Hlavní obsah

Aréna mužů: Je v pořádku milovat se na první schůzce?

Foto: Profimedia

Sex, i když se vidíte prvně v životě? Zeptali jsme se, co si o tom muži sami myslí!Foto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skočit na věc hned na první schůzce? Pro někoho skvělý zážitek, jiní by to nikdy neudělali. Není ale žena, která k takovému milování svolí, nemorální a lehká? Ptali jsme se chlapů v naší Aréně mužů!

Článek

Podle nejzajímavějších statistik o sexu dochází v páru k prvnímu milování v průměru až po 12 dnech. Co když na to ale dvojice skočí hned napoprvé? Stává se to? A lze si takový sex vůbec užít? V naší Aréně mužů není žádné téma tabu, a tak jsme se opět otevřeně zeptali:

Pánové, zažili jste někdy sex rovnou na první schůzce? A co si myslíte o ženách, které k němu svolí?

Michal Mig Plšek, 35 let, DJ a moderátor:„Jsem asi tak trochu ,oldschool', takže sex na prvním rande mi přijde moc brzy. O dívkách a ženách, které k němu svolí, si na druhé straně nemyslím nic špatného, každý by si měl svůj život řídit a užívat dle svého přesvědčení. Zažít sex na první schůzce se mi zatím nepodařilo, i když mám dojem, že u pár dívek v minulosti by to nebyl až takový problém, kdybych tímto směrem vyvinul aktivitu. Ale to si možná jen ješitně namlouvám..."

Aleš Kalina, 47 let, kouč partnerských vztahů:„Tak toto jsem nikdy nezažil, a ani to nehledal. Tyto ženy rychlochodky jsou mi nepříjemné a rychlá vidina sexu mě neuspokojuje. Nejsem propagátorem rychlého sexuálního občerstvení. Raději si dám dobrou večeři v luxusní restauraci. Lidé, kteří toto dělají, jsou vyprahlí či závislí na sexu. Mají nižší sebevědomí, a ani o tom nemusí vědět. Hledají rychlé ukojení svých bolestivých zatlačených emocí, i když vědí, že se po rychlém sexu stejně nic nevyřeší."

Kazma, 30 let, moderátor: „Většina dívek, které mne oslovují, k tomu svolí ještě před první schůzkou. A tak je to v pořádku. Doba je rychlá a není čas na dlouhé ceremonie."

Zbyněk Janíček, 33 let, moderátor:„Je to na každém. A vyloženě říct, že kdo to udělá, je takovej, nebo makovej, je hloupost. Každý má jiné důvody, je v jiné situaci… Někdo může moralizovat a říkat, že když tohle žena udělá, měla by se stydět, a kdovíco ještě. Je ale například plno vztahů, které začaly právě sexem. Nebo se prostě jeden druhému líbí, jsou volní, a tak si zpříjemní večer. Žijeme jen jednou a je na každém, co chce nebo nechce prožívat. A když má člověk priority jinde, je pro něj nejdůležitější rodina, nemusí tohle vůbec řešit, pokud tedy nepřijdou krize, které k tomu člověka můžou vést. A jestli jsem to zažil… Ano, zažil a bylo to fajn…"

A jak to vidíte vy? Sex na první schůzce ano, nebo ne?

Související témata:

Načítám