Hlavní obsah

Aréna mužů: Nejzbytečnější věci, které si ženy berou na dovolenou!

Foto: Thinkstock

Ženy si prý berou na dovolenou spostu zbytečností. Myslíte si to také?Foto: Thinkstock

Reklama

Co s sebou na dovolenou? Podle mužů je dámská verze odpovědi evidentní. Přece spoustu zbytečností! Co ženy přibalují na prázdniny a nemusely by? Otevřeli jsme další Arénu mužů!

Článek

Už ve včerejším editorialu obhajovala šéfredaktorka Kamila všechny ženy, o kterých jejich polovičky tvrdí, že berou s sebou na dovolenou nespočet zbytečností. A teď přišel čas, aby svůj prostor k vyjádření dostali i pánové!

V další Aréně mužů se tedy ptáme: Jaké jsou vážně ty nejzbytečnější věci, které si dámy berou s sebou na dovolenou?

Jaroslav Vydržel (41 let), Feng Shui praktik a astrolog tradiční čínské astrologie:„Odpověď na tuto otázku není opravdu jednoduchá, protože o zbytečnosti rozhodují okolnosti i rozdílné pohledy pohlaví. Pro mne, který si dovolenou neumí představit bez knihy a do vynálezu čtečky jsem měl půlku zavazadla plného knih, se jako zbytečnosti jeví plné kosmetické taštičky různých serepetiček.

Jejich užitečnost ocením ale hned po prvním spálení nebo kousnutí hnusného komára. Nebo boty. Bože, kolik si dovede žena na pár dní zabalit bot? Ale, když s ní jdete večerní promenádou a ona má boty, co jí k těm zbytečným šatům ladí, a sluší jí to jako Afroditě, už to zbytečně nepůsobí. Mají to holky těžký, ale není to zbytečný."

Ladislav Jenšík (27 let), osobní trenér a hráč amerického fotbalu:„Nejzbytečnější věci jsou ty, co zabírají nejvíce místa nebo nejvíce váží. Tedy 2 kila bulvárních nebo módních magazínů, v lepším případě knih, nafukovací opalovací lehátko (v hotelu jich přece bývá málo), několik desítek párů bot a k nim ladící šaty, někdy i dokonce kabelky, tuna zkrášlovacích prostředků a krémů (s opalováním to nemá co dělat).

No a ze 14kilového zavazadla se stane rázem nadměrný náklad, což zjistíte těsně před odbavením, ale zároveň hned potom, co jste zavazadlo nechali zabalit do folie. Co chlap udělá? Vše rozřeže, přeloží to do svého zavazadla před celým zástupem dalších cestujících na letišti a hurá na dovolenou..."

Václav Junek (21 let), student: „Nejzbytečnější věci, které si dle mého berou s sebou ženy na dovolenou, jsou paradoxně plavky. Většinou si ještě doma zabalí do kufru několik kusů, ale jakmile dorazí do destinace, kde se mají rekreovat, tak si ještě cestou na pláž pořídí u stánku další."

Zbyněk Janíček (31 let), moderátor: „Ženy, muži...každý minimálně přibalí kusy oblečení, které z kufru nevyndá... Tak se alespoň nejedno nepoužité triko podívá do zahraničí. Četl jsem i jeden z bláznivých britských výzkumů, kde uváděli, že si žena v průměru bere na dovolenou 22 zbytečností, které z kufru stejně nevyndá (šestery plavky a podobně).

U chlapů to, myslím, bude ale podobné. A i když mám osobně dovolenou ve dvou moc rád, když tak poslouchám známé o prohádaných dovolených, začínám si myslet, že největší zbytečností na dovolené jsou pro ženy právě muži..."

A jak to vidíte vy? Souhlasíte?

Reklama

Načítám