Hlavní obsah

AVS přístroj: mladá jako Lucie Bílá

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máme tip na zajímavý přístroj, který si dnes pořizují celebrity i samouživatelé. Přístroj zvaný Laxman vás rychle hodí do pohody nebo pomůže od depresí či nespavosti.

Článek

Míváte špatnou náladu, o spánku by se nedalo říci, že je kvalitní, prožíváte každodenní stres...? Pak jste tu správně. Pomoci vám může přístroj Laxman. Jak funguje?

Na ovládací jednotce Laxmanu (audiovizuálně stimulačního přístroje – AVS) si vyberete program, například „Okamžitá úleva od stresu“. Nasadíte si „světelné“ brýle, sluchátka a zapnete start. Speciální zvuky, hudba a zejména příjemné mihotání světelných paprsků změní biorytmy organismu. Místo stresu a napětí se během minut dostaví hluboká úleva, relaxační stav bez starostí, klidná mysl. Stejným principem zbaví AVS přístroj bolesti, únavy, deprese nebo také vysokého krevního tlaku.

Laxman má přes 40 možností využití, od relaxace až po léčení. Výhodou je, že účinky hned cítíte – žádné placebo nebo něco neurčitého za dlouhou dobu. Vy hned víte, na čem jste. Po dvacetiminutovém relaxačním programu se například budete cítit odpočinutí jako po hodinách kvalitního spánku.

Nový přístroj Laxman Premium není nejlevnější (30 000 Kč), ale existují i modely za 5 000 Kč

Letos v červnu si AVS přístroj pořídila i Lucie Bílá. Nevíme, k čemu přesně jej používá, ale možností je opravdu mnoho. „Pravidelná relaxace omlazuje duši i tělo,“ říká lékař Arnold Gabriel z berlínské univerzitní nemocnice.

„Když často relaxujete, omládnete. Projevilo se to už po třech týdnech klinického testování AVS přístroje Laxman. Pokud vím z tisku, tak Demi Moore používá AVS přístroj asi 20 let – divíte se, že vypadá na svůj věk tak mladě? A nejen že vypadá, její tělo je skutečně mladší. Problém dneška spočívá v tom, že téměř nikdo nerelaxuje dostatečně – občasná procházka, sezení u televize nebo dovolená opravdu není na dnešní úroveň stresu žádná relaxace. Proto využíváme AVS technologii: navodí hlubokou relaxaci ihned a kdykoliv si vzpomenete,“ dodává Arnold Gabriel.

Pavlína Králová z Kroměříže popisuje, jak se zbavila nespavosti, když byla na mateřské dovolené. „Nemohla jsem spát, hlavou se mi stále honily starosti a informace… Místo prášků na spaní, kterých nejsem zastáncem, přišel v úvahu AVS přístroj,“ říká Pavlína.

„Poprvé přišel účinek okamžitě s opravdu tvrdým spánkem, kdy jsem se po několika hodinách vzbudila ve stále stejné poloze na zádech s rukama podél těla, sundala jsem brýle se sluchátky a usnula okamžitě znovu. Další den se vše opakovalo. Třetí den jsem neusnula hned během ,seance`, ale asi 10 minut poté. Dlouholeté nespavosti jsem se zbavila vlastně za 14 dní! Zábavné mi přišlo, že když jsem si poté nenasadila AVS přístroj, jako by si to hlava pamatovala, blikání před očima probíhalo i bez brýlí, a usnula jsem...“

AVS přístroj vlastní Demi Moore, George Clooney a u nás například Tomáš Klus, Ivana Gottová, Ota Jirák či Lucie Bílá

AVS přístroj se v dnešní době vyplatí. Při pravidelném používání dochází ke zlepšení v mnoha oblastech života. Dostavuje se vyšší psychická odolnost proti stresu, celkově lepší zdraví, klid na duši, větší radost ze života. Pro jeho pozitivní účinky ho často doporučují psychologové a lékaři, protože se jim ordinace plní lidmi, kteří neumí vypnout a dostanou se pak do bludného kruhu stresu, únavy, nespavosti, depresí… Ostatně většina uživatelů si AVS přístroje pořizuje právě na řešení těchto neduhů.

Vybrat si vhodný AVS přístroj je lehké – zaměřte se na účinky, které vaše tělo a mysl potřebují. Pokud je toho více, zvolte dražší AVS přístroj Laxman, který vás vyjde na více než dvacet tisíc korun, ale pokud nepotřebujete nic speciálního, příjemnou relaxaci a psychickou výkonnost vám zprostředkuje model Galaxy, který stojí pět tisíc korun.

Používání AVS přístrojů je bezpečné, příjemné a působí na rozdíl od léků na každého. Také si můžete před jeho pořízením sami vyzkoušet účinek. Nebo můžete AVS přístroj vrátit, pokud potřebnou účinnost neshledáte. To se však u značkových modelů, jako je Galaxy nebo Laxman, nestává.

PhDr. Jarmila Nývltová

Kontakt na odborného garanta AVS technologie pro ČR – 20 let činnosti, prodej pouze AVS přístrojů s garancí účinnosti: www.psychowalkman.cz, lékařská poradna (zdarma): lekar@galaxy.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám