro mě okamžitě v minusu. Nemám rád, když si záměrně kazí zdraví a neumí se vypořádat se svým návykem. Podobně to mám s přílišným pitím, kdy žena pravděpodobně maskuje nějaký svůj skrytý problém. Okamžitě ztrácím zájem také o ženu, která si po knedlu vepřu dá ještě dvě porce moučníku. Co s takovou, která se přejídá a neumí si hlídat vlastní zdraví? Stejně demotivující faktor je pro mě i lenost a nerozhodnost. Jsem aktivní a mám rád nečekané akce, přílišná lenost by mě blokovala. Zároveň nemám rád ženy, které hledají muže spasitele pro svůj život. Nehledám samozřejmě bohatou podnikatelku, ale ženu s rozumem a soběstačností ve financích. Žena bez finanční inteligence je pro mě nebezpečná.“

Jan Kornhauser (39), IT specialista: „Myslím, že není mnoho zlozvyků, kterými by mě ženy dokázaly odpudit více než muži. V tomto ohledu jsou si v mých očích muži i ženy rovnocenní. Opravdu odpudivé, a to u obou pohlaví, vidím zanedbávání sebe sama. Při pohledu na ženu či muže – bezdomovce, kteří o sobě dávají vědět svým zápachem ještě než jsou vůbec vidět, se mi opravdu nedělá příliš dobře od žaludku. Tím hůř, pokud je ona osoba značně posilněna hektolitry laciného alkoholického nápoje blíže neurčitelné značky a kvality. To je ostatně i asi jediný zlozvyk u žen, který mě dokáže spolehlivě odpudit. Dáma, která přebere a stane se z ní pekelné monstrum nemající jakékoli zábrany, je pro mne opravdu velmi odpudivá. Ale tak je to ostatně se vším, co se přehání až za hranice únosnosti."

A jak to vidíte vy? Které vlastnosti a zlozvyky u žen při seznamování hrají vetší roli, než zpravidla čekáme?

Reklama

Načítám