Hlavní obsah

Bavlněné povlečení pod stromečkem potěší

Už máte všechny vánoční dárky? Pokud ne, nechte se inspirovat našimi tipy.

Článek

Než se v našich domácnostech rozsvítí vánoční stromeček a zavoní cukroví, máme ještě několik dní na to, abychom dokoupili vánoční dárky. Pokud byste rádi své nejbližší obdarovali něčím praktickým a zároveň vkusným, věnujte jim povlečení. To se nikdy neztratí.

Bavlna je sázka na jistotu

Ačkoliv na trhu s lůžkovinami najdete mnoho materiálů, bavlnu ještě žádný jiný nepředčil. Tato oblíbená látka má totiž mnohaletou tradici, je prodyšná, savá a dobře izoluje teplo. Z tohoto důvodu ji v obchodech najdete i v jiných podobách, než je klasické bavlněné povlečení.

Bavlněné povlečení MARKÉTA EXCLUSIVE – šedá

Krep nemusíte žehlit

Krepové povlečení není třeba více představovat, zná jej prakticky každý. Vyrábí se jak z bavlny, tak i ze syntetických materiálů, které ale nemají tolik co nabídnout. Pokud se rozhodnete si krep pořídit, určitě vsaďte na bavlněné provedení. To vám zaručí dlouhou životnost, snadnou údržbu a vzdušný materiál, pod kterým se budete cítit dobře v jakémkoliv ročním období.

Krepové povlečení APOLENA – modrá

Flanel dokonale zahřeje

Máte doma věčného zimomřivce? Flanelové povlečení mu přijde k duhu. Jedná se o další ekvivalent bavlny, který je velmi hřejivý. Bavlna je v tomto případě upravena tzv. počesáním po obou stranách, a proto kromě svých tradičních vlastností nabídne ještě vynikající izolaci tepla.

Flanelové povlečení CARMEN 2

Kouzelný svět 3D vzorů

Zní to sice neuvěřitelně, ale trojrozměrné vzory najdete i v případě ložního prádla. V současné době je 3D povlečení módním hitem, který zaujme živoucími designy, jež opticky vystupují do prostoru. V obchodech najdete nepřeberné množství motivů v podobě přírody, velkoměst, vesmíru a dalších.

3D povlečení BÍLÝ TYGR

Tip na úspěšný nákup

Ne nadarmo se říká, že nakupovat u odborníků se vyplatí. Na rozdíl od tržnic a supermarketů se ve specializovaných obchodech můžete spolehnout na kvalitu a odbornost personálu, který dokáže efektivně pomoci s výběrem zboží. Doporučujeme internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde najdete opravdu širokou nabídku lůžkovin za výhodné ceny.

Reklama

Načítám